Cluj rulz! (31)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!!
Noi la Chicago am facut botezul. A fost foarte fain (doar ca ne-am adus noi muzica de acasa)
Eu stau chiar aproape, in Gradini Manastur. Din pacate nu pot sa vin ca nu am cu cine sa o las pe Petra. Iar cu mine nu o i-au ca e tare plangacioasa in ultimul timp. Voi va luati cu voi bebeii asa mici peste tot?

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mariana vin sa te iau la 5?

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

salutare lumeeeeeeeeeee!!! ma doare capul cat ati scris!!! s-o luam incetisor ca-s acasa si inca efectul cafelei nu e deplin...dar o luam invers ;)

Codruta, eu rar de tot il iau pe Tziky cu mine unde plec, ca e greu tare (16-16.5 kg) si mofturos si recunosc, sunt o mama nemernica si denaturata care nu are rabdare cu plodul ei...noroc cu tatal care are! Deci cand e zi 'mnealui, luam copilul, rar il lasam la socrul meu ca maicamea presteaza toata saptamana si in weekend ia o pauza binemeritata!

Cattalina mi-ai rasucit cutzitul in inimioara cu dansul de societate..eu sunt mare fan..inainte sa-l am pe Tziky am facut cam un an si jumatate...la casa de cultura a studentilor, de pe la 7 jumate sau 8 seara...erau vreo 3 antrenori..acum ei s-au cam despartit iar cei care au avansat si-au facut cluburi proprii asa ca sunt multe in Cluj, lasa-ma pana luni si-ti mai dau 2 adrese exacte. Mai stiu unul la Salsa Club, pe Bd. Dacia (paralel cu raul Somes care curge prin Piata MV).

Stanca, io nu ma supar daca e la Chicagos, oriunde alegeti voi eu vin, deci nu-mi dau cu parerea, vreau doar sa ies din casa la ora aia...care inca nu stiu care e...

Florina

Mariana, soro, sa nu ma uiti cu bip-ul ala cand ai coordonatele certe, deoarece nu stii niciodata cu net-ul asta..iar eu plec imediat la Starvac...

Oana, la Dragoselu, eu sunt fan declarat demult, mi-e un dor sa-l vad pe talhar :) sper sa fie ok Serbanica pana la urmatoarea intalneala...

Simona, am ras de m-am prapadit de Smaranditza finuta ta, e cevaaaa... e nemaipomenita ce scheme scoate...abia astept sa ne vedem

Cristiana, imi pare rau ca nu poti veni la o barfa, stiu ce mult ai vrut sa ne intalnim doar noi fetele la o barfa, dar cand ai drum in timpul zilei prin MV da un semn si poate ne intalnim macar noi 2 si mai vedem cum facem sa re reintalnim toate toate!!! Pupici la Theiutza mamarutza!

Calde salutari si pentru: svety, heny, olim si toate fetele scumpe din Cluj.

Nu in ultimul raaaaaand vreau sa-i scriu Felicitarile mele!!! Ioanei pufymica!!! pentru bb2 ce va veni anul acesta! Sa fie intr-un ceas bun

Sa va zic 2 vorbe si de Serbanica talharica, e plin de bube si pe cocosel are saracu si in ureki si dupa ureki peste tot, doar pe picioruse nu are....poate vreo 5 in total...in rest sunt fericita si-i multumesc lui Dumnezeu ca nu a mai facut febra deloc!!! Cine stie sa-mi spuna cam in cat timp trec bubele? E asa de uratzel cu ele baietul mamii frumos

Va pup si pe curand,
Roxa

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Stanca te astept sa ma iei.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

'neata!

Eu voi veni dinspre Marasti, e cineva pe traseul meu ca va duc pentru cate o felie de pizza, un desert, un suc, ne-om inte;ege ca doara oamni suntem !
Acum serios, dati-mi de veste si va colectez pe drum, am masina goala.

Cattalina cursuri de dans se fac la Roland Garos, eu n-am fost dar am card de fidelitate si sunt trecute serviciile la care am reducere.

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heny spune:

quote:
Originally posted by roxana1974

Sa va zic 2 vorbe si de Serbanica talharica, e plin de bube si pe cocosel are saracu si in ureki si dupa ureki peste tot, doar pe picioruse nu are....poate vreo 5 in total...in rest sunt fericita si-i multumesc lui Dumnezeu ca nu a mai facut febra deloc!!! Cine stie sa-mi spuna cam in cat timp trec bubele? E asa de uratzel cu ele baietul mamii frumos

Daca e rubeola sau pojar, eruptia dispare dupa ziua a 3-a, daca e varicela (bube cu lichid) dureaza cam o saptamana.

Weekend placut!

Heny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Simo, daca o cotesti in MV ma ofer io

Heny, e suspect de rubeola, nu varicela, dar cine imi spune si mie cum arata bubele la rujeola...io mama nebuna mi-as fi dorit sa fie rujeola!!!

quote:
Originally posted by heny

quote:
Originally posted by roxana1974

Daca e rubeola sau pojar, eruptia dispare dupa ziua a 3-a, daca e varicela (bube cu lichid) dureaza cam o saptamana.

Weekend placut!

Heny

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Simona, si daca treci prin Zorilor, de mergi in Manastur pe varianta, ne poti lua si pe mine si Stanca
Na, ca ti-am umplut masina!

Roxana, vezi ca intalneala e la ora 17,15 la restaurantul Chicago's din Manastur. Daca vad ca tot nu te prinzi de ora, iti dau si un tel (stii tu ca ma enerveaza sa schimb cartelele ). pt bubosul mic.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

simona, si eu is de pe-acilea.....
intinde si dupe mine o mina sa ma agati de pe bucuresti te rog.....

multumirile si masa ramin de negociat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

OK, asa imi trebuie, dar imi pare bine ca pot sa va ajut cumva. Deci, Tuchi prima, da-mi adresa si un reper (eu nu-s din Cluj) si ora, apoi Roxa-boxa, la fel, zi-mi de unde din MV si echipajul Mariana cu Stanca, pe voi de unde va iau? Cu repere sau spuneti-mi la telefon (0723 738 454).

Simona, carmaci la echipaj de 4+1

Mergi la inceput