Bebelusi de mai-iunie 2005 (48)
Raspunsuri - Pagina 7
gusta spune:
Anky pozele sunt superbe.
Elisor bine ca ai mai dat un semn de viata.
Marilena mamic de Marut mic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
Cloreta spune:
Chris, saru mana pt informatie.
Tortul e super simplu de facut, am mai spus eu odata cum se face.
Pudding pentru 2 l de lapte, pt ca asa am eu oala in care torn compozitia. Piscoturi uscate savoiardi care se pun in picioare pe langa peretii unei oale. Torni compozitia de sarlota cu grija ca atunci cand e fierbinte se ridica piscoutrile cand torni. Dupa ce s-a racit dai la frigider cca 2 ore si cand o scoti ornezi cu fructe de care ai si dupa imaginatie.
Pozele mele
babygirl spune:
Felicitari, Alex de Beatrice pt ca te-ai ridicat singurel!!!!
Mie nu-mi vine sa cred ca ma uit la Ema care sta in picioare. Azi-maine alergam dupa ei si ne cocosam. De abia astept! Acum ca am ajuns si in momentul asta imi dau seama de ce nu este bun patutul de lemn. PAi cand am vazut-o prima data pe Ema in picioare, noroc ca a chiuit de fericire,iar eu am fugit la ea, caci, ea entuziasmata si fara frica vroia sa-si ia mainile pe pe patut. Ar fi dat zdravan cu capul de grilajul de lemn. Nu o mai pot tine in pat decat noaptea, cand doarme, si atunci bbagata in sac pt a=iingreuna deplasarea. Ridicari o las sa faca tinandu-se de mine sau de centrul de activitate. Apropos de centru...V-am tot spus eu ca se prafuia pe dulap pt ca era sperietoare pt copil, nu jucarie. IN SFARSIT ne foloseste asa cum trebuie. S-a prins ca depinde de ce face ea ca jucaria sa cante, iar cand incepe o melodie sare in scoate niste sunete de placere. Probabil ca o canta si ea. Deci fabuloasa jucarie pe caree scrie ca este pt copii de la 0 la 36 luni, este folosita abia la 7. Bine ca nu am dat-o ca eram pe cale sa ii fac vant.
Ada, cat imi place poza asta cu Sergiu: http://community.webshots.com/photo/541586911/541586911vMmvgs
Cine stia o reteta de Lasagna? Am cumparat niste foi de la Barilla, da' nu am o reteta. Mi-o puteti trimite prin mail? adina_hrincu@yahoo.com
elisor spune:
Mai vroiam sa va spun ca mi-ati lipsit si mi-a fost dor de voi si de micuti.
Babygirl eu mi-am recapatat patutul de lemn tocmai in ideea sa o "ajut" pe Bianca, acum avem 2 patuturi de plasa si de lemn, adik unul de noapte si unul de zi, e adevarat ca cel de lemn e un pic periculos in privinta datului cu capul, dar parerea mea e ca sunt mai bune si mai utile, acum vom vedea care ne multumeste cel mai bine si...mai incolo cu care ramanem, ca nu vom creste in 2 paturi la nesfarsit.
CrisDun pai astia de la mine de la servici inca nici n-au depus, asa ca eu nici atat.
Oana e draguta porecla, se putea mai rau ![]()
Ma intorc in timp sa vad ce-ati mai facut, voi si bb
Eli, Bianca & Andreas
patriciaRO spune:
Anky, Moama ce misto cămiloi. Pai asa as vrea si eu un concediu de neuitat... Cred ca era o caldura naspsa acolo... Dar cel putin v-ati simtit super bine... Cred ca anul asta ii zic si eu sotului sa mergem, ca super poze facusi...
Multumim la fete de urari cu ridicatul, insa dintisorul nici urma de el... Si macar ala as fi vrut sa-i apara, dar e bine si asa...
