bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 7
bubu05 spune:
Pai atunci e perfect, Adita! Lamureste-ma si pe mine: ma duc la primaria de sector sau la dir. pt. protectia copilului?
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
coraly spune:
Oana, eu nu am primit inca plicul de la firma![]()
Am luat un formular tip de la primarie si l-am completat, mai trebuie copie xerox dupa buletinul tau, dupa certif de nastere al copilului, dupa certif de casatorie, si un extras de cont daca vrei sa ti-i vireze in cont. Toate se pun intr-un dosar plic cu numele si numarul tau de telefon scrise pe el (plus adeverinta de la servici)
Eu astept sa primesc plicul de la Bucuresti, si incerc cel tarziu maine sa le depun.
Coraly si bebe Sergiu
poze 1 an
ixxi spune:
adita, interesant ce ne spune acolo veve, poate a fost o gresala sa intram cu bbian-feb, poate trebuie fiecare sa/si fi facut topicul cu numele ei si atunci....ce mai puteau sa ne faca?
mie mi/au spus ca/mi depun dosarul de la serv, dar am vb si ieri si cica nu le/a primit ca trebuie inlocuite declaratiile cea in care nu am alt venit si cea a sotului ca nu i/a el banii, cu altele scrise de mana. cum oare pe unele le primesc asa si pe altele.....
ca la nebuni!!!
Beatrice si
piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi
crinuta spune:
quote:
Originally posted by PatriciaArdeleanu
Mai Crinuta mai...Patricia si
Rebecca (05.02.05)
Ce-am facut?
Crinuta si
Rayan
PatriciaArdeleanu spune:
Sorry, ma refeream la ce ai visat
daca se adevereste?
quote:
Originally posted by crinutaquote:
Originally posted by PatriciaArdeleanu
Mai Crinuta mai...Patricia si
Rebecca (05.02.05)
Ce-am facut?
Crinuta siRayan
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
danielai spune:
Adita, in mod normal prin mandat inseamna ca ti-i aduce postasul acasa si daca nu te gaseste iti lasa instiintare in cutie sa te duci la posta.
In realitate, foarte multi postasi nu se mai omoara sa urce si sa sune la usa si lasa direct instiintarea in cutie.
crinuta spune:
Patricia, o sa vedem atunci. Momentan stii ce simt. Sunt si eu curioasa.
Crinuta si
Rayan
Shobo spune:
danielai, ai dreptate cu postasii, asa e! avem un exp clar postasul nostru caruia sotul i-a dem ca asa face, ce aceea nu primeam noi anumite chestii la usa
. acum urca ca s-a rotait sotul la ea
si sper sa urce si cu CIC-ul. oricum eu voi trece acolo contul dar am inteles ca tot prin mandat postal vine, ca pt viramnet bancar tb alt drum
, pe unde l-am facut si pe cel pt alocatie...
eu acum nu inteleg dc doar aceste 3 declaratii trimise de firma sint suficiente? coraly, eu cred ca tu a tb sa depui toate acelea fiindca firma nu ti-a depus nimic, caci altfel nu vad de ce azi cind m-a sunat HR-ul mi-a zis ca aceste 3 declaratii mai tb depuse de mine ca sa fie complet dosarul?! vreau sa cred asa, altfel..........
nu inteleg de ce daca firma a depus deja aceleasi declaratii semnate de mine si de sot- acum mai tb sa depun si eu DIN NOU???????!
e ca la nebuni din aia groaznici 

voi suna la Orizont luni ca sa fiu sigura ce naiaba hirtii mai tb, sper sa-mi si rasp cineva!
Bine ca mai am doar 2 luni de facut timpeniile astea (adica sper) ca isi bat joc de mamici rau de tot!!!
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
crinuta spune:
Rayan umbla cu mobilul meu la ureche si vorbeste pe limba lui. Cu cine vorbeste nu stiu, dar aflu eu

Crinuta si
Rayan