Nunta in Iasi (12)
Raspunsuri - Pagina 5
krelia spune:
timid va spun:
Miresici care doresc si carora le-ar face placere, pot veni si la subiectul general, sa se inscrie pe listuza mare
Nunti de vis!
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
allynnutza_a spune:
quote:
Originally posted by lgireada
Habar n-am Alinuta ai si vreun site al lor?
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
www.pronovias.ro Mie mi se par tari de tot. Ma astept sa fie vorba de mii de euro
karisma spune:
Buna fetelor!E cam liniste pe aici.
Alinutza tu cand ai nunta?Rochiile de pe site sunt super.Daca ajungi in Bucuresti pe calea Victoriei te lamuresti si cu preturile.Nu stiu pe nimeni care sa-si fi cumparat rochia de la ei.Dar pot sa bag mana in foc ca preturile sar mult peste 1000-1500 euro.Iar de banii astia iti faci la comanda la Doina Levintza sa stea turnata pe tine.Iti mai recomand saloanele Mariaj Lux si Salon Gabriela , din pacate tot in Bucuresti.
karisma
ralnied1 spune:
Kreliuta, ai vazut ca ne inmultim si noi aici, hop si tu! Sa nu pierzi nimic!!Esti ca guru ala de la MISA, care cauta adepti si sustinatori peste tot... Nu-i scapa nimic...
PS--Acum, ca un secret de culise, sa stii ca m-am gandit la un moment dat sa iti spun sa mai iei de la noi niste nume, sa ajungem dincolo la 100! Dar mai apoi m-am gandit ca daca se supara careva, poate ele nu vor sa se bage acolo... Te pupic!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
karisma spune:
Si ca tot veni vorba......Liliana, ti-ai cumparat rochita? Vrem si noi detalii....
karisma
CryssUK spune:
Rochiile de la Pronovias le poti gasi in sale la 700-800 euro si pret intreg de la 1000 euro in sus, dar nu e vb de zeci de mii de euro in nici un caz.
Nu stiu daca se gasesc si in Romania.
La mana a 2a pe www.ebay.co.uk sau com poti gasi la jumatate de pret sau chiar la sume f mici insa tb sa ti se potriveasca si sa iti placa modelul
Daca le gasesti in Rom, spune-ne si noua
SunSmile spune:
Buna seara,
Ce faceti gagici?
Ralu..lasa-le ma sa vina dincolo...ca asa se implineste profetia mea cu 100 mirese!
Alina ti-am raspuns si eu si fetele la mirese 2006 in legatura cu pronovias. S-a deschis reprezentanta in Bucuresti..asa ca de existat exista. Preturile?...de la 1000E...
Nusha nu mai vii pe la noi? Hai ca te asteptam si cu alte impresii...fetele vor preturi (si eu nu ma bag, chiar daca stiu in principiu) si vrem sa fii aici!
Hai ca va pup si sper sa ne mai auzim..ca plecam intr-o vizita peste vreo ora...
nushulica spune:
multumesc frumos la toate pentru aprecieri
ralu e super nasol de la cald la frig tremur toata cand ies afara dar sigur ma voi obisnui eu...vacanta a fost super faina si super scumpa...nu are sens sa va zic cat costa ...mult dar merita si nu-mi pare rau pt nici un banut pe care l-am cheltuitmi-am luat si eu foarte multe chestii de acolo de la cosmetice la lenjerie intima boarfe bijuterii...toate cele si bineanteles tequila
in rest voi ce mai ziceti??imi cer scuze ca nu am mai stat aseara dar imi era somn si nici macar nu am adormit decat pe la 4.30dimineatza
dar ma obisnuiesc si cu diferenta de fus orar
miresicile de anul asta ce faceti cum stati cu pregatirile??
lili tu ai nunta peste o luna ti-ai luat rochitza??fa poze si pune cu ce ti-ai luat pana acu nu fi zgarcita ca si noi ti-am aratat anul trecut
pupici
krelia spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Kreliuta, ai vazut ca ne inmultim si noi aici, hop si tu! Sa nu pierzi nimic!!Esti ca guru ala de la MISA, care cauta adepti si sustinatori peste tot... Nu-i scapa nimic...
PS--Acum, ca un secret de culise, sa stii ca m-am gandit la un moment dat sa iti spun sa mai iei de la noi niste nume, sa ajungem dincolo la 100! Dar mai apoi m-am gandit ca daca se supara careva, poate ele nu vor sa se bage acolo... Te pupic!
hihihi ..normal...bivolaru scrie pe mine (doamne fer'!)....evident, doar daca fetili vor sa fie si pe listutza de dicolo...nu de alta, dar..ma gandeam sa paote organizam o tombola...dam un premiu...o briz-briz-druca...ceva..pentru cea care va fi a 100 miresica ....
pup la fata frumushica!
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
ralnied1 spune:
Buna seara!
SunSmile, Krelia... Doamne iarta-ma, eu nu le-am dat voie??? Sa stiti ca nu am zis nimanui sa nu intre si dincolo...
Krelia, da... ma pui pe mine din nou, ca sa fiu exact a 100-a, sa iau premiul!!
Nusha, era doar o curiozitate pretul... Banuiam ca e scump. Nu mi-am inchipuit nici macar o clipa ca ai ajuns acolo si ai stat gratis... Si normal ca merita... Si eu m-as duce daca as avea bani...
In alta ordine de idei, am o veste tare nasoala. Pentru mine, ca pe voi nu stiu daca si cat va afecteaza... Omul meu trebuie sa se duca in armata!!! In februarie. Si 6 luni se termina in iulie tocmai... Si nunta ar fi in iunie, pe 17.... CE MA FAC?????????? Sunt disperata! De ce oare mi se intampla numai mie chestii de astea ciudate???
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!