bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Liviana, ne-a intrebat daca la putzica e ok, i-am spus ca nu se decaloteaza, ca are pielicica aia lipita de tot si a vrut sa vada si ea. Apoi a tras ea de pielicica aia in jos pana i-a iesit capul, si s-a crapat pielicica si a curs un firicel de sange...cam asta! Decalotare completa este atunci cand se da cu usurinta pielicica aia in jos si se vede ca lumea capul...asa cred eu...

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Patricia, si mie mi-a placut tipa, e fff simpatica.

Oana, ai descris perfect decalotarea. Si sotul meu l-a decalotat partial pe Rayan si bine a facut. Noi suntem pro decalotare, de altfel ca si toti medicii la care am fost.
Oricum, eu singura nu am curajul sa fac ce a facut sotul meu, asa ca il astept pe el. Singura chestie pe care o fac este ca la toaleta, inainte de baie sa trag putin.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Of, Crinuta, sper sa fie bine...ca acum e rosie pitzica in varf si f. putin umflat locul, i-am dat cu rivanol mult si chiar nu a zis nimic, facuse si pipi si nu a plans. Cred ca il ustura putin, mititelul, sper sa se faca bine acolo! Nici lui Vlad nu i-a facut grupa sanguina in maternitate si mi s-a parut super aiurea, pt. eu vreau sa stiu ce grupa are. Cu prima ocazie cand ii voi lua sange voi cere neaparat si grupa.
Sper sa va iasa bine analizele!

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Da Oana, eu am zis ca daca tot il chinuie acum sa ii ia sange sa rezolv si problema grupei de sange.
A fost nevoie de o eprubeta in plus, dar asta e.
Sper ca intr-o saptamana sa avem rezultatele.
Azi am intrebat de copro si inca nu e gata

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

Hello, sper sa nu va tai elanul, dar citi nutritionisti, atitea pareri. Sigur ca piinea, cerealele ma rog mincate cu masura nu ingrasa, important este si cind le maninci, caci ele se descompun greu si iti dau energie abia peste citeva ore, dar daca le maninci seara inainte sa te culci cind nu e nevoie de mare efort pt somn...
Apoi, help, un regim f sarac in grasimi e periculos pt sanatate, important e sa maninci grasimi bune, nesaturate sau polinesaturate, din nuci, masline, avocado si peste gras si evident cite putin, dar nu deloc.

Intrebare, trebuie sa cumpar o cutie de lapte, pentru cind nu sunt acasa, pentru ca uneori Principesa nu vrea micul dejun, ce numar credeti ca trebuie sa iau, 2 sau 3? Multumesc de o mie de ori cui stie sa raspunda.

Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Draga Magga, din contra, mai spune ca spui tare bine
asa cred si eu despre paine, mai ales daca nu e alba si mincata cind si cit trebuie. Citeam in alt regim ca organismul are nevoie si de fibrele din paine...dar sa nu fie alba, regula!!eu maninca doar paine de secara.

despre lapte nu stiu...si eu astept sa vas spre ce ma orientez dupa 1 an.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Magga, eu am inceput sa-i dau lui Mihai lapte de vaca din comert de 2,5% sau 3% grasime. Laptele praf il lua cu chiu cu vai si numai daca era flamand si eu nu eram de fata. Nici pe cel de vaca nu-l vrea de buna voie, ci doar cand e aproape adormit. El dupa baita suge cat oi mai fi avand eu acolo si pe urma ii servesc biberonul, pe care nu-l vrea imediat, dar insist si i-l dau la culcarica si in general bea cam 100-125 ml. Chit ca nu as fi vrut sa procedez asa, ca vreau in curand sa-l invat ca seara inainte de culcare ne spalam pe dintisori. Dar daca numai asa il bea, il las asa momentan. Dupa ce se va obisnui cu laptele la bibe si il va accepta, voi trece la alte masuri.

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

A, ref. la laptele praft, cred ca poti intreaba la farmacie care numar e recomandat pentru varsta Hanei.

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

Mergi la inceput

Magga, ai dreptate. De fapt regula cu mancatul seara se cam aplica la toate alimtele.

Rayan mananca formula nr 3 si asta de vreo 4 luni.

Intrebare: cu cat timp scoateti voi iaurtul din frigider inainte sa le dati puilor?l

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

bubu, eu zic ca e ok, e putin inflamat acolo ca s-a umblat de curind. asa i-a facut si lui Codrin pe la 4 luni si la fel m-am speriat si eu si a trecut ff bine. acum este exact cum descrii tu decalotarea. la 2-3 seri il spal acolo dar nici nu trag bine si se vede tot capul, asta fac sub apa si totul e ok. sa nu-i umbli acolo pt ceva timp deloc si da-l lasi in pace -dat cu rivanol si-i trece. Oricum eu nu sint de acord cu decalotarea asta fortata, daca as mai avea un baiat cred ca la fiecare vizita la dr as urla de cum intru pe usa SA NU-I FACA NIMIC ACOLO!!! ca medicii din RO sint cam timpiti la acest capitol - nici macar nu te intreaba dc vrei , dc esti de acord!!!. sper ca n-am suparat pe nimeni dar asta e parerea mea! am tras o spaima atunci la 4 luni de n-o uit asa usor!

Erica, am gasit reteta, merci! cred ca am sa-i fac si eu un tort nemtesc pe 21, chiar de ziua lui si unul Crancin Mancin simbata la motz , asta pe linga marele tort cu care s-a anuntat soacra-mea . dc imi ies ok poate prind curaj mult si fiindca am deja bona in casa -am timp si fac si o Fingers . m-am ambitonat!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput