Mamici casnice (4)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
CRISMIR spune:
fetelor!
Sunt nascuta pe 1 martie 1976 iar baietelul meu Robert pe 19 octombrie 2004.
Sunteti tare dragute,v-am tot citit dar nu prea am avut timp sa si scriu...nici acum nu stiu cat de des voi intra,din pacate..dar mi-ar face placere sa ma primiti printre voi
Eu vroiam sa va intreb ceva...voi v-eti fi intotdeauna casnice?...sau acum pt ca aveti copilasii mici?!...eu acum voi sta acasa,cred ca pana pe la 3 ani(nu voi locui in tara,si acolo e mai complicat sa lucrez mai repede),dar apoi vreau sa profesez
...nu va supararti dar eram curioasa
...ma pot incadra in categoria voastra?
multi si sanatate la toata lumea!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Tina_Welsh spune:
alexa si mami,aici in UK nu vor sa spuna sexul bebelusului,din cauza ca multe cupluri fac discriminari,adica daca e fetita,fac intrerupere de sarcina.Asa ca s-au decis sa numai spuna ce e.Asa ca ramane surpriza si noi suntem bucurosi oricum atata timp cat stim ca este sanatos(oasa).
Mirela,daca te-as fi cunoscut as fi putut sa apreciez.Dar in fine,daca te-ai referit spre bine,ma bucur.Daca te-ai referit spre ingrijorator,iti pot spune ca in Uk sunt mult mai mari sansele decat sunt in RO.DAca as vrea sa imi iau un job cand bebe o sa aibe 4-5 luni nu ma tine nimeni.Sunt anumite joburi care iti ofera un baby-sitter,sau o cresa!Ai posibilitatea sa iti faci o cariera.SI am si mult sprijin din partea sotului!
Gegea multumesc de urari si voi sa fiti sanatosi si frumosi!
Ioana2004 bine ai venit!
Impreuna,am sa fiu o perioada casnica dupa venirea lui bebita.Atat cat o sa rezist si cat va trebui!La nume daca e baiat am zis ca ii punem Nicholas David,iar daca e fetita ii punem Sarah Maria.
Andora multumesc mult.Burtica a mai crescut de-atunci!Trebuie sa mai pun cateva pozici mai noi,dar uite ca tot nu m-am simtit bine.Am avut asa ca o cadere de calciu duminica seara,si vreo 2 contractii foarte puternice insa acum pare totul a fi ok.Astept rezultatul de la sange. SI da,tot varsatoare ca tine sunt.Sunt pe 14 februarie!Tu?
Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutzaEu si Mark
Semnatura mea
mihaela amalia spune:
Mariana bine ai venit in randul mamicilor casnice ...cu tot cu Ioana bineinteles...abia astept 22ian sa ne
Sa vii pe mess sa iti expilc cum tre' sa faci sa le arati si fetelor poze...
Crismir bine ai venit si tu...se ingroasa randurile mamicilor casnice...
quote:
Mihaela pupic pt Amalia , e super ca nu are inhibitii fata de straini. Tocmai le ziceam si fetelor de la "copilasi de sept-oct04" ca fiecare copil are si o zestre gentica puternica, e diferit, eu cand eram mica eram tare rusinoasa, sotul la fel fata de straini, Gogo e cea mai dezghetata, din prima nu agreeaza decat anumite persoane (pe celelalte nu le agreez nici eu, o fi telepatia ) dar daca se joaca cu ea e lumea ei, li se urca si-n cap.
Si eu pana sa-l cunosc pe barbatelul meu eram o "incuiata"
![](batutincap.gif)
![](cuplucasatorit.gif)
![](batutincap.gif)
![](olala.gif)
![](alcool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
quote:
La 22 de ani eu nu cred ca as fi facut fata piticului.Tina este o curajoasa ca dealtfel toate mamicile f. tinere.
Si eu aveam 22 de ani (si ceva) cand am nascut..."copil cu copil" imi spunea si imi mai spune lumea...sau aproape toti ma intreaba "Cati ani ai, de ai copil deja???"
Mirela felicitari pentru steluta, tre' sa dai de
![](cheers.gif)
![](bis.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](foto.gif)
![](advocat.gif)
impreuna spune:
Bun venit CRISMIR si te asteptam cat mai des. Ai un flacau tare frumos, imi place in special poza asta, ii mortal:)
Eu sunt casnica deocamdata 100%, iar dupa ce mai creste Sara (tot asa, pana spre 3 ani cand o avea varsta de gradi) ma gandesc sa ma apuc de treaba, sa lucrez ceva, inca nu stiu daca va fi pe cont propriu sau nu, dar oricum ma gandesc sa ma limitez cat mai putin, paote doar in timpul cat va fi ea la gradi, si apoi sa stam cat mai mult impreuna.
Chiar daca ne ajuta parintii, vrem sa o crestem noi, sa stie cine-i mama si tata (ce pretentiosi suntem nu?:)
Dar e doar o idee, nu-mi fac prea multe planuri ca poate cine stie, mai vine un bebe si se schimba tot
Vreau sa imi cer mii de scuze Mona ca te-am omis de pe lista, nu stiu cum s-a intamplat tocmai pe tine Noroc ca am verificat acuma, v-am spus ca eu sunt tare zapacita, sa ma trageti de maneca pt ca nu o fac cu rea intentie
Te rog mult sa ma ierti
Andreea ma bucur ca soacra ta a trecut cu bine de operatie, bravo ei ca are asa o nora
Tina imi place mult costumatia voastra de la nunta. Tie nu ti-a fost frig? Bebe a fost cuminte in timpul ceremoniei?:)
Deci daca va fi fetita o so cheme ca si pe a mea? (aproape:)
pinguleasa numele tau care e? Poate l-ai mai zis si am scapat:(
Oare pe unde umbla Cristina si Daniela? Fetelor
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
andora spune:
Apar din nou sa-i urez bun venit lui Crismir si mandrului Robert Mie-mi place de mor babetica aia cu "Later I'm downloading"
De casnica raman casnica pana se termina CIC, si apoi la urmatorul bebelus... o sa revin la serv in oct si tare ma framant cand ma gandesc c-o s-o duc la cresa pe Uca... nici mama nici tta nu-s pensionari, iar soacra sta in Botosani...
Si... hehehe.... Tina suntem nascute in aceeasi zi!!!!! avem de sarbatorit impreuna... si e si ziua ta onomastica
E bine ca-n strainatate sunt astfel de oportunitati cum ar fi cresa/supraveghere asigurata de angajatori! Iar referitor la sex - Doamne ce nebunie pe unii sa faca astfel de discriminari echivalente cu crima
... nici noi n-am vrut sa stim sexul lui bebe dar s-a scapat un dr cand s-a adresat la feminin...
limba asta romana e prea plina de pronume...
Alina offf multa sanatate micutei Andreea, tare trist cand se intampla astfel de lucruri dar ingerasul ei o va ajuta sa fie totul bine! Si printesuca ta sa nu faca febra ... pup
Flavia multumim pt laudele ref la nora soacra-mii
Va pup!!!!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo
site (DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
andora spune:
Mihaela asa e, in viata nu e bine sa ai complexe sau "rusini", eu pe la 20 de ani m-am prins si de atunci cu tupeu inainte as vrea sa ma comport! Cica lumea te vede asa cum te vezi si tu... ce reclama iti faci de aia ai parte... nu m-am vindecat complet de permanenta autocritica , insa Uca seamana cu soacra si cu bunica-mea si asta e bine, ele sunt tare active si stiu ce vor de la viata ..
