pt.fetele din constanta

pt.fetele din constanta | Autor: mikky

Link direct la acest mesaj

Am si eu o intrebare, ca m-am zapacit de tot.Termenul la primarie de completat acea declaratie,este pana pe 15.01.2006?
Unde ma duc,pe Ecaterina Varga?
Mai trebuie si alte acte, sa stiu.
Dosarul am inteles ca trebuie depus de angajator cu toate ca mi-l va da mie sa-l depun ca soc. este in alt oras fata de resedinta mea.
Lamuriti-ma si pe mine,va rog.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Constanta_2004 spune:

Buna dimineata,
Am fost ieri la Primarie (Ec Varga) si am luat actele pe care tb sa le completam atat ptr Cic cat si ptr stimulent.
Pe fluturasul atasat scrie ca "pana la data de 20.01.2006, persoanele beneficiare de indemnizatia ptr cresterea copilului in conditiile legii 19/2000, au obligatia sa depuna dosarul redus care va cuprinde urmatoarele documente:
- cerere tip a solicitantului;
- declaratie tip a celuilalt parinte;
- adeverinta tip completata de angajator care atesta deschiderea
- dreptului la indemnizatie;
- original si copie dupa BI/CI a solicitantului;
- original si copie certoficat de nastere copil;
Mentiune: persoanele care nu se incadreaza in acest termen nu vor pierde indemnizatia aferenta lunii ianuarie, termenul prevazut de lege fiind de 90 zile lucratoare, ci doar vor primi bani mai tarziu."

In principiu este vb despre anexele 1 si 4 doar trase la xerox si o declaratie pe proprie rasp ca nu realizezi venituri impozabile.

Georgeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikky spune:

Sa inteleg ca aceste acte sunt in afara dosarului pe care tre sa-l depuna angajatorul?
Merci mult de raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Constanta_2004 spune:

Da, eu asa am inteles si asa o sa fac azi sau maine (ptr ca s-a prelungit termenul de depunere nu ma mai grabesc).
Angajatorul isi face treaba cu depunerea dosarului la directia de munca (cel putin asa e la noi la servici).
Eu va trebui sa depun dosarul la primarie indiferent daca vreau indemnizatie sau stimulent.

Numai bine,
Georgeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PAULISH spune:

DOSARELE PENTRU CONSTANTA SE DEPUN PE ECATERINA VARGA.TREBUIE SA CONTINA CE A SCRIS CONSTANTA-2004.AZI A MERS DESTUL DE GREU,3-4 ORE DE COADA.

Mergi la inceput