Bani de la stat!

Bani de la stat! | Autor: mihaela73

Link direct la acest mesaj

Doresc sa va reamintesc ca OUG 148/2005 da dreptul parintilor care si-au inceput serviciul inainte ca puiul lor sa faca 2 ani sa beneficieze de un ajutor de 3 mil lui lunar (pana la implinirea varstei de 2 ani). Probabil ca multa lume stie asta, si eu am auzit la TV dar nu am percutat, mi-a intrat pe o ureche si mi-a iesit pe ceallalta . Astazi insa m-au sunat de la resurse umane de la firma sa-mi dea dosarul cu acte, sa le completez si sa le depuna ei acolo unde trebuie. Deci, la treaba ca nu strica 3 mil in plus la bugetul familiei!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Ai inceput serviciul inainte de 1 ianuarie 2006, adica in 2005? Ce fel de adeverinta ti s-a dat, cea tip de pe site-ul primariei,(care mie mi se pare ca e doar pt cele care se afla inca in CIC), sau merge orice adeverinta de venit eliberata de firma la care esti angajata?

de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela73 spune:

am nascut pe 28.09.2004 si am inceput serviciul pe 16.01.2005. am completat niste formulare (cu patretele), o declaratie pe propria raspundere ca nu incasez ajutor pt cresterea copilului, la fel si sotul. aveam atasata la dosar o chestie de la firma cum ca am beneficiat de concediu de maternitate in perioara X-Y si ca sunt angajata din data de ... si am contribuit la plata taxelor in perioada... copie dupa certificat nastere si copie buletin. Mai mult nu stiu ca se ocupa resursele umane de dosar.

Mergi la inceput