Tina mie asta mi-a placut, aveti niste figuri tare sugestive, ce facea acolo dom'le bebe din burtica? Eeei uitandu-ma la burtica ta ma gandeam cat vroiam si eu sa-mi iasa buricul in afara sa-i fac poza
, abia foarte spre sfarsit a iesit, era tare haios se vedea si prin rochite dar poza uitai sa fac
hai ca va pup!!!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo
site (DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
pinquleasa spune:
buna la toate fetele,
eu am o oare care neliniste asa ca, m-am hatarat sa va scriu poate primesc si eu un sfat si voi vedea lucrurile mai clare.Eu si Alexandra mergem in fie ce marti timp de 1 ora jumatate la un fel de gradinita ptr bebelusi. Merg cu Alexandra de cand avea 6 luni. Se aduna mamicile cu copii de aceeasi varsta ...ne jucam cu copii,cantam ,desenam face in general niste lucruri tare interesante....si creative ptr copii,pana aici toate bune.Problema mea este..eu acasa incerc sa-i formez copilului meu , anumite granite.(practic educatia copilului incepe de la un an cred eu),sa stie exect are voie ce nu,pana unde poate merge si "reguli"de genul asta.Ei, adica mamicile astea de aici au in schimb o alta educatie...de genul copiii fac ce vor...au sa spunem asa o educatie foarte libertina din punctul meu de vedere.(ei spun despre noi ca suntem conservativi in educatie).Teama mea cea mare este...va venii timpul si Alex va merge la gradinita ,scoala si sincer i-mi este tare frica de lucrul asta sa nu imprumute de la ei aceasta "educatie fara control" (asa-i spun eu).... sa devina un copil fara granite ,fara rusine si fara respect fata de parinti.
I-mi este teama!!!.
alexa si mami spune:
iar am facut-o de oaie. revin: bine ai venit mariana!
crismir, bine ai venit! sa creasca mare si sanatos robert.io's in CIC si cica in oct tre' sa incep serviciul
.
iar a facut alexa febra. adormise pe la ora 13 si la 14 s-a trezit fierbinte
tina, ce chestie! credeam ca numai la noi mai auzi asemenea prjudecati, dar...
andreea, mare noroc pe soacra ta.a mea n-a avut noroc, saraca! super povestea nuntii, eu cred ca o luam razna, bine ca v-ati pastrat simtul umorului.
pinquleasa, eu cred ca mostenirea genetica conteaza cel mai mult, dar binenteles si mediul in care creste.
sper sa ne vedem mai tirziu, pa
ALEXA
symaco spune:
Saluti!
ieri m-am simtit tare rau si nu am mai intrat dupa-masa,nici pe sybille nu am putut duce la spielgruppe(grupa de joaca)si tare sa suparat pe mine!
am reusit sa ne impacam mai tarziu dupa ce am lasat-o sa faca cateva poze cu telefonul meu!
v-am citit pe fuga,asa ca raspund si eu pe unde imi amintesc...bine ai venit Tina!!
dupa cum va``amenintam´´acum cateva zile si eu sunt o mamica foarte tanara,dar nu mi se pare chiar asa de tragic!
sybille sa nascut inainte cu 2 saptamani de a implini 20 de ani,puiuta din burtica se va naste la cateva luni dupa ce implinii 23 de ani
avantaje si´´dezavantaje´´sunt ca la toata lumea,inclin sa cred si sa ma complimetez()zicand ca mi-am crescut si descurcat binisor cu copila mea chiar daca sunt´´cupil,cu sot si 2 cupii`!
drumurile la baie le cam fac cu ochii inchisi...si cand imi vaz vanataiele de pe umeri nu ma intreb de unde,in ultimele zile sotul ma cordoneaza´´ai grija la usa,sa nu te impiedici...`´
apoi daca puiuta din burtica vrea sa ma antreneze pt noptile albe ce vor urma...e pe drumul cel bun!
sybille deja a inceput cu intrebarile´´da cand iese bebe ca io vreau sa ma joc?!``aseara il intreaba pe tati´´tu cand erai bebe?´´..si tati incepe sa ii explice´´da io unde eram cand tu erai bebe´´continua sybille
ps:m-am vazut pe listutaeu sunt nascuta pe 28 dec 1982
sybille pe 15 dec 2002