Dragalasi poznasi de ian-febr.2004(86)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

LA MULTI ANI,Eduard-Andrei!
SA CRESTI MARE, SANATOS SI NOROCOS!
ANA, FELICITARI! SA-TI TRAIASCA BEBELUSA DARIA-oANA.sA FIE SANATOASA SI MANCACIOASA!
sANATATE MULTA COPILASILOR BOLNAVIORI!
WE PLACUT TUTUROR!

Pozele noastre !

Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Multumim pt.urari!Va invit la un pahar desi la o portie de tort virtual!!Noi inca sarbatorim!Ramona,sa traiasca puiul Robert,sa se bucure de viata alaturi de voi!Sa va iubiti si sa fiti sanatosi!De la noi ne mutam cu tortul la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

La multi ani Eduard-Andrei (Firutza) !
La multi ani Robert (ramonaa) !

Ingerasi frumosi, sa cresteti mari, cuminti, sanatosi si voinici..... si sa papati urechile parintilor si a bunicilor !

La multi ani Daria Oana (anabordea) !
Bine ai venit in Lume ingerasule..... Iti doresc sa ai parte in Viata de tot ce e mai bun si mai frumos.... de Sanatate, Iubire, Pace si Intelepciune, Fericire si Bucurii....

yank - stiu si ma bucur pentru ele....

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

La multi ani sarbatoritilor si sarbatoritelor din ultimele zile
Laura (CataD) !
Amelia (Mag)!
Eduard-Andrei (Firutza)!
Robert (ramonaa)!
Sa fiti fericiti si sanatosi!!!

ANA,FELICITARI, FELICITARI, FELICITARI!!! SA-TI TRAIASCA MICUTZA DARIA-OANA, SA FIE SANATOASA, PAPACIOSA SI SA TE LASE NOAPTEA SA TE ODIHNESTI! REFACERE RAPIDA! Multi Dianei!

Noi suntem bine acum, Min papa bine, eu inca ma resimt dupa viroza. Sper sa nu mai raceasca asa rau puiul ca a fost fff urata forma asta.... am simtit-o si pe pielea mea si toti din casa, mai putin sotul, adica si bunicii care sunt inca varza de la tuse!

Emili, Min a avut simptome mei putin clasice de la viermisori: scaune moi si multe plus alergie pe piele (cam 3 luni am stat asa)... au trecut imediat dupa tratamentul cu Zentel. La noi tratamentul nu a fost cum am auzit la fete. Noi am luat 5 zile cate 2.5 ml Zentel, pauza 2 sapt si apoi inca 5 zile; in total 5 tuburi a 5 ml.

In albumul nr. 2 am mai pus o serie de poze ... ca de' imediat punem altele de la 2 ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salutari si de la noi! Iata ca acum am gasit momentul si disponibilitatea de a intra un pic pe forum. A fost o perioada agitata pentru mine, cu lucruri rele si bune, cu trairi intense si destul de solicitanta. De aceea am si lipsit atat.

Asa ca, impreuna cu scuzele de rigoare, va rog sa primiti cu intarziere urarile pentru noul an, care sper sa va aduca tuturor numai bine si realizarea tuturor dorintelor!

tuturor sarbatoritilor de pana acum Sa fiti sanatosi, norocosi si sa aveti numai bucurii!

Pupici si o saptamana usoara! Poate reusesc sa intru de la serviciu, insa de cand sunt la noul job nu prea mai am timp.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna dimineata!!!!

Eduard
Robert

Maria Daria

Da va dea Dumnezeu sanatate, sa aveti o viata frumoasa, implinita alaturi de parintii vostri iubiti!!!!

Noi am fost la tara ieri, a fost o zi tare frumoasa,am petrecut ziua unei surori de-a mea, acum ne pregatim de ziua iubitului nostru Albert iar sambata logodna unei alte sorori de-a mea ( am 3 surori) ,asa ca o tinem numai in petreceri, ca sa nu mai punem la socoteala inca un prieten f. bun la care tb. sa mergem( sa vedem cum) . Si...una peste alta eu vineri am si examen ,destul de greu,pentru care tb. sa invat. Sper sa fac fata la toate,inclusiv la serviciu unde e o nebunie cu inchidere de luna/an!!!

Va pup si va doresc o saptamana usoara!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Buna, buna si-o capsuna!
Ha, nu stiu ce m-a apucat sa va salut asa, poate soarele de afara (desi are niste dinti......)!

Aproape ca am terminat cu problemele cu urechea, nu-l mai doare, nu mai facem tratament, dar trebuie sa facem zilnic spalaturi cu apa oxigenata in urechiusa care a avut puroi si asta inca o saptamana de acum inainte. mama, si ce mai plange cand vede ca pregatesc cele necesare!!!!!
In rest e vesel, face nazbatii toata ziulica, ii trec prin cap tot felul de prostioare si e un alintat si jumatate.

Pupici si va dorim o saptamana placuta si fructuoasa,

Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Buna!
Sunt la servici dupa o petrecere pe cinste, care a durat pana pe la 1 am. A fost frumos, au fost si trei copilasi care s-au distrat de minune. Robert a fost in elementul lui, a suflat in lumanare si i-am mai aprins-o de vreo trei ori. Am facut poze si s-a filmat.
Multumim la toata lumea pentru urari.
Cand incarc pozele va anunt.
http://community.webshots.com/user/ramonaa200

Ramonaa si Robert (15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Voi ce le-ati mai cumparat cadou de 2 ani? Si de ce au fost mai incantati?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

La multi ani Rachela! Sa fii sanatoasa alaturi de parintii tai.

Monica, noi i-am luat lui Robert o masina telighidata si a fost super incantat. Nu stie el sa o conduca foarte bine dar se distreaza . Tinand cont ca au fost sarbatorile si a primit jucarii multe nu i-am mai luat cine stie ce. A primit hainute si inca un set de 3 masini si e foarte incantat de leopardul cel mare(care apare in fotografii).

Fotografii noi in albumul 2 ani!
http://community.webshots.com/user/ramona200

Ramonaa si Robert (15.01.2004)

Mergi la inceput