Miresele anului 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by ancasilv

dar parca mai facea cineva nunta la Templu (scumpilici, daca nu ma insel)...

te inseli ...era vorba de Stangagica ...... dar....nu prea stim multe despre ea ...cred ca a intrat de foaaaarte putine ori....

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns contactnicole spune:

quote:
Originally posted by cri.
Da sa vezi ce tare e sa te duci la alta masina si sa tragi de usi, sa fortezi yala, sa-i dai suturi ca nu se deschide...etc..si sa-ti dai seama ca nu-i masina ta!!!! Va dati seama daca ma vedea proprietaru' masinii ce-i faceam io la masina, ce ar fi iesit....circ!!!

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

cunoastem, cunoastem. Si mai ales cum mereu trag spre alte masini, doar culoarea e aceeasi, si culmea, fara "bad intentions", just "fatal atraction" , si marca mai di soi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Oooops...greseala mea. Sper sa nu se supere nimeni...La cite pagini am citit, e de inteles varza din capul meu...Oricum, daca stie cineva ceva despre restaurant...astept raspuns...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by Divine girl
Si ... alta bifa pe lista de pregatiri: am fost la biserica si am stabilit ora. Va fi asa cum am vrut eu ... ora 18. Sunt happyyyyy!!! Si ... ma lasa cu cate perechi de nashi vrea mushkii mei! Ai auzit Olgutta?

Si pot sa stiu si io care ie biserica aia??? Macar sa nu mor proasta si sa stiu pentru data viitoare

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20718;29/st/20060803/dt/7/k/6724/preg.png

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev214pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Tare rau faza

Pai te spun sa stii...ca uite ce util e! Eu salvasem in favorites mai demult cand cautam si eu acte de permis.

Bine ca a modificat Cata pagina ca eu..maica..nu le am cu tehnica asta

quote:
Originally posted by BraveGirl

Ralucah-discutia pe care mi-ai trimis-o e de pe forumul sotului...site-ul respectiv e al nostru...de pe urma lui mananc...numai ca eu nu prea intru acolo...spre supararea sotului.

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns black moon spune:

Se pare ca incepe sa rasara soarele pe strada mea.. am avut raspuns pozitiv azi la r. crangasi ba chiar ne au dat timp de gandire pana luni... binenteles duminica va fi tot balamucul, pe 6 sau 13.. oare sa ma incumet pt 13? :D Partea proasta e ca meniul a fost de 28 / 35 si nu 25 / 32 ca la raza de soare dar ... inca nu am semnat contractul...
culmea e ca mai am sanse si la cca si la haiducul..dar asta inca se mai tergivirseaza.. totusi banuiesc ca pana luni o sa stiu si eu in sfarsit cand ma marit :D

raza nu am fost eu personal la crangasi ca sa vaza si okiu meu ce e cu intrarea aia dar luni planuiesc o cina in familie acolo sa degustam si bucatele.. pe mine m ar fi tentat meniul cu tot cu bautura inclusa (care am inteles ca ar fi la discretie... sa imi pun intrebari?) caci nu mai am bataie de cap cu ia vin ia colo cata iau si cum iau.. in plus nu o sa am cine sa ma ajute caci barbatul (the future one) imi va fi plecat din tzara pana in ajun asa ca toata organizarea va ramane pe capu lu moi'...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

quote:
Originally posted by a.cicel

POZE

Ce-ai patit?

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns black moon spune:

si mai doream sa va intreb si eu ceva... la bucuresti fiind doar o petrecere sa zicem caci e cununia civila ma gandeam sa iau dj.. oricum nu sunt eu genul care agreeaza lautarii.. buun, toate bune si frumoase pana aici dar fratele meu care are 17 ani si care e innebunit dupa chestii de astea cu mixaje si alte abureli pe care eu nu le inteleg isi doreste sa fie propriul meu dj... deja isi face liste cu melodii, le noteaza le ameteste si invarteste si nu stiu daca pot risca sa il las sau nu... acum ma gandesc ca f rau nu poate fi caci melodiile sunt inregistrate lista o face cu mine inainte... si stiu ca daca ma supara ii pot da dupa ceafa si sa faca cum spun eu D: ... deci... ce ziceti sa ma arunc cu capul inainte?

si in privinta rochiilor de mireasa... voi v ati orientat la ceva magazine mai.. calme in ceea ce priveste preturile? eu am vzut cateva oferte pe net, preturi chiar faine incepand si de la 75 de dolari mergand pana la 250 dar unele erau chiar grozave.. ce parere aveti despre cumparaturile de pe net?
pup u o zi buna la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

buna!eu una nu te-as sfatui sa iti cumperi de pe net,in primul rand sunt scumpe dar macar poti sa-ti faci o parere asa in ansamblu cam la ce sa te orientezi in caz ca nu ti-ai luat rochia de mireasa.eu deja mi-am ales ce rochie imi voi lua pt ziua cea mare din august,deja maica-mea fusese in oras sa se uite si ea la rochii dar i-am aratat-o pe una de pe un site la care are si la noi in oras reprezentant. tu esti din bucuresti? pe acolo ai vazut ceva interesant sau sunt urate rau? dar cred ca in bucuresti sunt mai mult scumpe decat frumoase nu?

Anca+Robert

Mergi la inceput