indemnizatie prin bugetul ministerului
Stiti de asa ceva?
In ordonanta 148 art.29 spune ca persoanele care suntin cic si sunt din cadrul ministerului apararii nationale, ordine publica sausiguranta nationala vor primi banii rrin bugetul acesto ministere
In acest caz mai merg la primarie cu dosarul cu cerere, adeverinta de la angajator si cele doua copii?
Angajatorul meu nu stie ce sa-mi spuna sa fac?
Raspunsuri
cornelia_laura spune:
Eu sunt angajata in cadrul MApN ca salariat civil si intradevar circula informatia data de tine dar nimeni nu stie nimic sigur deocamdata. Eu am fost chiar azi la servici, mi-am facut si dosarul pentru Amzei dar nu au stiut sa-mi spuna daca sa-l depun sau nu asa ca mai astept. Daca cineva mai are informatii in acest sens poate ne mai lamureste.
Cornelia, mami de
Eduard(21 06 2004) si
cu bebe 2
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
miki_c spune:
Multumesc pentru incurajare
Deci nu sunt singura in aceasta situatie
Si eu sunt tot salariat civil la MApN si dupa ce mi-au facut dosarul pentru Amzei cam asa ceva pentru ca nu stiau ce este cu el m-au pus saptamana trecuta sa il duc inapoi si sa mai mai astept. Am sunat la servici acum doua zile si nu au stiut ce sa-mi spuna aproape ca mi-au inchis telefonul.Nu stim nmic.Am intrebat si eu ce fac? Nu stiu. La revedere.Atat.
Nici nu-mi vine sa mai sun sau sa mai merg la servici.Am facut atatea drumuri...........
Daca mai aflii ceva te rog informeaza-ma si pe mine.
Apropo miemi-au trecut pe adeverinta perioada de cotizare de 10 luni asa este?
Multumeeeeeesc
miki_c spune:
Buna
S-ar putea sa avem dreptate. Am o informatie doar verbala ca ar fi aparut sau pe cale sa apara o dispozitie prin care se stipuleaza ca indemnizatia va fi platita de unitatea militara respectiva
Asa sa fie sa nu mai alergam atat. Nu inteleg de ce trebuie atata harababura si atata consum de materiale si nervi din partea parintilor.
Daca mai ai noutati spune-mi si mie
cornelia_laura spune:
Mie mi-au trecut pe adeverinta perioada de la angajare la unitate pana la intrarea in CIC.
Asa am auzit si eu ca se asteapta niste dispozitii. In Art 29 se spune ca MApN, cadrele militare si functionarii publici cu statut special nu intra sub incidenta noii legi. Problema e ca ei nu stiu inca in ce categorie intra salariatii civili.
Si eu m-am rugat mult pana mi-au facut dosarul, adica am fost acolo si le-am spus eu ce trebuie sa puna in dosar si apoi mi-au facut o delegatie ca sa-l depun singura. Desi scrie clar ca angajatorul trebuie sa depuna in Amzei.
Eu as fi fericita sa aflam ca luam tot de la unitate mai ales ca la noi se vireaza banii pe card, asa ca nu fac nici un efort.
Cornelia,
de
Eduard(21 06 2004) si
12+
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
miki_c spune:
Nu, trebuie sa fim si noi pentru ca intram in categoria personalului contractual.
Mai asteptam putin. Informatiile ajung de obicei cu intarziere la angajatori
cornelia_laura spune:
Eu am sunat si azi la servici si mi s-a spus sa nu depun inca dosarul, sa mai astept. Ei spun ca cel mai probabil vom lua banii tot prin minister dar inca nu exista o decizie oficiala in acest sens.
Cornelia,
de
Eduard(21 06 2004) si
12+
miki_c spune:
Eu nu am sunat la servici amasteptat sa ma sune "ei"
Probabil ca nu au nici o informatie
miki_c spune:
Buna
Am sunat de dimineata la angajator si mi s-a raspuns ca ce este cu indemnizatia ce nu am luat banii pana acum! Daca apare cava ma sune ei .Atat. Poate la tine se vorbeste mai dragut. Stiam ca asa o sa-mi spuna dar am incercat ce sa fac si......... am inteles tot , nici nu mai am de ce sa mai sun.

cornelia_laura spune:
Pana la urma ce ai facut? Ai depus dosarul sau nu?
Eu nu am depus nimic inca, cei de la servici sustin ca iau banii tot de la ei.
Cornelia,
de
Eduard(21 06 2004) si
14+
POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2
miki_c spune:
Buna
Eu stiu ca a aparut o decizie cu privire la plata indemnizatiei si a fost publicata in ziarul obsevatorul m. cred ca din data de 23 l.c. (am si citit articolul) care specifica ca plata se va face tot de catre angajatori (unitatea militara).
Eu nu am depus dosarul, de sunat nu mai am de ce sa sun prin urmare voi astepta data de 15 februarie si daca nu-mi vor da banii atunci inseamna ca trebuie sa depun dosarul. Mai avem timp pana la 30 martie.
Apropo eu am ascultat o emisiune la tv B1 si o doamna secretar de stat a raspuns unei telespectatoare ca nu exista abateri de la modul de plata a indemnizatiei si ca toate mamele trebuie sa depuna acest dosar la inceput si apoi pe parcurs daca exista modificari.