Aseara pentru ca tot am remarcat ca se ridica singurel in picioare si tot tragea de diverse de pe langa pat, cand a venit ora de culcare l-am pus in pat si am plecat. Peste vre-o juma de ora ma duc sa vad ce face. El era in picioare, radea ca i-a iesit figura din nou. Asa ca am facut patul tarc si asta este... Sta mai jos, dar cel putin nu cade. Partea mai misto este ca si-a dat seama ca nu se mai poate ridica si incearca alte scheme... Isi ascute unghiile in gaurelele fine de la pat, ca s-o fi gandit ca daca face o gaura mare asa se poate ridica si el... Inca nu i-a reusit figura dar mai incearca... Si de dormit a dormit bustean, pana pe la 10 dimineata...
Acum l-am pus jos pe covor in camera si se joaca cu o girafa...
Hai pupici la fete ca ma duc sa fac o prajitura cu mere!
Beatrice, mami de
Alex pifos
ioanailincam spune:
Neata, mey! De fapt se facu aproape pranzul, dar asa e cand esti la munca, pierzi notiunea timpului.
Acuma, de ce sunteti si voi nedrepte, ca scriu. Alte fete care s-au intors la muncà n-au mai dat un semn de viata de nu stiu cand. Asa-mi trebuie daca v-am obisnuit cu romane
. Pe de alta parte, ganditi-và si asa: poate nu mai am ce spune, desi ziua asta nu cred ca va veni vreodata pentru mine
Fran - termenul s-a prelungit pana pe 31 ian. pentru ca nu va exista nici o continuitate. Este exclus ca banii sa-i primim la sfarsitul lunii, cum era la angajator. Daca ajung in martie sa zicem merci. Ce-or face oamenii care chiar conteaza pe cei 800 RON nu stiu.
Anky - superbe poze. Of, de cand visez sa ajung si eu in Egipt, dar nu cred ca mi se va indeplini visul asta vreodata. Si cat curaj sa pleci cu copii asa de mici dupa tine!
Beatrice - am uitat sa te felicit aseara pentru umblaret.
Cloreta - draguta foc bebelina, uite mai am timp sa vad si poze...
Cat despre Ana, a dormit mai bine azi-noapte, pe la 5 si un pic am auzit-o chiuind, se plictisea ingrozitor
. I-am dat repede o tzatza sa adoarma, dar tot eu am trezit-o dupa ce a halit ca porcariile astea de Pampers nu mai tin deloc pe ea noaptea. Era uda-n spate toata de pipi (trecuse si prin pantalon), iar in fata pampersul era gol. Adevarul e ca se si frichineste noaptea de probabil il deplaseaza, dar mereu e uda-n spate: pana aseara am crezut ca transpira, dar cand am pus nasul am constatat ca e pipi
. Asa ca la 5 dimineata am schimbat-o cu totul. Cred ca am sa risc sa-i pun si noaptea Happy, mai rau nu poate fi.
Ei, desi m-a lasat kupilu' sa dorm, tot nu am putut. Vad ca revin la vechile insomnii, de care sufar de cativa ani. Dupa 5 vreo ora am stat vreo ora cu ochii pe pereti, ca de, tot m-am culcat pe la 11, deci cu o ora mai devreme decat de obocei.
De bona ce sa va zic? Are o parere cam prea buna despre ea. Marti seara am ajuns acasa, am luat-o pe Ana in brate si i-am zis "Grasane" ca mi se parea greuta. Si bona de colo: "Sa stii ca am invatat-o sa doarma mai mult (trebuia sa-i cer reteta sa o dau la fetele ale caror bb nu dorm neam) si deja se simte mai greuta." Si asta de luni pana mart
. Pe de alta parte, ieri mi-a zis ca a dormit putin la pranz, deci e clar ca fata mamii tot dupa capul ei face. Bravo ei!
Elisor, bine ai revenit. Dar tot nu ne-ai spus de ce ai lipsit la apel.
Gata, ma intorc la munca de jos. Ceea ce e bine totusi este faptul ca timpul trece repede la munca, acum venim, acum plecam. Iar cand voi intra cu adevarat in paine, atunci chiar ca nu voi mai avea timp sa respir. Si nu pot sa cred ca e joi si in curand vine week-end-ul. Cred ca dau si eu o tura pe la reduceri, chiar daca fluiera vantul prin buzunare
. Oi gasi io sa imprumut daca imi place ceva. Tocmai vorbeau 2 colege ca in week-end sa dea o tura pe la biserici (una se marita la toamna) si apoi un pic si pe la reduceri. Si mi-am amintit si eu de vremurile cand plecam de-acasa fara nici o grija, nu ma astepta nimeni acolo, nu trebuia sa iau cu mine pe nimeni. Era placuta si libertatea, dar parca e bine si acum cand o mogaldeata de om te face sa uiti de "vremurile bune"...
V-a placut romanul?
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
mikka spune:
Fetelooor, bive v-am gasit!
Sunt foarte bucuroasa ca astazi a fost prima zi cind kupilu' a mincat ciorbitza de pui... din oala mare, cu putina piinica in ea. Maaama, ce era la gura ei... M-au cam luat apele de caldura, avem copii mari, fetelor!
Nu mi-a dat nimeni nici o idee cu oul si ficatul, care nu-i plac deloc...
Felicitari pt ridicatul in picioare! Mie mi se cam stringe inima cind ii vad pe astia micii gata sa cada... mai ales de cind am cules-o pe 'bila' de pe jos. Se aplecase fata dupa o jucarie...
mikka spune:
Am pus si niste poze cu dintzosul, de acum 5 minute, si 2 mai vechi.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karkotika/album?.dir=3364&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos Sper sa se si vada.
Am uitat sa spun ca azi a fost zi de experimente, a mincat si cateva bucatele de mango, le-a ras si pe alea.
tzumpiloi spune:
Buna ziua mamicutze si bebici,
Am rezolvat o parte din treburile astea care nu se mai termina la noi , am hranit bebele si acum , in scurta mea pauza , aici la voi.
Sanatae tututror copilutzilor bolnaviori!
Anky, superbe pozele voastre. Doamne cat e de scumpa fetitza ta!
Loreen, bestiala matza ta...aia din geanta!
Avem bebei mari...se ridica in picioare , ce mai! Si eu am lasat patutzul la cel mai de jos nivel ca si a mea a prins schema!
Gusta, Mygirl, nici noi nu avem dintzishori, in schimb bale lagreu, de la 4 luni!
Si eu folosesc scutece Happy! Mi se par excelente si nu am avut probleme cu ele!
In schimb, cu Pampers o gaseam mereu uda noaptea , nu stiu pe unde iesea pipi iar cand facea kk ( atunci cand era mai micutza si facea de multe ori pe zi) iesea si asta te miri pe unde! Nu mai folosesc Pampers de cand are bb 4 luni!
Mamicile care folosesc Milumil, ati trecut la Milumil 3? Ca asta e de 8 luni...mai am o punga din Milumil 2 si vreau sa trecem la 3 si ma intrebam cum se acomodeaza piticii cu gustul nou de laptic!
Ioana, eu am luat niste body-uri de la Z , din ale la 119.000 lei ...tu tot din alea ai luat? Cu cat ti le-au redus? Asa , eram curioasa ...
Succes la munca!
maysa spune:
mikka, cineva ti-a dat o idee: sa adaugi banana in mincarica si treptat, dupa ce a inceput sa manince sa renunti la a mai amesteca mincarica respectiva cu banana. La noi asa a mers cu piure-ul de legume. Si am pus banana pentru ca a fost intotdeauna preferata lui.
In ceea ce priveste ficatelul e il fierb in lapte. Cu el chiar nu am avut probleme. Avea mare dreptate Fran, cu astia mici tre sa fii tare inventiv.
Deci, Ioana, pofta buna la papica!
Poze Rares