Bebelusi de mai-iunie 2005 (48)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Doamne, doamne ma tot uit la poze de cate ori postati si nu-mi vine sa cred. Parca ieri erau niste gandacei si acum se ridica in picioare.
Loreen cred ca detii recordul la ipostaze haioase
Beatrice felicitari, ai baiat mare de acum!
Eu pe a mea o asez in fundulet si sta cam zece minute., Pe urma se scurge pe pat si se joaca. Pana saptamana asta se rostogolea pe toate partile, acum vad ca nu prea se mai omoara cu asta. Iar de pe burta abia ridica funduletul asa ca nu ma astept prea curand sa se ridice.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare de la mare! Pe naiba!
Azi nu v-am dat onorul, dar a fost o zi cam tampita. A inceput de azi-noapte cand Ana s-a trezit de vreo 5-6 ori, nu stiu ce tot avea. Si a culminat cu cele 4 ore jumate pentru dosariada, atata am stata la coada. Si nici macar nu am reusit sa depun dosarul, adica l-am lasat, dar trebuie sa mai depun maine un docoment, normal nu? Nu va mai zic ca am ajuns la director, ca dupa 4 ore de stat la coada au inceput sa ma vrajeasca ca nu mai primesc acolo dosare pentru stimulent. In fine, s-a rezolvat pana la urma, dar zilele astea m-au cam bulversat, intai cu Z-ul, acum cu directia de munca, ma lovesc numai de refuzuri.
Asa ca acuma sunt in continuare varza de oboseala, ziceam ca in seara asta ma culc mai devreme de 12, dar nu stiu daca reusesc. Si dupa ce ca sunt cum sunt, la birou am tastatura fratuzeasca (AZERTY), iar acasa englezeasca (QRTY) asa ca nu reusesc sa scriu bine nici acolo, nici aici, iar viteza mea lasa de dorit
Nu-mi mai amintesc tot ce s-a discutat, dar asa, din memorie...
Eu ii dau Anei scutece de la Happy si sunt incantata de forma lor. Nu am incredere sa i le dau noaptea ca mi se par cam subtiri, dar in rest sunt perfecte pentru conformatia ei. In schimb porcariile astea de Pampers ii vin pana la gat si cand nu, se strang intre picioare de zici ca are sac de gunoi. La noi nu e vorba de bani, asadar, ci de potrivire. ANdreeatan, bine ca mi-ai zis de Libero, ca voiam sa-i incerc, ca de Pampers m-am saturat. Asa ca termin punga de la ei folosind doar noaptea si raman la Happy.
AM vazut si pozele, draguti si din ce in ce mai inventivi bebelusii nostri. Mie acum mi se pare ca are varsta cea mai frumoasa, a inceput sa faca niste scheme cu sanul dupa ce se satura de rad singura, inabusit sa nu o disturb. Sta si in fund, stie sa rada cand razi la ea, ce sa mai, o minunatie. Dar probabil fiecare varsta cu frumusetile ei. Maine poimaine face si ea 8 luni, ca ai vostri acum.
Cineva zicea ca nu cumpara de la Z, nici eu in mod normal pentru ca lucrurile mi se par nejustificat de scumpe, dar de la body-urile lor nu ma pot abtine - imi placeau mai ales alea de se inchideau in 4 capse, pe laterale ca nu trebuia sa le bagi pe cap, dar din pacate le fac numai pana la 67 cm, iar Ana a depasit de mult aceasta lungime.
Cornelia - bun venit acasa. Sper ca ti-a priit concediul!
Va las ca nu am avut ce face si am fosnit niste pungi si Mogaldea s-a trezit. Mi-e o ciuda de mor, dar se vede treaba ca pe masura ce se mareste nu mai poti sa dai cu barosul pe langa ea cand doarme. V apupez si poate mai intru...

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Cloreta, pai si voi sunteti fetite mari de papati MORCOV sunteti de-a mea. Ca eu mananc toata ziua morcovi si ii mai dau si lui Alex ca pofteste!!!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Loreen- merci de lamuriri cu peritolul. Mie mi-a zis pedi ca pentru rinofaringita nu are rost sa-i dau, iar pentru pofta de mancare iar nu are rost ca de mancat mananca binisor acum. Si culmea- reuseste sa doarma si doua ore legate in timpul zilei.
Gabitza- avem si noi masuratorile la 8 luni: 7,3kg si 74cm. Saru' mana.
Maysa- ati fost la Craiova de sarbatori? Cum a fost?

