Miresele anului 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by black moon

katerina si mie mi ar placea monte carlo pentru ca locuiesc chiar langa Cismigiu dar totusi 2 mil mi se pare mult si dupa ce platesc si fotograf,cameraman,samd mi e frica..din nou insist sa nu raman aruncandu ma in lac.. da ma rog, noroc ca nu e f adanc :D ... am sa trag cu okiu la nunta ta totusi, ai grija,hihihi... daca vezi vreo barca plimbandu se insistent pe acolo sau un caine tot sarind in lac dupa betze aruncate de stapana nebuna alias moi sa stii ca esti sipionata!!! Glumesc

Ba poti f simplu sa iei loc la o masa, chiar langa rest, k asa se practica pe acolo... nunta e la 2 pasi de tine, iar tu, ca simplu client, care vrea sa bea ceva, stai linistit, bei si vezi si distractia altora...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by plici plici

sun smile tu n-ai somn? ca aici arata ca ai postat mesaj la 5 si ceva dimineata

ora forumului functioneaza dupa ora Europei de Vest, beeeeyyyy...adekatelea, e cu o ora in urma...vornba aia..sa ne credem si noi Ungaria (la un kurtos kolacs)...sau in Austria (la ski )...sau in Germania (la un vin fiert)...sau in Cehia....sau...unde vrei voi .......

So, pana la urma, care cum veniti???

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by black moon
voi analiza si eu intrarea despre care ai spus caci si eu sunt tare cusurgie...

Au o terasa in fata, la care se maananca mici si se bea bere... Buni mici ! pacat ca la ea nu prea au lucrat, dar sa speram... oricum, cu arcada la intrare, se vede clar unde e nunta !

Raza de soare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by niccostea
la Monte Carlo ne obligau sa luam orchestra de la ei, si am fost la o aniversare acolo si cei din orchestra veneau intr-un mod complet lipsit de eleganta la oameni la mese si le cantau, asa ca am preferat sa nu mi se simta invitatii obligati sa dea bacsis cantaretilor...

Si mai era si-un nene negricios " vip-ul lor, proaspat venit din Italia ", care behaie mai rau ca Minune ? Canta frumos sarbele, dar pana aici, cu orchestra... si cu inca un lucru, dar se supara Katerina pe mine daca ma tot trezesc io sa zic ce nu mi-a placut la MC.

Raza de soare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralnied1

quote:
Originally posted by Raza de soare

Fetelor, dau un search pe yahuuuuuuuuuuuuuuuuu... la cununia civila si ce sa vezi ? ralnied a noastra-i cap de lista la poze...

Raza zice de mine in absenta... Mai nasol e ca nu m-am prins care era treaba??? Eu cu ce eram vinovata, Razuco???

E si maine o zi!

Pai du-te pe Yahuuuu, da un search pe cununia civila si vezi ca apare ralnied cu pozele ei... ieri, cel putin, erai, acum n-am timp sa verific... si nu-i de rau !

Raza de soare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carminabulina

O mamica disperata care cauta sa se marite repede.

Bine ai venit ! Auzi, da' de ce repede ?

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

beyyyyyyyy Krelia ....io de unde sa stiu? a?
oricum atunci e 6 si ceva....mh...tot e devreme, na!!!!

pup la zapacita

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ciciep
amandoi mi-au cerut cate 200 de euro, deci filmarea si muzica fac deja 400 de euro!! Cum vi se par preturile astea? Nu cumva sunt cam mari si am luat o usoara tzeapa? Voi cat dati pe astea?

Mi se pare putin, pt cameraman. Si cred ca si lui radu300 i s-ar parea, ca eu i-am cerut sfatul de cateva ori. Multumesc din nou, Radu !
Eu dau 14.200.000, cu tot cu poze, dar cred ca voi ajunge la mai mult. La mine filmarea e 9 mil si ceva...

Raza de soare

Mergi la inceput

Forumul merge un pic mai bine... dar tot nu ne numara mesajele...
Kreliut, te papa undeva cu schiul ala ? Aseara am fost cu puiu la stomato... la o prietena buna. si mi-a dat o vesteeeeee... al ei sot nu putea sa faca bebei. si acum e gravi in 5 luni ! ma bucur enorm, dar pe de alta parte, ne-a zis elegant ca nu va putea veni la nunta... si desigur, azi pleaca in Austria la schi. Dar ea nu va schia ! Da' io vleau macar aici, la noi...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by nitzuc

Oona, eu aveam impresia ca stii tu sigur ca e la Cluj.Eu peste tot unde am belit ocheanele nu era trecut, inclusiv la Expotransilvania unde se tine nu este trecut Targul de nunti.

...hai ca nu ne-am prea inteles ....stiu sigur ca este targ la Cluj...asa cum am spus, anul trecut a fost(am fost eu acolo!)si cred ca o sa fie si anul asta...nu cred ca va fi la Expotransilvania pentru ca anul trecut a fost la Muzeul de Etnografie!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput