Cluj rulz! (31)
Raspunsuri - Pagina 11
mariana tache spune:
Intru si eu in mare viteza ca am ffff mult de lucru.
Fetelor, io ma simt vinovata ca din cauza mea ne intalnim sambata si nu poate sa vina Cristiana si Stanca.....dar o sa-mi treaca .
Si imi vine sa cand ma gandesc ca ratez doua "cluburi ale juniorilor"!
Ioana, felicitari pt . Sa ai o sarcina usoara si sa aduci pe lume un bebe sanatos, frumos si cuminte. Cate saptamani are samburelul??? Sa te bucuri de sarcina! Ce fain de tine!!! Ah, ce mult mi-a placut mie cu burtica!
....fetelor, ne creste serios nr....eu, Ioana, Tatiana...urmeaza Simona, Cristiana....iar apoi Florina, Roxana....
pt aprecierile adresate fotografului din mine .
Pana la urma unde ne intalnim si la ce ora???
Stanca, nici nu stiu ce sa fac: sa sau sa ; nici picurata cu ceara nu-mi amintesc cand am zis eu sa iesim azi in oras dupa ce dorm copiii! M-am ramolit de tot!
heny, uite si de la mine o doza de optimism! cum a trecut ziua?
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
asi spune:
Mariana esti tare.
Bine ca nu te-ai suparat
Acum nu mai are importanta.
Deci fetelor unde va fi intalnirea?Poate reusec si eu sa vin.Mie mi-e pofta de placinta cu mere.Florina sa nu te superi
Familia mea
Razvan
tuchi spune:
mariana, vorbeai de nr la intilnire? si iooooooo
de ora rog si eu organizatorii sa nu fie inainte de 16 daca se poate, iar despre loc... unde se hotarasc simona si florina, numai sa dea un verdict!
una bucata rupta de la dragos: aseara m-am turat nitel si am ridicat tonul la sot. dragos, care nu ma cunoaste asa se uita lung dupa care vine intre noi si-mi spune: "mami nu certa tati ca si el e prietenul tau" si apoi vine sa-mi faca "titi" ca sa-mi treaca.......
imi venea sa-l maninc ca pe bomboana, normal ca mi-a trecut instant!!
ps ma tem ca mariana scria despre alt nr, ups
asi spune:
Fetelor vin la intalnire!
Cu riscul sa ma injure Florina vreti sa mergem la Chicago's?Va rog eu frumos sa vreti.
Familia mea
Razvan
nana_sim spune:
quote:
Originally posted by tuchi
una bucata rupta de la dragos: aseara m-am turat nitel si am ridicat tonul la sot. dragos, care nu ma cunoaste asa se uita lung dupa care vine intre noi si-mi spune: "mami nu certa tati ca si el e prietenul tau" si apoi vine sa-mi faca "titi" ca sa-mi treaca.......
imi venea sa-l maninc ca pe bomboana, normal ca mi-a trecut instant!!
si pe Dragos pentru asa o zicere inteleapta. Va citez din Smaranda, fina cea super obraznica, care intr-o situatie asemanatoare cu a voastra zice senina "mami, doar tu si tati v-ati casatorit din dragoste si aveti doi copii".
Va mai zic una si ma car. De revelion fina Smaranda si cu fina Ilinca au ajuns intr-o situatie de conflict iar Smaranda fiind pe teritoriul ei s-a dus cu jalba in bat la adulti. Cum mama ei era la alaptat, tatal ei nu pune botu' la discutii din astea, s-a dus caprita la tatal Ilincai care a zis foarte serios ca o s-o duca pe Ilinca acasa fin' ca se poarta urat. S-a cutremurat biata Smaranda ca arsa cu fierul, ele sunt cele mai bune prietene din lume, s-a gandit cateva secunde si a zis "Mihai, eu vroiam doar s-o certi putin, nu e o fapta asa grava ca s-o duci acasa!". Ei, ce ziceti voi?
Gata, ma duc in lumea mea si sa stiti ca eu vin la intalnire oriunde ziceti.
Simona
cattalina spune:
cine ma ajuta cu ceva informatii despre locuri unde se fac dansuri de societate in orasul nostru?
vrem sa mergem la dansuri...macar cat mai avem cu cine sa il lasam pe dragos...
abia astept...
multumim
cattalina&costty(22.09.2002) Dragos (23.07.2004)
asi spune:
Vad ca nu mai zice nimeni nimicSi eu care m-am entuziasmat asa ca vin la intalnire.
Simona finuta ta e o dulce inteleapta.Sunt mortali copii astia.
Cattalina imi pare rau dar nu pot sa te ajut.
Roxana ma bucur ca Serban e mai bine.Sper sa treaca si minunea de eruptie.Mihaela ce mai face?Am vrut sa o sun dar nu am indraznit ca nu stiu daca poate vorbi si sa nu deranjez.
Familia mea
Razvan
codruta_grg spune:
Buna seara!
Sper ca nu m-ati uitat, ca eu nu v-am uitat, desi am scris cam putin.
Am fost plecati la Vatra Dornei de Craciun si de rev.
As fi plecat din nou ieri daca nu imi facea o criza de plans Petra si nu imi zicea doctorita ca poate de aia a facut criza ca tot schimba mediul (nu prea cred.....cu toate ca s-a linistit).
De marti incepem diversificarea (doar de marti, ca atunci e si tati acasa si nu vrea sa lipseasca de la un asa mare eveniment). Eu sunt tare ingrozita, pentru ca nu sunt o mare stiutoare in dealde bucatariei.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
heny spune:
N-am murit!!!!!!! Ufffffffffff ce bine! Mai am putin si trece si ziua de azi. Da' sa stiti ca ceva tot e adevarat cu visele (sigur din cauza dintilor aia negri n-am vandut nimik azi ), bine ca n-am murit!
Multumesc pentru bastoane, flori, ganduri si cele nescrise dar gandite, indreptate catre mine .
Felicitari celei mai proaspete mamici , sarcina usoara si sanatate pentru amandoi!!
Vindecare rapida bubosilor si ganduri bune tuturor!!
Poate voi avea maine ocazia sa va salut prin viu grai. Sper!
Doamne, bine ca n-am murit azi !!!
Heny
mariana tache spune:
Oana, te-ai prins...era vorba de alt nr...; vrei sa te inscrii si tu pe acea lista?
pt micul intelept.
Stanca . Ma bucur tare ca vii la intalnire. Si .... mergem la Chicago's .
Deci, fetelor: maine (sambata) la ora 17,15 () ne vedem la restaurantul Chicago's din Manastur.
Pana acum si-au anuntat prezenta:
- Florina
- Stanca
- Roxana
- Simona
- Oana
- Mariana
Lista e deschisa....
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!