Cluj rulz! (31)
Raspunsuri - Pagina 15
ralucames spune:
Salutare, fetelor!! Abia tin pasul sa va citesc, daramite sa mai si scriu
. Sunteti mortale ce spor aveti!! Eu nici daca ma kinui, nu va pot intrece
Olim, tare mi-ar placea sa rezolvam problema, asa ca vorbim...
Distractie sa aveti la intalneala!! Asa imi trebuie daca se apropie sesiunea si e plina de probleme la conta-bat-o vina!!
Eeee, lasa ca nu pierd intalnirea cu copiii de miercuri!!![]()
Noi am lasat gaza mica si cuminte (cateodata
) la bunici ei, adica parintii mei , pana maine dupa-masa, ca eu sa pot invata, ca maine prestez la scoala
... deja mi s-a facut un dor nebun dupa ea... asa ca imediat ma pun pe dat telefoane
Si mie mi-e o pofta nebuna de o pizza
, dar nu ma lasa timpul (l-as
sa il opresc la mine putin)... deci, iar distrati-va fara mine
!!
minunea vietii mele
olim spune:
Si mie mi-ar place tare mult sa putem rezolva aceasta problema.
Chiar am vorbit cu sotul si ne place zona.Ar fii super
Te astept cu vesti bune.
ralucames spune:
UURRAAAAA !!! Olim!! s-a rezolvat
!!
Cand ajungi la Cluj, suna-ma sa ne intalnim. Cred ca vei putea sta acolo si in urm. sesiune, daca iti place
. Te pup, ca plec la culcarica
minunea vietii mele
mariana tache spune:
![]()
Eu care imi imaginam ca ati scris deja vreo 2 pagini si la subiectul urmator! Fetelor de ce nu veniti cu impresii??? O sa zica lumea ca ne-am betivanit
!
A fost super! Ce-am mai consumat....! 6 gagici am baut o sticla de vin...si pe asta am terminat-o cu rugaminti si eforturi ![]()
Am mancat
; am vorbittttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt;
ah, ce bine a fost; ce repede a trecut! ce multe am fost! (9).
Am avut si surprize; dar nu mai zic nimic; le las pe ele sa se divulge ![]()
Eu acum continui dezmatul...mananc chips
si ma enervez ca nu am si ciocolata ![]()
Iar am treaba la calculator! Nu imi tine nimeni companie pt vreo 2 ore?
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Am facut subiect nou.
Haideti aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66523
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
steaua spune:
Foarte slaba activitate p- aici. Si io am crezut ca dupa plecarea mea v- ati dezmatat (da' a venit Mariana sa confirme ca ati fost cuminti in continuare).
Mi-a parut foarte bine sa va cunosc. Sunteti niste dragute. Si m- am simtit foarte bine in compania voastra, desi nu am fost tare -tare vorbareata. Nu ma simteam bine stiind ca l- am lasat pe Bebel acasa. In plus, dupa ce am aflat ca iubitul meu sotz a facut inundatie in bucatarie, iar Bebel a cazut din carucior nu prea mi-a mai ars mie de povesti. Sper ,, s-o mai comintem'' Mai ales ca am ajuns acasa si Bebel dormea ca un ingerash (si s-a trezit fffff vesel), my husband ma astepta cu masa pusa si cu o curatenie perfecta in casa. Inseamna ca se descurca si singuri, totusi. Sper sa- mi bag bine in cap ultima fraza.
Va 
MARIANA, AVETI GRIJA DE VOI IN MM!
Corina
pozici de Alex