Iepu' e mai bine, nu mai face febra si e super-bine dispusa, rade toata ziua- sau poate am eu o fatza amuzanta...Ma rog. Azi i-am luat sange din degetel pentru hemograma, Ca si proteina C reactiva( in loc de VSH- ca acolo trebuie mult sange). Au la medicover Grozovici dispozitive pentru luat din degetel- noi am tot asteptat sa aduca si ieri ne-a anuntat pedi ca au primit si sa mergem. Ok- da' vezi ca in Grozovici n-au pediatrie cine sa-i recolteze- astia ne trimiteau in Victoriei sau Plevnei-ca acolo e pediatria. Astialalti ziceau ca n-au dispozitive...o nebunie totala pana m-am ratoit la o tanti- i-am zis ca la urma urmei alea sunt pentru copii- ce naiba fac cu ele in Grozovici daca nu recolteaza la copii- A, pai recolteaza la copii-da' jos la laboratorul Synevo, nu sus unde mergem noi ca abonati. I-am zis sa se mai gandeasca si sa-mi zica daca i se pare normal ca eu ca abonat sa nu pot beneficia de o chestie pe care o ofera cu plata- si mi-a zis instantaneu sa venim ca o sa cheme sus pe cineva de la laborator sa-i recolteze...dom'le pana nu te ratoiesti la cineva nu functioneaza nimic. A, da' de ce vreau sa-i iau din deget nu-i mai bine din vena? Dai si lamureste-o ca daca ii luam din vena ii faceam mai multe, da' nu-i cazul etc etc... In sfarsit, ne ducem acolo cu Iepu' in mare forma la ras si chiote si cica "vreti sa-i recoltam acum ?" La care i-a zis Paul ca nu, vrem maine da' am venit de azi ca ne place sa asteptam...In sfarsit, Iepu' n-a simtit nimic, n-a zis nimic, n-a inteles nimic- deci totul ok.
In legatura cu vaccinul rujeolic noi am hotarat impreuna cu pedi sa nu-l facem. (pedi aia de la medicover, nu medicul de familie). Asa ca o sa dam declaratie pe propria raspundere ca refuzam si sper sa fie ok. Ne-a zis ca cine stie ce reactii nu au fost- gen raceli de cele mai multe ori- da' e mica si fotomodela si chiar si o "raceala" din asta o poate tine pe loc din crestere 2 saptamani. Factori de risc nu avem- adica nu vine in contact cu alti copii sa ca sa speram ca o sa fie ok.

Mey cu dosarele lu' peste...pe mine m-a sunat de la serviciu- o tanti secretara-ca cica sa merg sa-mi iau dosarul sa-l depun. I-am zis ca eu stiu ca mie nu mi-l primeste, ca angajatorul trebuie sa-l depuna...de fapt am vazut ca si in hotarare asa zice in ultimele articole. Aia mi-a zis ca se mai intereseaza la contabilitate si ma suna,da' de doua zile - mucles. Maine ii sun oricum, sa-mi zica si mie cand am intrat in CIC- ca eu habar nu mai am de data si codul fiscal. Acu' lamuriti-ma si pe mine: care e ultima data cand pot depune cererea ca sa nu pierd indemnizatia pe ianuarie? Si daca e adevarat ce zic eu- ca mie nu-mi primeste dosarul, trebuie sa-l depuna angajatorul....

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicica spune:

Buna seara

am tot citit zilele astea prin ce bebele ati trecut cu indemnizatia asta si am inteles ca in fiecare luna o sa se intample la fel, si desi imi reamintesc treburile astea romanesti prea bine, mi se pare bataie de joc crasa.
Cum poti sa pui pe drumuri in halul asta ..pe cine..pe aia platitori de taxe ca nu da vreun r...t de parlamentar care a gandit legea asta din buzunarul lui, ci voi toate platiti asigurari sociale de nu va vedeti, lunar si toata viata...
Bine pana acuma nu zic nimic nou ca voi ati trecut prin astea si nu eu, dar ma gandesc ca niciodata nu se va schimba nimic, asa e sistemul si pentru orice trebuie sa te duci in persoana.
Eu ma gandesc asa, de ce nu s-ar fi putut face toata treaba asta prin POSTA? Toata aplicatia pe care voi ati depus-o, la care se pot adauga copii dupa acte de identitate, se putea pune frumusel la posta nu bataie de joc sa aduci tot poporul la ei la coada sa isi bata joc niste anafabete de functionare....
Si ma gandesc ca ar trebui facuta o scrisoare ministerului raspunzator de asta...nu stiu cum se cheama..un protest si sunt convinsa ca ar semna mii de persoane si poate candva s-o schimba ceva...
Imi cer scuze ca am deviat de la subiect...da' ma gandesc ca macar copii nostri poate nu vor trebui sa treaca prin asa ceva...

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

De bine ce am ajuns acasa, Stefan e bolnav. Face febra de noaptea trecuta. Fraiera d emine ii luam temp. cu termometrul d eureche si arata valori intre 36,4 si 37,2, iar el ardea tot. Cand i-am luat in fundulet avea 39,9 si abia a coborat de vreo doua ori sub 39 cu toate nurofenele si paracetamoalele. Am fost la dr. si mi-a zis sa o tin tot cu astea, ca nu ii da antibiotic, dar sa il urmaresc si ne mai vedem vineri. I-am pus si sotele cu otet si vad c ain sfarsit, nu mai arde. Mi-a zis ca e o viroza agravata de eruptia dentara.

Vad ca mai sunt bolnaviori pe aici. Le doresc tuturor multa sanatate!

Loreen, vad eu ca te cam orientezi spre alte zari , ca i-ai uitat chiar pe baietii nostri. Toata lumea care il vede ma intreaba iscoditor: cu cine seamana blond cu ochi albastri ? . Mai sa ma puna sa le arat poze cu ascendentii .

Si noi folosim Happy, ca nu ne incadram bine in nici o marime de Libero sau Pampers. Eu sunt f. multumita. E adevarat ca nu sunt asa de fine, dar Stefan le suporta bine. Noaptea s-a udat si el de cateva ori, dar asa pateste cu orice scutec.

Sper sa revin cu vesti mai bune despre noi. Ma duc sa vad ce face blondu' si poate prind si eu cateva ore d esomn, ca azi noapte nu am trei adunate.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Stefan e bine. Nu s-a trezit si nu mai arde. Of, sper sa fi trecut de ce e mai rau.

Eu tot nu m-am culcat, ca parca e prea devreme .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Cornelia nu v-am uitat nici pe voi si nici pe Sergiu,doar v-am omis...insa mi-am adus aminte...e pacat ca ne vedem asa rar...Dar sa va faceti bine sa nu fie nimic grav si poate ne vedem anul asta mai des...
Pe Maria cum ai gasit-o?

Ada este fenomenal ce s-a schimbat Sergiu...nu-mi vine sa cred...iar cand doarme cu capul pe masa este mortal...

Beatrice eu te inteleg ca mi-a servit si Delia socuri de-astea... acuma m-am obisnuit dar ma intreb cu disperare ce m-o astepta...azi aveam niste treaba cu ceva acte si Delia in premergaret...la un moment dat niste zgomote dubioase...Delia impingea cosul de rufe prin casa si s-a poticnit cu el in castronul pisicilor...petse tot era numai apa cu grisine si carne si ea radea nevinovata: "Da' ce-am facut"...

Tamar no problemes ...pisica am eu ...doua daca vrei ti le dau pe amandoua,e la oferta...reduceri de sezon...

Laura daca nu-ti vine matza acasa si nu vrea Tamar ma ofer eu donatoare de pisici...

Fran ma bucur pentru voi...mai bine ca nu-i dai peritol...cine stie poate dupa el i-ar scadea apetitul mai mult...Dar in ceea ce priveste serviciile medicale suntem undeva in evul mediu...si sa se intepe vaca aia proasta in vena...Cand le vad cat sunt de insen-sibile imi vine sa le epilez cu silicon sanitar sa simta si ele durerea...

Ioana bag sama ca te-au cam obosit zilele aste de munca...slabuta proza...bagi recuperari la vechend...Despre bona cu programul de somn si masa nu zici nimic?!

Elisor intru la banuieli...suparata...?!...n-ai retea...?!...treba multa...?!

Io am fost asa harnica azi ...de dimineata am trantit o portie de ciocolata ...iar acum a trebuit sa fac alta ca pana maine nu mai ajungea...si am trantit si salamul de biscuiti ...sa nu ma recunosc

Gata ma duc la nani ca numai eu mai bantui ca fantoma lui Moby Dick ...mimoza pudica nu am mai vrut lapte acuma...asa ca la noapte sunt tare curioasa daca se trezeste...in schimb a mancat cus-cus cu sos de usturoi si pui si oute la ea in camera de mori...

Noapte buna mamicute...somn usor bebelusi...

P.S. E 12 noaptea asa ca LA MULTI ANI Thomas si Cristian Lucian...sa cresteti maricei

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

La multi Ani! THOMAS si CRISTIAN LUCIAN! Sa cresteti mari si sanatosi!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Cornelia asta-i bine ca nu mai are febra...cine stie ce o fi fost...cum zice dr....un puseu de dinti combinat...

Alex & Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput