Bebelusi de iulie-august 2005 (46)
Raspunsuri - Pagina 14
Irda spune:
Monica in legatura cu meniul Dariei, e destul de dificil....ca o zi imi mananca bine de tot...altele imi vine sa ma dau cu capul de pereti
si sa mai imprumut si de la vecini .
In mare: ora 5-6 dimineata:.....100-120 Milumil 2
9-10:..............120-130 piure de fructe (mar, piersica, para)
12-13:.............140-170 ml Milumil
16:................120-150 piure de legume(morcov, cartof, telina, pastarnac, dovlecel+1/4 ou de azi)
19:................140-cereale de la Milupa cu mar si morcov sau cu banane SAU 140-150ml lapte daca n-a mancat suficient la mesele anterioare
21-22:.............150-170 ml lapte praf
Asta e program de zi buna. Programul de zi rea nu vi-l scriu ca ma apuca deprimarea!!

Pupicei
Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005
Poze Daria 
caterina71 spune:
La Multzi Ani pentru bebeii ce azi mai rotunjesc cate o luna :
Bianca si Rares, wow, 7 luni deja! Sa fiti sanatosi, voiosi, si cumintei ca sa reuseasca mami cu 2 bebei mici!
Daria, felicitari pentru cele 6 luni in care ai crescut precum voinicii din povesti!
Ioana Alexandra, sa fi frumoasa, sanatoasa si voioasa, ca sa-i piara mamicii tristetea ca tati al tau nu-i cu voi pentru cateva luni!
V-am citit, dar din pacate n-am mai scris de cateva zile. Alexia mea e tot fonfaita, de pe 1 ianuarie nu-i mai trece. A luat medicamente, ii scot mucii de cateva ori pe zi... Noroc ca-i vesela si papa bine, ca altfel cre ca o luam razna. Mi-a facut si febra de cateva ori... Acu suntem la a 3-a varianta de tratament, sper sa scape, saracuta.
Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2005)
Lia2000 spune:
Emaaimee, felictari Oanei! Mancarica tb sa fie mai lichida, ca de nu isi fac greata. Am patit-o pe pielea mea (a ei, de fapt). Nu te impacienta la cant. vine cu timpul.
Monuica-Elena- ce porcarie cu preturile astea. Aici este cca. 50 centi livra, adica 1$Cad kg (vreo 25000 lei).Biscuiti nu i-am dat, spre disperarea mamei mle! Si eu ii fac supa pe 2, acu chiar 3 zile si e ok. Eu fac imediat piureul, ca parca e mai usor sa faci mai mult o data si il tim max 2 zile. De carne am inteles ca e bine sa faci in fiecare zi. Supa i-o pun intr-un bibe, sa fie cat mai inchisa.
Lia &
Gia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lianaarsene/my_photos
brianamica spune:
Lia, eu am cumparat de curand cartea ![]()
, insa ar fi interesant de stiut si site-ul cu detalii.
Sa stii ca si eu sunt multumita de cat am dat jos, totusi, 4 zile 2Kg este foarte bine. Vedem ce va fi pana la sfarsit.

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/album?.dir=e748&.src=ph&store=&prodid=&.done=my_photos
MONAI spune:
Caterina, sanatate puiului bolnavior
. Bine ca a papat in timpul asta, asta-i semn bun
.
Simona, cat timp fierbi carnea pentru bebe? Ii dai si de pui si de vitel? Ma gandesc ca pentru fiecare ai timpi diferiti de fierbere, nu-i asa? Daca m-ai putea lamuri, iti multumesc anticipat
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
emaaimee spune:
Lia-mersi si eu ii faceam mancarea mai lichida/apoasa.Dar imi sufla in ea
Asa ca fortata de imprejurari fiind,nu o mai faca asa apa chioara ci un picutz mai legata dar tot moale.
In legatura cu dietele-eu propun sa mancam cam ce manca bb sa vedeti cum slabim,unde e cazul in varianta lowfat(lactate).Chiar stiu o mamica care a slabit asa+curse cu caruciorul la plimbare des.
Felicitari tuturor bebelusilor proaspat dintzoshei
Si fac galerie si eu dintisorilr care sunt pe vine
S-ar parea ca si Oana va avea inca o serie de dinti ca iar a inceput cu tot tacamul
:muscat,ros,etc.Plus ca nu pot sa o mai adorm in patutul ei ca se intoarce pe burtica tot timpul crede ca e de joaca."Merge" pe fund,adica de pe spate fiind misca din capusor si din fundulet si ajunge mai sus,in loc de mers in 4 labute![]()

de fetita
cu funditaIaca poze
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
Si din seria portiveli
:
Se freca fata la ochi si eu ii zic nu iti mai e somn.Iar ea imi raspunde:ba da
Cat a putut sa ne distreze![]()
!
Bun regasit Cristina(palmyrah2002)
Ce mai faceti:ursuletulpanda,gabirus,bAly,cipcipcip,ancutzathreesi alte fete care nu ati mai scris de mult.Haideti si voi sa intregim formatia.Probabil ca unele vor scrie mai des cand vor incepe munca.
Si la noi cartoful dulce e cam scump 2.50 euro/kg fata de cartof care e intre .35-.99c/kg.Mie imi place mult cartoful dulce.

de fetita
cu funditaIaca poze
POVESTEA MINUNII
valcampan spune:
Mamici am citit si eu constiincioasa ce s-a mai scris azi si am remarcat un lucru : nu da nimeni la bebe sa pape IAURT ? Dr.lui David ne-a recomandat sa-i dau iaurt simplu si abea il maninca cam jumatate din caserola de iaurt cu strimbaturile de rigoare. Dar nu renunt la el pt ca stiu ca o sa-l pape pina la urma tb sa se obisnuiasca. De banana mi-a spus si mie dr sa nu-i dau pina la virsta de un an.
Revin caci ma "striga" mindrul meu pui.
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
valcampan spune:
Gata am reusit sa fac si eu baita si am revenit. David si cu mine uram si noi LA MULTI ANI ! sarbatoritilor de azi.
Am constatat azi cu tristete ca desi am creat un subiect nou legat de o problema legislativa importanta pt mine mi-au raspuns doar 2 mamici, niciuna din mamicile lui iulie-august 2005. De ce oare ? Cred ca nu aveti timp la dsipozitie sau chiar nu aveti cum ma indruma. Acum sper de fapt sa uit si eu de problema pe care o am ca ma streseaza tare
si sa ma bucur de puiul meu. Puiul meu care e deja un rapitor de inimi ride toata ziua, a devenit un lenes insa pt ca nu mai vrea sa stea in picioare si nici acum n-a reusit sa se intoarca de pe spate pe burta. A avut el o tentativa azi cind s-a rasucit spre dreapta dar a ramas suspendat intr-o parte caci funduletul prea greu il impiedica sa faca rotatia total. A inceput sa tipe furios si am venit eu l-am pus pe burtica si tipetele au incetat. Mi-a dat un zimbet de multumire si am inceput sa rid.
Acum ma retrag si eu sa-l pregatesc pe David de culcare si poate reusesc sa dorm si eu. Noapte buna bebici, mamici si tatici !
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
anis spune:
Buna seara..
La multi anii bb de pe data de 13 !!!
O intrebare...pana cand poti folosi scaunul de masa ,daca scrie pana la 15kg??Pana la 2ani si ceva??
I-a luat ta-su de la Chicco..desi eu vroiam altceva...asta e...
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."