Miresele anului 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clarisa_clarisa spune:

FETELOR SUNT SUPER FERICITA!IUBI MI-A DESENAT ROCHIA DE MIREASA FARA SA II SPUN EU NIMIC DESPRE CUM AS VREA SA FIE SI E ABSOLUT SUPERBA.DAR.......ACUM UNDE SA O FAC???AVETI VREO IDEE?

Clarisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alishaa spune:

Neata gagici
Maica da ce ati mai scris !!! Abia am reusit sa citesc asa pe diagonala!! De trei zile ma chinui sa va urmaresc si tot nu ii dau de capat!! Bravooooo, tot asa si la mai mare!!!
Felicitari si numai bine pt noile miresici venite !!!
Eu am arvunit lautarii pt saptamana asta (adica formatia) - 4 neni (chitara, chitara, orga si acordeon) !!! Imi venea sa ma ridic de pe scaun cand i-am ascultat si sa incep sa ma batai!!! Si au costat 600 de euros!!! Da io zic ca merita banii!!!
Am rezolvat si cu fotograful si cameramanul (care sunt niste veri )!!! Usor, usor mai bifam cate ceva in lista de pregatiri!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Si eu am inchiriat restaurantul...Restaurantul Lac...5 mil avans
:)

Zambeste..maine poate fi mai rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

quote:
Originally posted by suede

felicitari pentru restaurant SUEDE! sa fie intr-un ceas bun si sa ai o nunta de vis!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

http://photos.yahoo.com/emilyjeuly

http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

quote:
Originally posted by emilyjeuly

quote:

felicitari pentru restaurant SUEDE! sa fie intr-un ceas bun si sa ai o nunta de vis!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

http://photos.yahoo.com/emilyjeuly

http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1

Merci mult!Si tie la fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Laura10

Am gasit un fotograf, este fotograf de profesie si oferta este: 300 poze pe hartie in format mare... nu stiu exact sa va zic dimensiunea sar ceva de genul 13/18 si 50 de poze tot pe hartie fotografica format A4, toate in albume foto care costa 400E. ce parere aveti? Imi da si pozele pe CD. Cum va pare pretul? mic, mare, bun... Am recomandari bune si am vazut cum lucreaza, dar nu prea stiu preturile de pe piata... Am vazut ca anul trevut pentru vreo 500 poze in format digital si-atat se lua cam 150 E. Voi ce parere aveti? Trebuie sa-i dau un raspuns zilele astea... si am nevoie de sfatul vostru.

Intreaba-l si pe radu300, cred ca el stie cel mai bine. Si cred ca pozele mai mici, de care zici, sunt 15/21.

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alishaa
Imi venea sa ma ridic de pe scaun cand i-am ascultat si sa incep sa ma batai!!! Si au costat 600 de euros!!!

Mama, ce-mi plac fetele care vor lautari la nunta !... (nu ma intelegeti gresit, ca va iubesc si pe voi, cele fara, dar aici e ceva aparte...)
Si stai linistita, dc tu ai simtit ca vrei sa joci, sunt buni !...

Raza de soare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by emilyjeuly

quote:

Si de la mine !

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

buna,fetilii! acum am intrat si eu pe forum ,si vad ca aveti de gand sa dati bani seriosi pe rochia de mireasa.mie nu-mi vine sa cred ca cineva ca suedear da 1000 euro pe o rochie de mireasa.eu mi-am ales-o dar inca nu am fost sa-mi fac masurile.cam de cand ar trebui sa-mi fac si eu masurile la rochie,de fapt magazinul la care am fost are un site si mi-am ales-o mai trebuie cred sa-mi ia masurile si apoi cine stie! voi fi mireasa si nici macar nu stiu ce trebuie sa-mi cumpar,e stiu asa in parte dar sunt niste chestii cu semne de intrebare.voi de unde v-ati comandat invitatiile? si-a comandat cineva invitatiile de pe vreun site? va pup !

Anca+Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

Fetele, uite ce-am citit io acus... dc n-aveti rabdare, sariti direct la 10 iulie... de fapt, acolo e distractia:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=29703

Raza de soare

Of Doamne, saraca miresica, i-a stricat nunta...Dar totusi, nu le inteleg: pe miresica, din moment ce stia ca nasha era in 8 luni si ceva, de ce nu a ales pe altcineva, iar pe nasa, la fel de ce nu s-a retras ea insasi, ca era clar ca la o sarcina asa de avansata i-ar fi fost foarte greu

Mergi la inceput