Mamici casnice (4)
Raspunsuri - Pagina 7
impreuna spune:
Vad ca avem o parere unanima: suntem mandre ca suntem casnice
Am trimis-o si eu pe a mea cu bunicu-so la plimbare si acu profit de ocazie sa scriu si apoi sa merg sa mananc:)
symaco ce nume frumos are fetita ta. Cum ziceai de sarcina, la a doua toate starile sunt mai intense? Daca ii asa la toata lumea, mie mi-e frica sa mai fac un bebe la cat de rau mi-a fost cu prima sarcina:(
Cum ziceai si tu, cred ca e tare greu sa nu ai pe cineva langa tine sa te ajute cand vrei sa mai "respiri" putin, probabil ca eu inca nici nu realizez ce mare ajutor am.
Mirela daca zici ca la Campulung e sufletu vostru, m-as bucura sa va mutati acolo, mai ales ca am auzit ca e tare frumos (am avut si eu o colega de facultate de acolo care ma tot invita pe la ea si n-am apucat sa ajung).
Alina exact asa-i cum spui tu, inainte femeile erau obligate sa se intoarca dupa vre-o 3 luni la servici si nu era bine, acum nu stiu de ce n-ar fi convenabil sa stai acasa si sa mai fi si platit sa iti ingrijesti copilul.
Auzisem o parere (proasta) cum ca stam pe banii statului ca si handicapatii, si doar consumam si nu producem. Dintre toate prejudecatile, asta mi-a ramas in minte si mi se pare cea mai de prost gust
Macar dc pt mine ar fi adevarat, sa stau pe banii statului tot ar fi bine, numa ca mie nici nu-mi da amaratu asta de stat nimic
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
adana25 spune:
da,e maricica fata mea,dar nu ma intorc la servici.eu nu lucram nici pana sa nasc.
acum sunt putin suparata,ca suntem racite amndoua,ea are rosu in gat ,ii dai zinnat,si acum o jum de ora,a facut febra.38,8.ma supara rau chestiile astea
acum se simte mai bine.dar sunt cu ochii pe ea.
diadaniela spune:
Mai , eu nu stau acasa pe banii statului,stau pe ai sotului.Care-i problema?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
impreuna spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Si eu la fel, bine ca am pe a cui sta:)
Dar chiar daca stam pe banii statului, oare cine a platit atatea taxe si impozite din salar, nu tot noi? Sau banii care ii dam la stat nu se iau in considerare, numai cei pe care ni da statul noua? Pai sunt tot ai nostrii fratilor! (surorilor:)
adana25 imi pare rau ca nu va simtiti bine, sper sa fie doar o simpla raceala si sa treaca repede, sa ne dati vesti bune
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Dana
Si eu, si eu...
Adana25 sanatate multa la amandoua
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
diadaniela spune:
Asa mai fetelor,capul sus!
Dana
alexa si mami spune:
fetele!
hai sa va spun alt record al alexei: a dormit de la ora13 la ora17. a fost super, iar acum iar casca.mergem la baita si apoi nani.
dana, multa, multa sanatate!
cu toate ca ma repet: CE BINE E SA STAI ACASA CU BB!
apropo de stat:
vin si mai tirziu.
pa
ALEXA
impreuna spune:
Alina nu vrei sa facem schimb de program ca Sara iar nu vrea sa doarma?!
gegea spune:
Salutare pe fuga, dragelor!
Azi am facut curatenie asa in amanunt cum imi place mie, spre disperarea sotului, iar acum mai am cate ceva la bucatarie.
Alina, nu vreau sa te descurajez, dar crezi ca Alexa va mai dormi la noapte dupa atata somn? Bafta sa fie cu somn mult, dar daca Daria ar dormi atata ziua, stiu ca urmeaza o noapte grea...
Mai lichidez din treburi si poate mai scriu.
Haideti sa vedeti ce mare am crescut!
Geani si Daria
alexa si mami spune:
geani, acum a adormit, iar la noapte sper sa o tina tot asa. alexa de obicei daca doarme bine ziua, noaptea adoarme repede si avem o noapte linistita, si invers.
flavia, ai verificat gingiile? noi ne chinuim cu un dinte de vreo 3 saptamini.
andreea, ce e cu ea? e ocupata cu socrela? am vorbit de dimineata pe messenger si spunea ca o cazeaza de azi pina duminica si mai era si raluca putin bolnavioara, cu burtica.
o noapte f f f linistita si
ALEXA