Bebelusi de mai-iunie 2005 (48)
Raspunsuri - Pagina 10
ioanailincam spune:
Salutare, mey, vad ca iar aveti un ritm ametitor
. Ajunsei si eu acasa, am culcat plodul si am facut ceva de mancare, asa ca acum liber vreo jumate de ora pe aici.
Loreen si Oana - mortale fetele, stati sa mai creasca un pic si sa vezi ce prietenie frumoasa o sa se infiripeze. Cat despre pampers, Loreen, eu am facut o constatare, marca asta merge la copiii mai grasuti, cu un pic de burtica. Ana este f. lunga si nu au pe ce sa se ia, cum se zice. Ca la fel patim si cu body-urile de la Z, Anei de ex ii vin tocmai pentru ca e lunga, ca fac si astia niste croieli de zici ca toti copiii sunt ata. Eu intai am luat vreo 2 si le-am probat pe Ana si vazand ca ii vin am luat si restul. Acuma sa vedem cat timp o tin, ca ea creste vertiginos in lungime, dar la 60 de mii bucata (Tzumpiloi, atata au costat reduse) merita chiar daca le poarta 1 luna.
Elisor - pai da, la munca ma duc cu parul lasat (in poza eram si proaspat iesita de la coafor si era usor coafat), desi de vreo 2 zile iar l-am strans ca se ingrasa f repede si ma enerveaza.
Mstroe- multa sanatate lui David. Un sfat; nu-i mai pune fularul pe botic si nas, nu are nimic daca trqge aer rece, in schimb e f. periculos condensul care se face in fular. Si nu il tine doar 10 minute afara, pana la spital, copilul se caleste prin expunere la toate tipurile de vreme (mai putin ceata si ploaie torentiala). Parerea mea si ca dovada Ana nu a racit deloc iarna asta, ce spun eu, nici macar nas infundat, dar in schimb plimbarea zilnica nu e sub 1 ora, chiar 1 ora 30 cand e mai cald, ca azi de ex.
Andreeatan - vrei sa facem sc him de locuri?
Te duci tu la munca si stau eu acasa. Desi incep sa ma reacomodez si sa-mi dau seama ca este benefic sa ma intorc in viata sociale, cum spunea cineva, nu pot sa nu regret zilele minunate petrecute acasa. Si nu cred ca voi inceta sa le regret vreodata, drept pentru care pregatesc bb 2 ca sa le repet. In schimb de cate ori am vrut am lasat copilul cu barbatul si m-am carat pe unde aveam chef, dar asta numai dupa ce facuse Ana vreo 5 luni.
Mikka - vezi ca e subiect pe forum "suzeta sau degetul" si din ce am apucat eu sa citesc majoritatea era de acord ca suzeta e mai buna pt ca dezvetri copilul mai repede de ea. La deget e mai greu pentru ca e mereu la indemana. Oricum nu cred ca va renunta curand la el, dupa cum nici Ana mea nu va renunta curand la suzeta ca sa adoarma, oricum nu mai devreme de 1 an, 1 an jumate, cred eu.
Apropo de pisici in genti, noi am patit una tare de tot in facultate. Noi fiind colega mea de camera si cu mine, ca in camin am avut pisica vreo 3 luni
. Il chema Zozica, era roscat si nebun de legat. Intr-un week-end am plecat amandoua acasa, in provincie, si am lasat pisicul in camera, cu mancare, apa si nisip destul. Am urcat cosul de gunoi pe dulap ca avea o mare placere sa-l imprastie prin camera - evident ca a gasit o modalitate sa il dea jos si sa il impreastie peste tot. Dar nu asta e povestea. Duminica seara am revenit la camin, face colega mea dus si scoate de sub pat o gentuta de voiaj in care isi tinea ea chilotii si sosetele. Scoate pe pipaite o pereche si cand sa ii puna pe ea simte o umezeala suspecta. Cand dechide geanta, ce sa vezi, Zozica facuse pipi 2 zile in chilotii ei
. Acum rad, dar ce nervi a avut saraca. Asa ca, aviz amatorilor.
Hai ca va pup, ma duc sa halesc si eu ceva.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
laura radulescu spune:
Astazi am avut o zi neasteptat de buna. Cristina a fost foarte cuminte, a mancat, a dormit. Chiar acum doarme. Eu am spalat rufe, m-am informat pe net despre legi si alte din astea si chiar m-am uitat la o jumatate de film la tv.
Pisoiul mi s-a intors acasa. Mort de foame, mort de oboseala si schiop, dar nu grav.
Ioana, Cristina are 7.200 si 73 cm si folosim Pampers nr.3. Nu am avut niciodata probleme serioase. A iesit pipi de vreo 2 ori, dar nu o schimbasem la timp.
Mikka, eu zic sa nu iti faci probleme cu suptul degetului ca trece de la sine. Cristina a supt suzeta numai 1 luna, apoi "s-a apucat" de deget. Il sugea cand ii era foame, inainte sa adoarma si cand era nelinistita. Ma simteam prost ca toata lumea facea remarci rautacioase, chiar si mama ii smulgea degetul in gura in parc si facea misto de ea. Degeaba incercam eu sa le explic ca este normal.
Dar , pe parcurs, a inceput sa-l suga din ce in ce mai putin. Acum il mai "inmoaie" prin gura doar si il roade ca ii ies dintii. Si am observat ca a inceput sa-l suga mai putin cand am trecut la biberon.
andreeaatan spune:
Ioana-probabail sotul tau nu are parinti de plimbat, povestit, anturat, etc, etc, toata ziua buna ziua. Oricum, aveam mai multe de varsat la capitolul socrii, dar am aflat niste chestii nasoale despre sanatatea lor si ma abtin.
Din nou Ioana-are dreptate cu fularul la gura-este total interzis. Si cu statul afara-minim 1 ora pe zi, sunt f. de acord. Bine, ieri si azi nu l-am putut scoate pe Thomas, ca a fost varza, dar... in conditii normale-la frig cu el.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
ioanailincam spune:
Laura, de la 7 kg si un pic am trecut la Pampers nr. 4 ca o strangeau rau la bulanite si chiar la ultimii din punga abia i-am mai aburcat pe ea. Iar nr. 4 sunt imensi pentru ea. Poate m-am exprimat eu gresit, nu neaparat sa aiba burtica, dar o anumita conformatie/latime in talie. Cert e ca i seara asta astept sa vad ce rezultate dau Happy.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
tzumpiloi spune:
Buna seara mamici,
Haioase foc Delia si Alex!
Ioana, merci de raspuns...imi pare rau ca nu am insistat cu reducerile...luam de 2 oriu mai multe!
Nici eu nu imi las copilutzul sa planga...ori de cate ori plange il iau in brate , il mangai si cred ca asta e foarte important ca sa capete incredere in tine si sa stie ca ori de cate ori are nevoie de tine esti acolo. Am incercat si eu sa fac pe mama model sa o oblig sa adoarma in patutzul ei dar mai rau a fost ...asa ca adoarme pe canapea, la teveu, cu mana mea....slava Domnului ca adoarme destul de repede dupa ce da semnele clasice de oboseala! Apoi o mut in patutzul ei iar pe 1 se trezeste si evident , vrea sa adoarma din nou cu mana mea...asa ca o iau in patul mare si gata...
Ioana, si Mariuca mea e grasunica ...nu prea am mai cantarit-o dar cred ca are vreo 10 kg...acum o luna avea 9,5. Si noi folosim cu succes Happy!
Loreen , bagi te rog niste retete originale de-ale tale cu mancare pentru bebei? Ca am vazut ca ii faci Deliei in fiecare zi alt meniu!Multumesc mult de tot.
Noapte buna!
patriciaRO spune:
Elisor, ce sa i se schimbe frate perisorul, ca n-are deloc datorita faptului ca se freaca de pernuta, paturica, depinde pe ce doarme... Zici ca e un Basescu... Mai radem cateodata de el...
Beatrice, mami de
Alex pifos
patriciaRO spune:
Mikka, pai noi la inceput foloseam degetul mai ceva ca altceva si acum nu mai folosim nici deget, nici pumn, suzeta nici atat. Trece de la sine treaba cu suptul degetului...
S-a mai confruntat cineva cu o problema ca a mea? Adica... Alex cand mananca este teribil de vioi, nu reusesc deloc sa ii bag in gura mancarea. Ba mai mult ca sa manance trebuie sa aibe ceva jucarii in mana pe care mi le flutura de-a supra capului meu si in joaca imi aterizeaza si la mine... Si face o fatza: Asta cateodata, dar alteori isi misca capul in toate directiile, da din maini, rade, da din picioare, are o energie, mai ceva ca mine... Pai il duc la sala frate sa traga de fiare daca tot vrea. Pai, nu? Lucas si al tau mai face asa, nu?
Beatrice, mami de
Alex pifos
monu spune:
buna fetelor, vad ca suntet harnicute. eu astept sa se faca ora 00.00 ca sa i dau printesei antibioticele. mstroienoua nu ne-a zis nimic de nurofen. dr i-a dat ospamox (antibiotic) 5 ml la 8 ore, eurespal (sirop pt gat) 5 ml de 2-3 ori/zi si pivalone spray pt nas. a mai facut febra de cand e pe antibiotice si i-am dat eu supozitoare cu paracetamol. acum se simte mai bine. si culmea e ca si eu am plimbat-o pe afara cei drept intr-o zona mult mai friguroasa decat Buc pe la -10, -15 grade cu fularul la gura si cu suzeta pe sub fular. asta sa fie cauza??? ciudat!
beatrice nici alexia nu are stare la mancare. daca se poate ea ar manca stand pe burta. nu sta locului o secunda si e tare greu sa ii dai papa.
maine merge la control sa vedem cum stam cu gatutul. am uitat sa va zic ca a masurat-o luni si la 7 luni si juma are 7.750 kg si 72 cm.
ce mai stiti de Mickyyy??
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana
Florentina G spune:
Am venit de la doctor. A consultat-o, s-a uitat peste setul de analize e ccare i le-am facut la Medicover si a fost foarte intrigat sa vada ca erau acolo niste valori carora nu li s-a dat importanta. E vorba despre eozinofile. Limita este de pana la 5% iar Mayei i-au iesit 26.7! Ne-a spus ca asta poate fi din cauza unei alergii din organism, ceea ce nu sunt semne ca Maya ar avea sau din cauza parazitilor ceea ce nu are pentru ca i-am facut de 2 ori copro. O alta alternativa ar fi ca analiza sa fie gresita, dat fiind ca este mult prea mare valoarea asta, insa nu este exclusa si posibilitatea unei boli ce trebuie investigate.
Trebuie sa-i repet hemograma insa nu vreau sa merg la Medicover din nou. Cunoasteti vre-un laborator bun unde pot merge si eu? Eu as fi vrut sa ma duc maine dimineata insa fara programare nu stiu daca am vre-o sansa undeva! Si nu mai am rabdare pana luni!
Va pup pe toate!
Tina si
Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra
monu spune:
FlorentinaG, imi pare rau sa aud ca aveti probleme. poate nu e nimic grav. si eu am eozinofilia mare dar nu au gasit pana acum vro cauza asa ca m-am lasat pagubasa si nu ma mai caut. pt bb insa e altceva. mie mi s-a parut ca cel mai bun lab a fost cel al spitalului militar deoarece acolo au avut rabdarea sa caute raspunsuri. daca poti ajunge acolo ar fi super. multa sanatate!
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana