Mamici casnice (4)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
Tina_Welsh spune:
Impreuna nu mi-a fost frica.Da haioasa costumatia de nunta,pentru ca a fost doar cununia civila.Sotul e scotian si deh,se zice ca trebuie sa poarte kilt.Nunta adevarata va fi la biserica la anu.Asta am facut-o mai mult ca trebuia facuta.Pentru viza si etc.Bebita cred ca m-a simtit pe mine cand sunt de agitata si a miscat destul de mult.
Andora superrrrrrr!Nascute in aceasi zi!Ce coincidenta frumoasa!DA e mult mai diferit in afara decat la noi.Iar cu sexul,am uitat sa mentionez,ca discrimanrile se fac in cuplurile asiatice si musulmane cel mai mult!Andora in poza aia misca bebe.SI eu aveam asa de mari emotii,ca notara citea drepturile noastre!Hehehe!Buricul nici mie nu mi-a iesit.Eu fiind mai grasuna de fel.
Multumesc alexa si mami.
Symaco multumesc.SArcina usoara si bebe Sybille sa creasca mare si frumoasa.
Va pe toate si va urez numai bine!Eu m-am apucat sa schimb tot dormitorul.Bebe va sta cu noi in camera,asa ca m-am decis sa fac schimbari majore,sa mai varuiesc odata si sa pun parchet ca nu sunt de acord cu mocheta cand e vorba de bebe mic.Sper ca saptamana asta sa reusesc totul si saptamana viitoare sa fie totul gata ca sa pot sa instalez patut si toate cele ce le-am cumaparat pentru bebe!
P.S. pentru listuta,data nasterii a mea este 14.02.1984,si Data probabila a lu este 5.04.2006
Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutzaEu si Mark
Semnatura mea
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
symaco spune:
sarcina usoara si tie tina si sa ne tinem cu bine bebelusi in brate!
nico,sunt in waldkraiburg(bayern),un orasel micut in apropiere de münchen.prea departe de tine ca deja te-am cautat!
flavia,sa nu-i zic de cate ori(la inceput fiind)mi-am pregatit bagajele pe sotul de manuta si strigam´´io vreau ACASA´´,pe urma s-a nascut sybille ,dorurile au fost la fel de mari dar bagajele nu s-au mai facut asa de repedesi de cate ori ne gandim cu nostalgie cum ar fi sa ne intoarcem(nu nostalgie repet,nu cu capu pe umeri
)ne trezim rapid la realitate,ne uitam la sybille si ne dam seama ca nu v-om reusi in veci sa ii oferim posibilitati si un viitor ca aici...si asta are legatura cu socetatea nu cu situatia financiara!
.uffff,ca ma bagai exact incet, incet unde nu am nici un habar...politica!
alexa,dam sa iasa cat mai repede si restul din maseluta cu probleme!
eu imi ocup timpul asa:ordine,jucat cu sybille,plimbat,gatit,cand am ceva musafiri stau la povesti si mai pe la sfarsit invat si pt recunoasterea permisului romanesc....rusine sa imi fie ca nu pun burta pe carte cum ar trebui!
impreuna spune:
Hai fetelor, unde sunteti cu cafeaua?:)
La noi programul de casnica e variat, nu prea seamana o zi cu cealalta. In afara de programul de somn (de 2 ori / zi) si mancare, ri iesim la plimbare cu Sara, ori eu cu sotul cand vine de la servici, daca nu in fiecare zi, tot la 2-3 zile avem musafiri, prieteni cu copii mici daca se poate, sau mergem noi in vizita... Pt mine e f important sa ma socializez, sa am cat mai mult contact cu altii, ca altfel simt ca tampesc.
Sau mai merg cu sora-mea la tot felul de activitati studentesti (sa ma simt tanara:)))
Alina felicitari pt maseluta, sa iasa repede si sa scape de chin
Si Sara e cam racita, pana acum era doar ragusita, cred ca o durea si gatul ca nu voia sa manance, acum a incepu sa si tuseasca, am inceput sa-i dau sirop de tuse si sper sa ne oprim aici, sa nu se agraveze.
Va si revin ca acum sunt iar pe fuga.
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
impreuna spune:
Am deschis partea a cincea a subiectului, deci poftiti www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66797" target="_blank">aici
symaco multumim de cafea, eu as veni pe chat numa pitica mea nu mai are stare :(((
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
pinquleasa spune:
mai si la voi se incarca siteul asa de greu? si chatul merge ingrozitor de rau.Uite asta este ID -ul meu (mess)nico_nico182....si poate stam la taclare.
v-am pupat...