Profe de romana, spuneti :PREZENT!

Salutare, bugetare!Ma gandeam ca e interesant sa vedem cat de pagubit de...cadre pricepute e invatamantul romanesc, ca in zalau, de la liceu, suntem cam 10 in cic...
 Salutare, bugetare!Ma gandeam ca e interesant sa vedem cat de pagubit de...cadre pricepute e invatamantul romanesc, ca in zalau, de la liceu, suntem cam 10 in cic...
Astept sa va inscrieti ...si sa ne citim cu placere!

Raspunsuri

Fiquelle spune:
Fiquelle spune:
 EU ZIC PREZENT...DA' CAM MARE LINISTEA...CRED CA TOT EU AUD... TU MAI ESTI PE AICI?
 TU MAI ESTI PE AICI? de la Mada
 de la Mada si
 si  minunea Sofia Maria, 12.08.2004
minunea Sofia Maria, 12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle

carmen_ardelean spune:
carmen_ardelean spune:
 Mai, se pare ca ale noastre colege ori sunt preocupate de..noile modicari legislative, ori ...recunosc mai greu ca-s bugetare..
Hai sa le dam un imbold si sa ne prezentam...zilnic la munca!
( incepand de maine, desigur!)

carmen_ardelean spune:
carmen_ardelean spune:
 Spun: PREZENT !
Hai sa spun cate ceva despre mine ca poate asa va dau un imbold.Am 30 de ani, un pui scumpel rau de 1 an si 9 luni si....un bb in burtica de 17 saptamani..asa ca...4 ani nu ma vede pedagogicul din zalau...Am terminat fac in 1998, sectia romana-franceza si...am in plan un doctoran in toamna, desi..stiu ca sunt un pic nebuna, asta tinand cont ca bb 2 va avea 3 luni..sper sa ma pot pregati pana atunci, desi sugubatul meu de pusti nu ma prea slabeste cu joaca...
Astept prezentarile voastre cu nerabdare...

hristina spune:
hristina spune:
 Vivat , Crescat, Floreat!
Salutam si noi, de pe meleagurile muscelene, pline de cantec si dor!
Am 27 de ani, azi, pe 24 ianuarie, si o fetita care pe 23 ianuarie 2006 a facut sase luni! Sunt o mamica nedornica de Colegiul Pedagogic din Campulungul natal,pana in 2007, cand revin, sper eu, deja , doctor in stilistica.
Am absolvit Fac. la Sibiu, Litere, Romana-Franceza in 2001, iar in 2002 Studiile Aprofundate in Stilistica, tot la Sb. Din toamna aceluiasi an m-am inscris la doctorat (SB>) si cu mii de multumiri catre Dumnezeu, am terminat examenele si referatele in 2005. Deci, spor imi trebuie la lucrare!De aceea mi-am si luat 2 ani concediu.
Sunt titulara din 2001 la Col. Pedagogic, catedra de Romana si astept cu interes sa ne cunoastem mai bine si, de ce nu, sa ne ajutam in vastul domeniu de cercetare ales.
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

carmen_ardelean spune:
carmen_ardelean spune:
 Hristina, ma bucur mult de prezenta ta si....un tarzior LA MULTI ANI, BB CUMINTE SI DESTEPT, SI MULT SPOR LA LUCRARE...
Banuiesc ca esti la grecu...m-am uitat pe site-ul fac si am vazut ca numai el e la limba, de fapt stiam ca e la stilistica...Ma batea si pe mine gandul sa il contactez, dar incerc in cj ca e mai aproape si mi-ar fi mai comod...eu vreau lit univ si comparata, m-am hotarat la teza, dar ....inca nu am vorbit cu prof.
Ma gandeam ca ar fi super interesant sa-mi dai cateva detalii despre examenul de admitere, dar ma tem ca aici am plictisi lumea si ....iti las adresa mea de mess, poate ne intersectam sa discutam mai detaliat( asta mai ales ca suntem amandoua pedagogiste....).In caz ca nu e sa fie mess, mai scriu aici....s-o gasi el un mijloc sa stam la taifas indelung...
Inca un LA MULTI ANI tie si bebelusei care e o splendoare si....rabdare sotului, ca are nevoie daca tu te zbati cu...bibliografii si alte mancaruri..
( Sa-mi scrii ce ti-ai ales ca teza....mor de curioasa...)

Fiquelle spune:
Fiquelle spune:
 ...hai ca am revenit eu!
Dupa ce pierdusem subiectul asta, i-am dat un "search" si cu mare bucurie v-am gasit!
Si eu sunt profa de "Colegiu", insa nu Pedagogic, titulara, in Constanta. Am 29 de ani (in mai) si o fetita frumusica si incapatanata de 1 an si 7 luni. Nu mai sunt in CIC, m-am intors din septembrie la treaba. Nu am master sau doctorat(inca) dar cred ca incep la toamna (sau asa sper). Cum v-ati descurcat cu bebe si cu studiile post?
Madalina si nastrusnica Sofia Maria,12.08.2004

Fiquelle spune:
Fiquelle spune:
 ...hai ca i-am dat un "beep" si Lonei, poate vine si ea aici. Si nu vorbiti pe Messenger despre master si Doctorat, ca nu plictisiti, dimpotriva, pe mine, cel putin, ma intereseaza!
Voi sunteti inca in CIC?
Madalina si nastrusnica Sofia Maria,12.08.2004

Lona spune:
Lona spune:
 Multumesc pentru invitatie, sunteti tare dragute.
Din pacate (sau din fericire, pentru mine) m-am "extras" din acest club din 1994, cand am renuntat la invatamant. Asa ca va pup pe toate, va doresc elevi cuminti, silitori si premianti, nervi tari si lefuri maaaaaaaaari, ca le meritati din plin!
Sa-ti raspund, Madalina, Gramatica... se gaseste in librarii(cel putin in orasul meu, cele cateva exemplare au fost aduse la cea mai mare librarie). Presupun ca in curand se va putea comanda on-line.
Va pup pe toate!