Miresele anului 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by ooana
...eu deja incep sa ma cam atac...parca lucrez pe gratis, toti banii cum ii iau cum ii pun deoparte ba pentru bautura, ba pentru invitatii...oricum orice ban ce vine in 5 min isi gaseste destinatia...si ce ma ingrozeste e ca asta e numai inceputul!

Nu esti singura care are impresia ca lucreaza pe gratis. Sa vezi la noi ce frumos e...Iubi ia banii pe 15, pana pe 20 nu mai avem, noroc ca iau eu pe 25. Rate la banci, telefoane (ca ne-a trebuit la amandoi abonament), alte cheltuieli curente, papa (ca fara...nu se poate)...si nunta. Saptamana viitoare cred ca o sa lasam vreo 20 de milioane la Brasov (costum, pantofi el+eu, palton el, blanita eu, cadouri pt nasi, lumanari, servetele, baloane si poate ceva sampanie, lichior daca ne mai raman bani). Am ganduri mari...sa-l vad pe el ce zice...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by voicu_bebi

buna la toata lumea!as vrea sa stiu si eu cum sa ma inscriu pe lista aceea a mireselor din 2006,pentru ca eu ma marit anul asta in august si cum nu am mai intrat pe forum chiar as fi fericita daca as fi pe lista!

Bine ai venit la miresici ale anului 2006.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

quote:
Originally posted by Bee
ACum 2 ani, nu ma intrebati in ce context , mI-am luat de acolo rochia de mireasa.

Bee si Ana TEodora

Pai, vezi tu, nu se poate sa vii intr-un grup de femei si sa arunci o astfel de afirmatie si sa te astepti sa nu faca valuri. Deci: IN CE CONTEXT? ca eu mi-s mai curioasa din fire si nu m-am putut abtine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by ooana

Mai intai ar trebui sa ma luminati si pe mine la care dintre targuri ar fi mai bine sa vin...

Cel mai cel e la Marriott, zice fata, care n-a ratat nici o expo ! Apoi... Sofitelul...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Mai fetelor, voua cum va merge forumul?! ca pe mine m-au apucat absolut toti dracii pamantului. De la ora 9.30 nu mai reuseam sa deschid nimic. Statea 5 minute pana se misca!Acu, vaz ca nu'sh prin ce miracol reusesc sa va scriu. Sa vad daca se si trimite. Voi aveti aceeasi problema sau e de la mine? Desi nu cred sa fie numai la mine,ca vad ca de pe la 9 incoace nimeni n-a mai postat nimic si nu prea cred ca ati tacut toate subit!
Am niste draci pe faza asta! Azi, cand puteam sa stau si eu mai mult cu voi, nu merge!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Dya si la mine merge la fel, de fapt nu merge. AM trimis pana acum 2 mesaje si vad ca aici nu a ajuns niciunul. Asta e al treilea. Sa vad daca ajunge.

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Neazza, fetele mele!!!
Ce faceti???
Je cu trebusoara....dar, si cu voi, desigur!

Bun venit miresicilor noi, "controlati-va" pe listutza, si daca e ceva de adaugat, sa-mi spuneti

dya..si noi am avut probleme saptamana trecuta cu netu'...de la ei....

ralule...esti tare taica...noi deocamdata avem vreo 100 de bulioane (ca io discut numa' in lei .... socrii, slabe sperante sa sara cu ceva..asa ca...ce ne-or mai da ai mei....

PS...daca vreti sa "atentam" la "6-le" ralucai ...va duc io exact la locuinta ..ma cunoaste si barcosu'...n-am probleme.......joookiiinggg

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns black moon spune:

Buna la toata lumea spun si eu si o zi excelenta va doresc...
Ma inscriu si eu desi sunt mai lenta in reactii se pare caci abia acum mi am gasit ... hmm..curajul sa ii spunem desi de o jumatate de an va citesc...
Eu am nunta in august anul acesta ... pe 19 este cea religioasa ..dar nu in bucuresti.. toate bune si frumoase in aceasta privinta, lucrurile merg in directia buna..
Cu cea din Bucuresti (cununia civila) am eu problemutze caci nu gasesc locatia potrivita... dar mai incerc..
Va pupic si sper sa fie de bine toate aceste pregatiri si sa avem un an perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by black moon

Buna la toata lumea spun si eu si o zi excelenta va doresc...
Ma inscriu si eu desi sunt mai lenta in reactii se pare caci abia acum mi am gasit ... hmm..curajul sa ii spunem desi de o jumatate de an va citesc...
Eu am nunta in august anul acesta ... pe 19 este cea religioasa ..dar nu in bucuresti..

Bine ai venit, black moon!!

Te scriu pe listuta si asteptam mai multe detalii, ok?

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

black moon, bine ai venit la Mirese 2006.Nu ne dai si noua mai multe detalii? Unde ai nunta? Pe cat este civila? Ce fel de restaurant cauti de nu gasesti? Daca zici ca ne citesti de juma de an, ai citit probabil si toate strofocarile noastre in materie de restaurante. N-ai gasit nici unul convenabil prin lista noastra?

Mergi la inceput