Endometru,ovulatie,temperaturi-99
Raspunsuri - Pagina 14

asi spune:
Dianadi temperatura se poate lua si vaginal.Daca temperatura a crescut e normal ca testul de ovulatie sa fie negativ.Ovulatia s-a produs inainte de a creste temperatura.Testul de ovulatie arata ca in urmatoarele 24-48 de ore se va produce ovulatia.
Familia mea
Razvan

rami 73 spune:
Oana, si eu sunt adepta ironiilor si auto-ironiilor, sotul meu mi-a spus ca asa l-am cucerit, desi mie mi se pare ca uneori poate exagerez, asa ca acum, mai la batranete (32), incerc sa mai temperez din comedia de situatie... Succes la inseminarea nr. 3, eu ma apropii de cea cu nr. 14, tot la Moisica... Dupa cum vezi, sunt veterana, si culmea, n-am damblagit ! Aaaa... ziceati ceva de un butoi ? Ce-i ala ??
Iti doresc ca la tine sa fie ultima !
Catty, povestea voastra e foarte frumoasa, desi putin trista pe alocuri... o scoateti voi la capat pana la urma ! Te
sa nu te mai doara maseaua !
Cristinna, nu fii trista ! Priveste totul ca pe un nou inceput !
Danutza, Andicu, Lachione
Week-end placut !!!
rami

catty spune:
RAMI succes la inseminarea cu nr. 14. Butoiul este locul ala unde ajungi atunci cand esti deprimata si incepi sa plagi. Incercam sa metaforizam un pic situatia. Multumesc pt pupic
catalina

simonette spune:
Si eu vreau neaparat sa dau de Picaflor
Daca stie cineva de ea, dati-i nr. sotului meu ca ma gaseste 0727707172!
Nici macar nu stiu cat mai sta in tara! M-o fi cautat, dar cu tel. meu, sigur nu m-a gasit!
Rodica, daca reusesti sa vb cu ea te rog nu uita sa-i zici sa ma sune!

Mishulina spune:
quote:
Originally posted by Dianadi
Buna, fetelor,
am dat o raita pe la clubul naturistelor. Mishulina, te-am vazut acolo, faceai tratament naturist in 2005, il faci in continuare, nu a dat rezultate?
Wow Diana,ce ochisori de vultur!
Da,am facut tratament naturist anul trecut si eu si sotzul: El o schema foarte complexa pentru o astenospermie moderata,care cred ca a dat rezultate...
Eu-o schema redusa pentru endometru subtire si foliculi cam "anemici",constand in 3 luni de maca,vitamina E,tinctura de marar si un fel de magne B6 din plante (nu mai stiu cum se numea)...Se pare ca,cel putin pe moment a dat si el rezultate,in lunile respective (cele 3 cat am luat maca si prima dupa),dar nu stiu daca s-au mentinut pentru ca nu am mai fost la monitorizari...
Acum nu mai iau nimic pentru ca vreau sa-mi fac profilul hormonal peste o luna-doua si nu as vrea sa fie influentat....
Si in plus m-am cam obisnuit cu ideea ca nu avem sanse,ma cam agit degeaba,nu cred sa mai rezolve plantele ceva in cazul meu...

Tu faci ceva naturist?
Ina

Cristinna spune:
Asi petele au tin de dim pana pe la ora 15 cand au devenit mai mult decat pete
,asa ca e ciclu de-a binelea.
Fetele mele dragi si scumpe care m-ati sustinut, sa stiti ca nu sunt suparata si nici trista , o iau de la capat si sper la o noua luna poate chiar cu sanse de reusita
.
Declar vineri 13 ziua 1 de lupta contra rushilor
Va pe toate si sa aveti un week-ebd frumos.
Cristinna

Adriana mica spune:
Buna seara, fetelor,
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat: ieri si alaltaieri testele de ovulatie nu aratau nimic. Azi insa, am constatat mucus cervical mai abundent, cu aspect 'branzos', iar pe test a aparut a doua liniuta destul de palida (se considera negativ, spun in prospect). Ar trebui ca dupa un test pozitiv sa mai astept 24 sau 48 de ore? Lucrurile stau in felul urmator: CM luna trecuta = 32 de zile. Daca isi pastreaza lungimea, ovulatia ar trebui sa aiba loc miercuri conform calendar pe net, adica in ziua 19. Iar de duminica se considera perioada fertila.
In aceste conditii, cu ma sfatuiti sa 'pregatesc terenul'? Ziua de luni pare a fi cea optima pentru conceptie? Daca astazi au aparut primele semne, este posibil ca maine deja testul sa se pozitiveze(asta insemnand ca ovulatia s-ar produce mai devreme decat ziua 19)? Ma gandesc ca poate ati mai facut teste de ovulatie, si cam stiti cat dureaza intre primul test palid si unul care sa fie pozitiv de-a binelea
Va rog, ma ajutati cu un raspuns in timp util?
Multumesc mult
Adriana

catty spune:
ADRIANA MICA, nu te mai lua dupa calendar. Eu am cm de 25-28 de zile si de cele mai multe ori ovulez in zilele 16-17. Da un modul de cautare pe google si dai ovulatie si o sa iti apara un site unde bagi zilele de cm pe ultimele 3 luni si iti da o data aproximativa. Eu de el ma ajut. Sau intra pe DC si vezi la calcul ovulatie. Timpul propus de tine pt harjoneala pare ok, acum ramane de vazut ce va fi.
CRISTINNA imi pare rau ca te-au invadat rushii. Nu stiu ce sa zic dar cred ca si la mine or sa apara curand. Si inca ceva poate chiar ai ovulat, chiar daca a doua linie este pala totusi se vede, asa ca eu una cred ca poate chiar ai ovulat.
MISHULINA puiule, intotdeauna exista speranta. Nu ai renuntat pana acum desi ti-a fost tare greu, nu abandona taman acum, te rog.
Nu imi mai multumiti pt rugaciune. Am facut ceea ce am simtit. Decat sa o las la biserica si sa nu o ia bine, i-am gasit o alta intrebuintare prin transmiterea catre voi. Imi pare rau numai ca nu am putut-o scana si nu are icoana Maicii Domnului in stanga sus.
Sunt inca la munca pt ca m-am dus si mi-am luat biblioteca. Nu este cine stie ce, este micuta si draguta, si in sufrageria mea mica este taman buna. Acum plec acasa ca sunt moarta de oboseala si am impresia ca ma ia si grija pt ca ma dor toate oasele.
Va si ne auzim luni.
catalina

Mirona spune:
Adriana mica de acum faci in fiecare zi cate un test de ovulatie. tot de acum incepi prestatul din doua in doua zile, si tot de acum incepi si cu temperatura dimineata ... si vezi ce iasa.
Bafta multa multa.
catty mersi si io pentru rugaciune. Eu catolica fiind mi s-a parut cam mult de 5 ori pe zi ... apoi ... si apoi ... dar am citit-o ieri si ai incerc si azi ... macar odata pe zi. Merci mult.
Mishu tu nu te incumeti la o povestioara?
Miro