Cluj rulz! (31)
Raspunsuri - Pagina 8
svety spune:
Azi am scos o tura de pozici de-a lui Dan. Asa am umplut primul album...si sunt multe poze.
MARIANA, voi cu cat faceti poza? Nu mai stiu ce marime au ale mele dar tre' sa le tai un mm sa-mi intre in album.
mami de dani (26 iulie 2005)
albumul nostru
Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.
baby-boom spune:
NIMENI NU VREA SPECIAL PARTY CU COPILASHII DC DE 1 IUNIE?
....Sunt dezamagita....
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
mariana tache spune:
Florina, vreau eu petrecere , dar am uitat sa-ti spun.
svety, noi avem o politica noua: 0,7 RON/poza fie ea 9/13 sau 10/15.
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
tuchi spune:
nu am apucat sa pun toate descrierile asa ca mariana daca ai timp de explicatii te rog. + multe multumiri pt indrumari
am vrut numai sa dau de stire ca se pot vedea pozele
mandyksch spune:
Fetelor, am o rugaminte daca ma puteti ajuta.
Am un baietel nascut pe 23 octombrie 2005 la Cluj prin cezariana, la controlul de la doua luni pediatra ne-a spus ca pliurile picioruselor nu i-ar fi simetrice si ca il suspecteaza de luxatie de sold -nu era f. sigura-si ne recomanda pt. linistea noastra sa facem o ecografie.
Daca stiti unde as putea face o ecografie la piciorusele bebicului-as prefera un cabinet particular, pentru ca mi-e groaza de stat pe holurile spitalelor, va rog sa-mi spuneti si mie.Va multumesc anticipat.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
nana_sim spune:
Fetelor, eu sunt dupa ce am avut o noua cu constructorul nostru. Nu mai stiu ce sa fac, imi vine sa-mi iau lumea in cap si sa ma tot duuuuc. Cel mai tare ma enerveaza ca la Bucuresti esti avertizat ca orice ai incerca sa rezolvi cu cineva o sa incerce sa ti-o traga dar in Ardeal, unde-s oamenii ca pita? Si pe deasupra cu firma nemteasca fin'ca-i mai serioasa decat romanii ... Simt ca scot flacari pe toate partile.
Acu' sa ma iertati ca am dat buzna asa! Mai am o problema pe langa nervii astia si aici sa ma ajutati voi daca puteti, am senzatia ca imbatranesc si ma acresc, sunt mai putin toleranta, mai irascibila, mai putin dispusa la negocieri si compromisuri si ce-i cel mai grav nici nu mai am dreptate intotdeauna (asta-i cam de ras dar zau ca e si ceva adevar). Ce ma fac?
Probabil ca maine cand voi fi calma imi va fi jena ca mi-am dat oala in clocot aici, sa ma iertati va rog frumos!
UUfff, acum ca m-am mai racorit putin sa stiti ca si pe mine m-ar tenta o iesire ca fetele in weekend, ca oricum sunt a nimanui in urmatoarele doua saptamani.
Va pup cu drag!
Simona
P.S. - iubitul meu zice ca va saluta si el si va roaga sa ma tolerati ca ma fac eu bine!
baby-boom spune:
Simona, !!!
....legat de situatia conflictuala, no comment!!!
Mandyksch, io nu prea stiu unde-ai putea gasi cabinete pediatrice particulare...suna la interservisan, sa vezi daca au competenta in asa ceva...sau asromedica...sigur e vorba de echo, ca io stiu ca in caz de suspectie de luxatie congenitala de sold e necesara radiografia piciorushului!!!!
...multa sanatate!!!
p.s. Simona, drum bun iubitului tau....si mentiunea ca esti pe maini bune, aci la noi, sa stea fara griji!!!!!
p.s. 2 ....pizza in weekend???
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
svety spune:
NOI AVEM UN DOC. PED. CU CABINET PARTICULAR IN CLUJ. CINE VREA, DAU DETALII.
Am facut radiografie pt. luxatie congenitala de sold la chirurgie infantila. Slava Domnului a fost bine.
Mariana, anunta-ma cand va reparati lab-ul ca-mi voi face pozele la voi. Unde merg eu, ma rupe la pusculitza. Imi ia banii pt. developare completa, da film, dar... daca dau film de 36 de poze si stii ca pot iesi mai multe, mi le taie din margini sa am fix 36. I-am dat ieri film de 24 si mi-a scos 22, una nu iesise si din parti taiase. Pe poza imi ia 7500.
albumul nostru
mariana tache spune:
Fetelor, schimbare de plan! Plec in MM duminica. Asa ca e musai sa ne vedem sambata ; stau 2 saptamani si o sa-mi fie tare dor de voi! Va daca nu ne vedem!
Cine vine???
Facem listutza, da?
1. Mariana
2. Florina
3. Simona
4. Stanca
5. Roxana (soro, sper ca se face bine Serban pana sambata!)
6. Svety
7. Crina (daca vii iti fac capul mare...promit...)
8. Oana
9. Cristiana
10. Raluca
11.
Oau! Ce multe "v-am" inscris pe lista!
Simona, uite si de la mine o ca sa treaca nervii. De noi sa nu sfiesti; noi te iubim si cand esti calma si cand esti nervoasa!
Fug sa vad pozele.
Revin.
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
svety spune:
Voi pe la cate va intalniti sambata? Tre' sa negociez cu Mihai ca el sambata lucreaza pana la 1 si poate se incumeta sa vina dupa mine sa ma duca. Da mai am un bai: cu Dani ce fac? Tre' sa-l aduc si pe el. Pe mine nu ma incurcadar voi ce ziceti...ma dati afara. Io zic ca-i cuminte si nici nu o sa-l simtiti acolo.
Unde se va comite?.
Am vrut azi sa-i dau replica la Roasca-Broasca, ca m-a enervat cu orele de religie. Dar a venit prietena-mea care-i profa de religie (ca si mine de altfel, dar nu profesez ca nu ma tin nervii), si mi-a zis s-o las balta si s-o urmaresc de pe margine ca si asa n-am cum sa-i schimb ideile.
albumul nostru