Cluj rulz! (31)
Raspunsuri - Pagina 4
svety spune:
Iaca si io. Azi i-am dat lui Dani 2 lingutitze cu cereale. Nestle cu orez si facut cu laptele meu. I-au placut; inca mai deschidea gurita dupa ce am terminat. Am incercat intr-o zi si i-a reglat scaunul. Pana la 6 luni o sa-i dau cate 2 lingurite dimineata.
Mi-e frica sa nu-l constip, dar la etapa 1 numai orez au.
Sunt cam molesita azi; nu prea am chef sa ies, dar m-oi sacrifica pt. Dani. Altfel o sa stau ici mult si bine...
Dulce dependenta...
mami de dani (26 iulie 2005)
albumul nostru
Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.
nana_sim spune:
Gasca pestrita luati de aici
Da' cum e posibil ca eu femeie ce are seara drept grija doar sa primesca cu gratie cina la pat, sa adorm inaintea voastra? Da' cum e posibil ca dupa mari sacrificii sa ajung la internet sa va gasesc cu subectu' unde v-am lasat epuizat si cu asta nou de 2 pagini deja? Ori eu imbatranesc prea repede ori voi mancati jar precum calul lui Fat Frumos si nu va mai ajunge nimeni. Astept despagubiri!
Roxana cum e puiul ca sunt fiarta de ingrijorare? Ma rog fierbinte sa ii treaca mai repede.
Fetelor dragi, eu nu pot veni astazi, ma tin scai de zanul meu ca vineri pleaca in Franta iar, pentru 2 saptamani, asa ca va rog sa ma treceti absent motivat.
Simona
mariana tache spune:
Roxana, cum e Serbanel??? Cum a trecut noaptea???
Simona . . Eu nu stiu reteta cu jar . Dar iti dau una bucata reteta pt cura de slabire: mere, masline, mere, masline etc . Acum, serios vorbind, habar nu am de unde atata energie data fiind situatia nostra(cu 2 copchii); aseara m-am culcat pe la 3 iar dimineata la 8 eram apta de a hranii copiii.
Drum bun Zanului!
Florina voi mai dormiti?
Eu + Stanca ne gasim azi inainte de intalnire in oras; pe la 3 PM. Cine mai vrea?
Corina, nu vi si tu la intalnire ca sa cunosti trupa?
Trebuie sa fug!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
baby-boom spune:
Valeleu...la 12 si 5 mi s-o trezit fata asta a mea!!!!
.....Fetelor, da' voi va vedeti asa sa umblati teleleu, sau cu cupchiii???
...tre sa stiu, sa vaz vin si eu???
Roxana, cum e Serban???
......mai are febra???.....
Va pupam, si ne vedem azi, fetelor!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
baby-boom spune:
No, fetelor, io n-am mai avut rabdare si-am vorbit cu Roxana...aseara ii picase netul, de-aia n-a mai intrat cu vesti....
..Serbanel a trecut cu bine noaptea, fara febra mare...a mai facut un pic dimineata, dar isi bea constiincios ceaiul, ia antitermice, si mai are si chef de joaca, bursucul!!!! ...ce bine....ma bucur ca-i bine!!!
AAAnnncccaaaaa, acum cand vorbeam cu Roxa mi-ai venit in minte....voi n-ati ajuns in Cluj???....zicea raluca ceva de-o data, da' n-o mai tin minte spre rusinea mea ...sa fie 16???....
....Simona, roxana, anca, raluca, data viitoare nu se mai admit absente.....
No, Mariana, sub ce statut ca vedeti voi azi?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
ralucames spune:
mai fetelor, am o intrebare... daca vreau sa nu ma mai duc la docorita de familie a Stefanie, cum sa fac?? adica ce motiv sa invoc, ca sa o mut de acolo??? ca mi jena sa ii zic ca nu sunt multumita de ea... dar se poate sa nu imi raspunda la telefon niciodata??? imi vine s-o bat, asa is de nervoasa pe ea... parca as suna-o de nebuna, nuu??
fata mea a papat azi 2-3 soldatei de paine cu unt, cativa pufuleti si ATAT... mor de ciuda, ca mi frica sa nu slabeasca si eu sa nu imi dau seama... ca doctora, nu mi-o cantareste nici daca ii zic ca de aia m-am dus la ea. zice ca e mare si sanatoasa (dupa oki o vede)
astept orice parere
multumesc muuult
revin dupa ce reusesc sa o culc... ca nu ma lasa sa scriu
minunea vietii mele
ralucames spune:
Florina, nici eu n-am vb demult cu Anca, zicea ca vin in 16 acasa... sper sa ajunga cu bine. Ma bucur ca Serbanel e pe drumul cel bun... macar are kef de joaca.dulci pt. el si insanatosire grabnica.
Speram sa nu ratam viitoarea intalnire, stiu ca am zis s-o facem la mine... mai vorbim pana atunci... sper sa isi revina fiica-mea
Acum nu are febra, dar nu mai stiu ce sa zic... ii dau sirop cu vitamine, ca poate ii face pofta de mancare... daca doctora nu e de gasit...
Scuze daca nu am fost ffff coerenta, dar is si nervoasa, si suparata.
pupici
minunea vietii mele
asi spune:
Imi merge rau ori netu' ori dc.Imi vine sa arunc calculatorul.
Abia astept sa ne intalnim dupa-masa.
Mariana astept sa ma suni.Haideti fetelor in oras.
Familia mea
Razvan
roxana1974 spune:
Salutare fetelor.
Va scriu pe fuga...aseara nu am mai intret deoarece nu am mai avut conexie la Internet. Am trecut cu bine noaptea, l-am convins sa ia niste ceiut, i-a mai scazut febra. Dimineata avea 37 cu 3 dupa care a urcat iar la 38, a luat iar antitermic si acum doarme. Sper sa fie bine, fetelor deja ma doare stomacul la gandul ca vine seara tineti-mi pumnii...
nu stiu daca revin pana maine...sa vedem daca am net si cum sta treaba
Roxa
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
nana_sim spune:
quote:
Originally posted by roxana1974
Salutare fetelor.
Va scriu pe fuga...aseara nu am mai intret deoarece nu am mai avut conexie la Internet. Am trecut cu bine noaptea, l-am convins sa ia niste ceiut, i-a mai scazut febra. Dimineata avea 37 cu 3 dupa care a urcat iar la 38, a luat iar antitermic si acum doarme. Sper sa fie bine, fetelor deja ma doare stomacul la gandul ca vine seara tineti-mi pumnii...
nu stiu daca revin pana maine...sa vedem daca am net si cum sta treaba
Roxa
Pupam puiul mic si infierbantat, tinem pumnii mamicii curajoase!
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...