Nunta in Iasi (12)
Raspunsuri - Pagina 10
lgireada spune:
Cei de la preference mi-au trimis deja lista de preturi. Super profesionisti, si aseara era ora 10 si ceva cand trimiteam mailul, iar acum e 7 dimineata Nu m-am asteptat.
Darria tu ce anume ai facut la nunta ta cu ei? Florile pt lumanari si buchetul ti l-au facut? Pur si simplu eu nu mai reusesc sa ajung sa sun la cineva pt ca nu am timp sa ma intalnesc. Cel putin nici saptamana asta, pana intru in sesiune ...
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
editat pt o greseala ortografica de la oboseala
Darria spune:
Buna dimineata.
Oana(iasi), am mai vazut undeva miresica(cumnata ta) dar nu stiu unde, mireasa am vazut-o. A fost miresica DC?
Ralu, bine ca s-a terminat si ca nu va mai incurca nunta
Dana, daaaaaaa la starea civila o sa ai "musafiri", la restaurant nu le permit cei de la sala sa stea pe acolo. Dar si la starea civila poti scapa de ei, eu am scapat de ei.
Liliana, eu am avut doar huse, artificii sala, baloane(doar 10 pt. copii, cu heliu), fata masa prezidiu si un pic aranjata masa de primire(materialul cel roz in jurul mesei). Nu am vrut decorata cu baloane pt. ca imi plac florile. Inimioara tot din flori a fost.
Tot ce tine de flori(sala, lumanari, buchete, cocarde, cosuletul pt. verighete, pahare parinti si nasi) am gasit mai ieftin si vb. cu un an inainte pt. ele. Pt. flori, poti face la fel si mai ieftin la nr. de tel. ce ti l-am dat.
Duminica placuta.
SunSmile spune:
Neata
Mai...si asa tarziu si voi tot nu ati aparut? Noroc cu Lili...pe care in week o las sa dea trezirea!
M-am uitat si io pe site-ul agentiei respective si mi s-au parut super ok! Bafta fetelor care veti apela la ei!
Va pup...o zi faina sa aveti!
anamariame spune:
Liliana, si eu am trimis aseara tarziu un e-mail la cei de la preference si mi-au raspuns in 3 ore. Sunt foarte incantata de oferta lor si abia astept sa merg sa discut mai multe cu ei.Darria, mi-a placut ft mult cum ti-au decorat sala, stiu ca spuneai si tu ce impresionata ai fost, mai ales ca te-ai lasat in totalitate pe mana lor.Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.
Darria spune:
Anamariane, ai inteles gresit sau nu am explicat eu bine, nu am facut toata sala cu ei ci jumatate(ei cu husele si altcineva cu florile).
Preference au venit si au asezat husele pe scaune(si le-au scos la sfarsit), fata de masa(prezidiu), in jurul mesei de intrare au pus material de aceesi culoare cu husele si mi-au lasat baloanele(intr-un colt ca asa le-am spus eu, nu am vrut sa fie asezate la mese, le-am vrut doar pt. copii) si artificiile sala(acestea au fost aprinse de chelneri la timpul potrivit). Doar asta am vrut eu de la ei. M-am lasat pe mana lor la alegerea culorii huselor ca nu stiam sigur ce sa aleg: roz sau rosu - sala se potrivea cu amandoua.
Restul: decor sala cu flori(inima flori, decor masa prezidiu, mese invitati, masa primire, hol, scari, usa, etc...), cu lumanari si cu materiale(tul) au fost facute de catre doamna care s-a ocupat de tot ce tine de flori la nunta(eu am venit cu materialele iar ea cu ideile si manopera).
Am fost impresionata de cat de mult poti schimba o sala daca vrei(huse + flori, lumanari, etc... - toate acestea combinate).
lgireada spune:
Salutare,
Darria multumim de amanunte. Eu saptamana viitoare am sa sun la numarul pe care mi l-ai dat tu. Nu am timp de nika sapt ce vine
Is curioasa cum or fi invitatiile, le vad maine, de-abia astept
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
oanaiasi spune:
Ana Maria, cei de la Preference au facut scaunele si masa mirilor, Au fost foarte frumoase! Masa mirilor a fost facuta cu un buchet mare pe mijloc, cu petale de trandafiri si cu lumanari in forma de inima!
Iti trimit niste poze sa vezi pe mail,numai ca acum nu am la indemana!
Darria , poza cu cumnata mea ai vazut-o probabil tot la mine cand aveam link-ul cu foto scris jos! Ea nu a scris pe forum desi il urmareste(ca acum are bebe in burta de 7 luni jumate)!
Oana
anamariame spune:
Da, Darria, se pare ca te-am inteles eu gresit. Scuze .Dar e si o parte buna, ai venit cu informatii suplimentare, care mie, cel putin imi sunt de mare folos...Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.
anamariame spune:
Merci pt info, Oana, habar nu am avut ca fratele tau a apelat la ei. Ma bate gandul sa ii angajez si eu, mai ales ca au atatea recomandari pe forum. Astept cu nerabdare pozele, cele de pe site mi-au placut ft mult.Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.
Darria spune:
Liliana si eu vreau sa stiu daca esti multumita de invitatii. Nu mai fac nunta o data dar vreau sa stiu pt. altcineva.
Oana, gata pricepui de unde retinusem miresica. Undeva in creieras(inca mai am ) retinusem rochitica si figura miresicei. Sarcina si nastere usoara. Un bebe sanatos Ce este: fetita sau baietel?
Al noastru ne mai tine in suspans inca doua zile
Fetelor mai este un strumf printre noi Incet, incet vor fi macar de o grupa de gradinita
Ana: fara scuze, nu e cazul si nici nu sunt genul