bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (69)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

crinuta, faza tare e ca pina acum nu l-am vazut pe Codrin sa nu-i placa clar cineva ca sa vad cam cum reactioneaza (pare destul de sociabil). pare ca-i zimbeste ca la oricine altcineva iar mie imi place f mult de ea deocamdata :). Numai analizele alea sa-i iasa bine ca acum am o alta frica - dc nu ies bine!? ce ma fac?...

Liviana, multumsc frumos!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Shobo, ce analize i-ai cerut?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

adita, apropos de cerere, ai auzit ca e nevoie sa mergem luna de luna sa depunem aceasta cerere? mie acum mi-a depus dosarul firma dar luna viitoare oare tb sa mai depun ceva?

ahaaaaaa, deci tot acolo se depune si dosarul pt supliment? si e aceeasi cerere.

"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

crinuta, ceea ce am fost si eu sfatuita de prieteni care mai au bone:
VDRL, coproparazitologic, HIV. deocamdata atit si i le-am facut eu la un laborator de aici linga mine si tot eu le-am platit.

Mergi la inceput

Aha, si procedat foarte bine. Oricum, parea o femeie curata.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Shobo, vrem poze cu bona

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Taifunul Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Shobo, nu e suficient ce a trimis firma. trebuie sa depui si tu o declaratie, una sotul,e un formular tipizat, de 6 pagini si trebuie sa te duci in fiecare luna cu prostiile astea. plus ca trebuie sa te duci cu buletinele voastre si certificatul lui Codrin in original. si o sa mai trebuiasca sa facem si drumuri la posta, ca in primele luni n-or sa vina banii direct in cont ci prin mandat postal.asta trebuie luat de la posta, nu? sau vine postasul cu ei acasa?

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaT spune:

Fetelor ce stitii de proba digestiei si unde se face?

Mihaela si printesa Alexia (25 ianuarie 2005)

Poze cu Alexia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MihaT

Fetelor ce stitii de proba digestiei si unde se face?

Mihaela si printesa Alexia (25 ianuarie 2005)

Poze cu Alexia

Ce e aia?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Mltumim tuturor pt. aprecieri , ma bucur ca v-au placut pozele .
Adita intradevar lui Mandy ii place sa fie gatita ii place sa o inpopotonez cu de toate .
Ubi iti jur ca am fost si eu prezenta cand am conceput-o pe Mandy , eu cred ca tati si-a dorit mai mult ca mine un bb. si de aia seamana cu el . Cat despre tanara , hmmm am aproape 25 si ma simt ca la 80 asa de obosita sunt .
Kita pai aia e o peruca albastra speciala luata pt. ea desi mie mi-a placut una galbena .
Oricum noi suntem in pregatiri mari pt. aniversarea de nastere asa ca nu prea e timp de scris , dar revenim cat de repede .

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 1 an

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput