Cu ce ati spalat rufele nou nascutului?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriella spune:

Eu le bagam toate la masina cu"perlan bonux"(nu e chir stralucit dar nu e tare ca arielul deci cred ca e mai putin alergic.Secretul este sa le clatesti intr-adevar foarte bine.Sa nu cumva sa le speli cu spun de casa care miroase ingrozitor de urat si este destul de tare(are numai lesie,fosfati,grasimi etc),nici chiar asa...Eu zic ca procedezi destul de bine cum ti-ai propus sa le speli.Sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos si frumos!!! Bebe Jill si mami!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Nu am de gand nici eu sa l-e amestec cu alte haine, doar ale bebeului, hainute, lenjerie patut, prosopele... Alexa nu a avut pielea sensibila, sper ca si bebeica 2 sa fie la fel. Noi nu suntem blonzi, copii cu pielea mai putin alba sunt mai putin sensibili. Astept sa mai cumpar lucruri si cand se apropie momentul, poate dupa paste, l-e bag garmada in masina si fac ce am spus. Apoi l-e calc si astept sa l-e folosesc. In Ro. exista detergent special pt masina automata si pt. bebei?

Va multumesc pentru raspunsuri, Dana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

De cand s-a nascut bb ii spal hainele cu Ariel, pun si Silan alb si aleg un ciclu de spalare cu 2 clatiri in final. De obicei le spal la 40-50 de grade, dar din cand in cand le mai bag si la 60-70. Si la temperaturi mai inalte si detergentul se comporta mai bine, zic eu.
Pana acum, nici o problema cu pielea lui bb.
Nico Si Stefanut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpia spune:

si eu i-am spalat hainutele in primele 6 luni de mana cu sapun pentru bebelusi Jhonson ,Nivea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manu0202ro spune:

Eu am folosit pt fetita mea de 3luni inca din primele zile Persil automat dar am pus jumatate din cantitatea necesara unei spalari normale, pt ca hainutele bb nu sunt murdare, sunt doar putin patate cu laptic. Bb mea nu a avut probleme cu pielea si nu folosesc nici un balsam. Nu am spalat rufele bb niciodata la o temp mai mare de 60 grade. Cred ca iritatiile apar de fapt de la produsele de ingrijire a pielii bb.

Mergi la inceput