Mamici casnice (4)
Raspunsuri - Pagina 2
gegea spune:
Buna seara, dragelor!
Eu sper ca mi-ati motivat deja absentele de ieri. M-am apucat de multe ori sa va scriu, dar am o gazuta tare marauta si nu-mi prea da pace. Si acu maraie, nu o o multumeste nimic, cred ca e de vina un dintisor care se chinuie de vreo 2 saptamani sa iasa.
Hai ca incerc sa scriu mai incolo...acu nu mai e cu putinta.
Haideti sa vedeti ce mare am crescut!
Geani si Daria
alexa si mami spune:
bune fetele! bine ai venit symaco!(noi ne mai stim de pe chat)
andreea, multumesc tare mult de complimente.
mihaela, mirela, eu sunt cite un pic din amindoua: si comoda si eleganta. cred ca o sa merg la cumparaturi sa caut o fusta eleganta care sa se asorteze cu una din bluzele pe care le am.
flavia, tare plimbarete mai sunteti.
umblam si noi mult, dar daca alexa nu-si respecta programul de masa, somn, baie nu se mai intelege nimeni cu ea, asa ca o facem intre toate cele.
mirela, C.L. muscel linga pitesti, unde stau eu?
alexa, ramine cea mai mare realizare si implinire a noastra, indiferent de an. iar cele materiale: ne-am schimbat mobila de sufragerie si ne-am luat prima masina noua.
o noapte frumoasa si linistita!
ALEXA
andora spune:
quote:
Originally posted by mirela alina
In primul rand sanatate multa pentru soacra Andreei, ca de e si dansa om.
mamica lui Mateut 11.09.2003
Esti tare dulce, asa e, e si dansa om, si avantaj ca nici nu locuieste cu noi in oras, asa ca sunt cu tot sufletul alaturi de dansa sa se faca bine ...
Symaco bun venit!!!! Wow, ce-ti face burtica ? Si cum te descurci?
Flavia pofta buna , goliti frigiderul
Gargaritza, Mirela, super misto ca aveti firma!!! Bafta in afaceri
Gegea pe Daria o pup mult sa o lase-n pace gingiutele
Alina sa stapaniti sanatosi masina.. si mobila Aaa, si mai ales bafta la cumparaturi!!!!!
In rest ce sa zic... Gogo e pe cale sa adoarma dincolo.. am mai pus poze aici si albumul anterior... A, cu mersul e poveste aiurita, noi am inceput sa mergem de manute la 8 luni, singurele pe la 10-11 luni dar nu distante lungi, apoi am plecat la tara si acolo n-o prea lasam singura dar a facut o enteroviroza in timpul careia s-a simtit ff rau si nu prea avea ea chef de mers... atunci n-a mai vrut sa mearga nici cand i-a trecut si ;a 1 an si o luna si-a dat iarasi drumul definitiv la mers
Va pupic
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo site (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
gegea spune:
Buna din nou!
Symaco, bine ai venit! Felicitari pt. puiuta de 3 ani(cum o cheama?) si pt. burtica! burtica si minunea din ea cu mare nostalgie!
Se ingroasa randurile, incet-incet... Dar ce ne facem cand mergem iar la servicii? Ca nu vom mai fi casnice... Schimbam denumirea topicului?
Andreea, sanatate multa socrelei! Cand am nascut, am avut in rezerva de la reanimare {ca am nascut cu cezariana} o femeie care urma sa fie operata de fibrom. Ma puneam in pielea ei si ma simteam groaznic. Preferam de milioane de ori pozitia mea de proaspata mamica care cand se ridica din pat simtea ca se prabuseste imedist sa-si culeaga de jos matele cu burta cu tot...
Alina, bafta la shopping! Si la noi, e la fel cu programul de somn si de masa. Cum i-l dau peste cap, cum incepe show-ul...
Mihaela, imi pare rau pentru bubite! sa treaca repede!
Mirela, ai baiat mare, sa-ti traiasca! Fara vreun gand de descurajare, eu una ma gandesc cu groaza ca, intr-o zi, trebuie sa-mi dau copilul la gradi. In orice caz, cred ca vom merge la una cu program de 4 ore. Vad la baietelul sora-mii ce lipsa de interes e la madamele educatoare... Dar poate ca sunt si exceptii... Oricum, pana in septembrie mai e...
Geani si Daria
gegea spune:
Andreea, tocmai am admirat-o pe Gogo... E jucausa si vad ca tati e jucaria preferata...Si ii place si in zapada. Frumoasa foc si dulce de tot! Sa va traiasca!
Geani si Daria
impreuna spune:
In sfarsit reusesc si eu sa scriu, ca aseara am ajuns tarziu acasa si azi dimineata nu mi-a mers netu:(
Am avut distractie nocturna, fara Sara pe care a trebuit sa o lasam acasa ca era prea obosita, ins cand i-am vazut pe ceilalti prieteni cu copiii mi se facuse dor de ea.
Andreea n-am golit frigiderul, doar camara:) Ti-am admirat printesa si imi vine sa o mananc. Ador copiii bucalati, i-as musca de falcutze:) Multa sanatate soacrei tale, sa ne spui cum se mai simte cand ai noutati
Mirela cred ca pana la toamna o sa te obisnuiesti cu ideea ca Matei merge la gradi, important e sa gasesti o gradinita convenabila din toate punctele de vedere. Cum de va ganditi sa parasiti Bucurestiul cand multi migreaza acolo?:)
Felicitari pt afaceri si bafta in continuare.
Cristina felicitari pentru afacere, sa va mearga din plin!
Geani cand no sa mai fim casnice schimbmam denumirea topicului, probabil "foste casnice":)
Alina am mai intrat pe chat da nu era nici o miscare pe acolo desi erati cateva prezente:) Idee buna sa iti iei o fusta, cred ca e si eleganta si comoda si ai dreptate, sunt importante amandoua.
Celelalte fete, mai spuneti ceva:)
Acum va las ca sunt pe fuga si astept musafiri
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
andora spune:
Fetelor multumesc din suflet pentru energia pozitiva transmisa soacra-mii... ieri i-a facut tomografie+analize, azi tb sa-i dea rezultatul. Intr-adevar n-as vrea sa fiu in locul ei, mai ales ca eu n-am avut anestezie generala niciodata,dar am auzit ca e f rau dupa.. si am si vazut
Si multumesc pt complimentele la adresa Ucai .. Toti copilasii sunt atat de dulci ca-ti vine sa-i mananci, dar se pare ca la noi a venit varsta cand trebuie sarutati doar in somn... ca deja si-o iau in cap ... dar cine poate sa nu-i pupaceasca mereu?
Hihi, iar papa singura mandruleana mea, eu lasasem castronul si lingurita ca sa scriu aici si vad ca s-a apucat de treaba asa ca nu mai stau, am uitat cui ce vroiam sa-i mai zic.. asa ca va pup pe toateeeeeee cu tot cu puiuti micuti si scumpi!!!!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo site (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
impreuna spune:
Am fost azi la fostul meu loc de munca si m avut un sentiment asa ciudat:) Imi place sa merg in vizita, sa ma distrez cu colegii (sa ii tin in pauza vprba lor:) dar sa nu lucrez, sa trebuiasca sa merg acolo zi de zi si sa-mi bat capul cu tot felul de probleme.
Am stat putin si in fostul meu birou cu colegii si era chiar program de audiente, asa ca le-am facut in ciuda ca pe mine nu ma bate nimeni la cap acasa, ca nu trebuie sa dau nimanui explicatii, ca fac ce vreau cu timpul meu:)
Deci concluzia unanima a fost ca imi merge bine si ma bucur ca sunt casnica
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"