HELP - cic pt ploiestence

HELP - cic pt ploiestence | Autor: daniella4

Link direct la acest mesaj

Minunatul meu "angajator", nu dau nume, din Bucuresti nu a catadicsit sa depuna dosarul cu acte. Asa ca am sunat azi la Primarie si mi-au spus ca dosarul trebuie depus la Directia Muncii cam 40 sau 28, din spatele bulevardului!!
Apoi trebuie sa merg la Primarie (unde, stiti cumva camera???) unde mai trebuie sa depun o cerere, adeverinta de la angajator si adev ca tatal nu e in plata cic!!

HELP!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cameron spune:

Eu sunt din Ploiesti si trebuie sa depun dosarul pentru stimulent.
Inca nu am adeverintele (din oct. sunt transferata la Buc)..asa ca am nevoie de adeverinta ca nu am avut CIC de la vechiul loc de munca, adeverinta ca beneficiez de venituri supuse impozitarii...
Am sunat si tot dosarul trebuie sa il depun la primarie (strada Postei nr.6)
Daca vrei iti dau PM cu nr. meu de tel..si vb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Cameron, multam!!

Cat de cat le-am descurcat si va spun si voua, or mai fi ploiestence pe aici. La Dir de munca (camera 28 sau 40( am depus dosarul cu:
- adeverinta tip din care reiese stagiul de cotizare, datele la care am intrat in cic, ultima zi de plata a cic de catre angajator, imi pare rau nu retin site-ul de pe care a descarcat-o colegul de la personal

- copie CI
-Copie certif nastere copil
-copie cu cererea pe care am facut-o cand am intrat in cic
- declatie pe propria raspundere ca nu am alte venituri
- borderou cu antetul firmei (pe care doamnele de acolo l-au acceptat ca niste doamne, adica fara stampila institutiei, doar cu antetul cu datele de indentificare scris de mine, de mana

Apoi am inregistrat dosarul la registratura.

Partea cu primaria, intr-adevar pe str Postei (in apropiere de Tribunal, ghidati-va dupa steag), a doua intrare. Aglomeratie si aici, dar dosarul se poate depune pana la sfarsitul lunii:

- Copie CI
- Copie certificat de nastere (luati si originalul la voi, am vazut ca trebuie confruntat cu copia)
- copie livret de familie sau alte acte dupa caz
- declaratie pe proprie raspundere ca nu realizati alte venituri
- declaratie pe prop raspundere ca sotul sau sotia nu beneficiaza de cic

Cam atat. Incerc sa depun luni dosarul, acum parca mi-am amintit ca am citit prin alte parti ca ar trebui si o cerere, dar ce v-am scris pana acum e ceea ce am aflat de la una dintre functionare, sper ca nu a omis din motive de aglomeratie.

Mergi la inceput