Anexita

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Nu pot sa cred! Pai daca tot ai ajuns la Filantropia de ce nu te-ai dus la Peltecu? Vezi ca in fiecare dimineata il gasesti acolo la 7,30 si TE PRIMESTE!!! II spui ca e urgenta si ca te-a programat asistenta la cabinet abia peste nu stiu cat timp si ca pana atunci tu tre sa te tratezi. Eu asta te sfatuiesc: du-te la Peltecu pentru anexita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Tanaion
si eu sufar de dureri de spate groaznice + dureri ale abdomenului inferior, cum spui si tu. Durerile sunt uneori difuze si pe perioade prelungite, alteori sunt acute. Durerile de spate sunt cauzate probabil si de altceva (se pare de o deformatie din nastere a coloanei).
Vali
cred ca e cazul sa schimbi medicul si sa mergi la unul care pune diagnostice dupa investigatii mai seriose. Tratamentul pe care l-ai primit mi se pare oarecum superficial.Ai grija la ce a spus lachione, are foarte mare dreptate.E cazul sa rezolvi problema asta bine si odata pentru totdeauna, altfel cine stie in ce poate degenera. Si eu incerc sa fac acelasi lucru.
Tinem aproape si multa sanatate.

Iepumic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Iepumic
Multumesc mult pentru raspuns.
Simptomele tale sunt insotite si de subfebrilitate?

Tana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHELARU spune:

multumesc mult pt raspunsurile voastre
si o sa merg la alt medic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Buna Tanaion,
si eu am dureri in abdomenul inferior de 2 luni, mai mult in partea dreapta. Spatele nu ma doare in schimb stari subfebrile am si eu de aproape un an de zile. De cand am desoperit starile subfebrile am umblat la 4 ginecologi si abia unul dintre ei a zis ca s-ar putea sa fie anexita (dar pe partea stanga zicea respectiva dr. iar pe mine ma doare in dreapta...). Pentru asta mi s-a spus sa iau 3 CM la rand doxiciclina ceea ce am executat fara prea mult folos ca durerile le am in continuare zilnic, ca si niste cutite.Nu stiu in schimb daca starea subfebrila se trage de aici, ginecologii au spus ca nu. Am fost la tot felul de medici, de toate specializarile, fara nici un succes. Nimeni nu stie de ce am eu temperatura (pana in 37.5 maxim. De o luna de zile am renutat si la medici si la mai a-mi lua temperatura pentru ca daca fizic nu mi-au gasit nici o "hiba", sigur o ma imbolnavesc cu "capul" de disperare ca nu stiu ce am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Chantal, multumesc pentru raspuns.
Ca sa nu se supere Chelaru pe noi ca deviem de la subiectul ei, ti-am trimis un mail. De ce nu-ti activezi PM-ul, e mai usor sa comunicam asa.

Tana

Mergi la inceput

Am incercat sa-l activez dar nu prea stiu de unde si cum. Sunt "nou venit" oare pot sa-l activez asa devreme? Am incercat sa-ti trimit un PM, am reusit oare? L-ai primit? Sorry ca am deviat de la subiect...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiutza spune:

Buna!

Am avut acum vreo doi ani pus diagnosticul de anexita bilateral cronica si dupa cam 4 luni de tratament am fost ok. In prima faza am facut Gentamicina injectabil, Reumavek injectabil ( antiinflamator ), supozitoare cu Indometacin si Piafen ( un fel dimineata, iar celalalt seara - Piafenul este fff bun contra durerilor !!! ). Ulterior am continuat sa fac lunar pe perioada CM Polidin injectabil . Tratamentul a fost foarte bun si chiar nu am mai avut deloc probleme de atunci.
Sper sa-ti fie de folos si sa te faci bine repede !

Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Tanaion, eu nu am avut stare subfebrila.
Chantal,e posibil ca starea ta subfebrila sa nu fie legata de anexita. Fa-ti un exudat faringian, s-ar putea sa ai un stafilococ de care nu stii si care nu se manifesta decat prin subfebrilitatea asta. Fratele meu asa a patit, 2 ani s-a chinuit pana a dscoperit ce are.

Iepumic

Mergi la inceput

Iepumic, multumesc pentru indrumare! Am facut exudatul imediat dupa ce au inceput subfebrilitatile si nu am nimic in gat. Am facut si IDR si film la plamani si zeci de analize si.. totul e OK. Numai febra nu. Cine stie ce-o fi? Am renuntat sa mai caut pentru ca sunt la capatul puterilor, nervilor si al finantelor. Dumnezeu cu mila!

Mergi la inceput