Bebelusi de martie - aprilie 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 3
rrox3 spune:
La multi anisori minunati Rares
si Brien
!!! Ce aniversare cu baietei frumosi! ![]()
Ioana va multumeste tuturor pentru pupicii trimisi!
I-a receptionat pe toti ![]()
Ocrainic bine ai revenit pe la noi!
multi lui Daviduc! Trebuie sa fie baiat mare de-acum. Abia astept sa-l mai vad. Ma faci invidioasa cu marea si soarele! Aici e frig si inorat, fulguieste si ieri cand am fost cu Mariuca la engleza era sa cad pe gheata de cateva ori...la tonajul actual mi-e cam frica de cazaturi ![]()
Mamacita imi pare rau ca Alexut e tot bolnavior!
mai multi, poate ii trece
Eu nu am fiert decat initial capetele alea, in rest le-am spalat.
Gegea pofteste cu siguranta! Daca Ioana ne vede manand se uita fix si are o mutrita tare trista. De obicei ii dau si ei ceva, macar o bucatica mica de paine. Nu-i complet satisfacuta, dar macar nu mai inghite in sec uitandu-se fix. Si evit cat pot sa ne vada mancand.
Caramella Multa sanatate!
tuturor!
Cu somnul avem si noi mari probleme de cand suntem in 2006. Adoarme si se trezeste plangand de vreo 2-3 ori pana la 12 noaptea, pe urma mai se trezeste si pe la 2-3-4 depinde de zi si sta treaza vreo ora, doua... Suntem cam nedormiti si noi. O chinuie doi dintisori care se incapataneaza sa nu iasa odata. Are gingia umflata tare. Asa ca suntem mai multi in clubul agitatilor nocturni!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze septembrie - octombrie
andrruzza spune:
Multumim pentru felicitari!
Azi chiar am uitat ca facem 10 luni, dar m-a izbit mesajul lu' nino.
La multi ani Brien!La multi ani Alessandra!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
ninocikap spune:
Andrruzza sper ca nu te-a izbit prea tare... mesajul..
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
ellinia spune:
ANDIRA, imi pre rau ca au iesit rele rezultatele la TT. Stim toate ce pacatos e triplu test si cate ganduri ne-am facut! Mie mi-a iesit AFP-ul extrem de mic, mai bine nu-l faceam. Curaj, ca o sa fie bine! 
Noi ne cam plictisim in casa, n-am mai iesit la plimbare de vreo doua saptamani si nici nu cred ca o sa-l scot prea curand pe Stefan. De abia am scapat de raceala si la noi este foarte frig, sunt temperaturi negative si ziua asa ca mai stam vreo saptamana, doua prin casa. Ma gandesc ca poate de asta nu doarme bine noaptea.
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
andrruzza spune:
andira, eu in timpul sarcinii am avut vreo 4 internari cu emineta de avort. Si cat am stat in spital, am intalnit o gramada de gravidute, multe tipe am auzit ca au avut rezultat prost la TT, au facut ecografii si totul era in regula. Stai linistita, repeta ecografia, o sa vezi ca o sa fie totul ok. Parerea mea ca la noi numai TT nu este ceea ce fac ei, ti-am mai spus, fara interpretari, fara corelatii intre cele trei valori scrise pe buletinul de analiza. Felicitari pentru fetitza, sigur o sa fie o frumoasa ca si Irinuca. Pupam fetitzele

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
ninocikap spune:
Ellinia incearca altfel cu bolduitul.... scrii asa... la inceputul cuvantului b intre [ ] si la sfarsitul cuvantului /b intre [ ]
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
ocrainic spune:
Am promis ca mai revin!
Ce bine papa bebeii vostrii, sunt para de "invidie"!!!
Sa va spun ce face nazdravanul meu:
8-8.30 - lapte, dar din ce bea pe vremuri 240-260 ml, acum nu vrea mai mult de 180-190 ml
9.30-10 - papam fructe cu cereale, eu fac de obicei destul de multe, el papa cind bine cind rau, in ultima vreme m-a cam terorizat l amasa asta, nu a mincat aproape nimic
12-12'30 - legume cu carne sau ou (astea le papam in functie daca ne plac sau nu, caci eu incerc sa le variez cit de mult, incercind si unele din magazine, care in general nu prea au avut succes, caci la virsta asta ei le fac cu bucatele destul de maricele, pe cind eu acasa le fac mai "pireoase")+ un fel de budinca de mere, vanilie sau ou, din borcanas, pe post de desert si incercam dupa si suculet de fructediluat, dar in general nu prea vrem!
3-3.30 - bem 130 ml laptic
4-4.30 - fructe + iaurtel de bebei care ne place f mult
7.30-8 - inainte de culcare papam tot 160-220 ml de lapte
in rest nu tu alte lichide, si pe cuvint ca m-am straduit, nu merge si pace, nu vrem!!!
De cintarit nu ne-am mai cintarit de multisor, dar e inca bine bebelul, arata marisor, si mie mi se pare ca s-a mai subtiat, dar se poate sa se mai fi si lungit.
De cazut din pat inca nu am cazut, dar era cit pe ce de citeva ori!
In rest, am sa merg si eu la servici incepind de la sf lui februarie, si mi-e asa de groaza cum o sa ne descurcam! David va ajunge la day care, caci pe cineva romanca, care sa aiba grija de el, nu am gasit!!!
Asa ca vom incepe gradat, ca sa se obisnuiasca derbedeul!
Vom merge pt primma data impreuna joia asta, dupa care sapt viitoare de inca doua ori tot cu mami, si dupa vom ajunge la 2 jumatati de zi pe sapt. Incet incet ajungem la un full time! Am fost si am vizitat gradinita respectiva, si de fiecare data cind am fost la diferite ore arata f linistit si curat, cu o atmosfera minunata pt copilasi. Sper sa fie bine, caci alta varianta nu exista! Va povestesc impresii dupa !
RRox - multu de urarile de buna "revenire"! promit ca pun pozici sa vedeti ce frumos a fost pe unde am umblat!
Va pupilesc,
Oana si frumuselul Davidelul
http://community.webshots.com/user/ocrainic
http://community.webshots.com/user/ocrainic1
adrianafedorca spune:
buna dimineta la toata lumea...
andira si mie mi-a iesit TT prost...dar la eco de 20 de saptamani totul era normal, in cate saptamani esti tu acum? stiu ca pe la 12 saptamani se face o eco morfo in care masoara pliul nucal, eu te sfatuiesc sa faci ecografiile la diagnosis la pop sau la iosup, sunt cei mai buni, dar trebuie sa te programezi din timp, eu am facut la ei la 12 saptamani la 20 si la 35 de saptamani, daca nu sunt locuri roaga-te de tipa de la receptie sigur iti gaseste un loc, eu sunt convinsa ca totul e bine ,
rrox3
Ioanei sa treaca buba si sperietura , imi pare rau ca a cazut...invatare de minte ca si eu il las pe cezar in patul meu, ziua numai asa dormim...cand dormim...de acum il mut in patul lui..
ellinia nici eu nu prea l-am scos pe cezar afara in ultima vreme...ba am fost eu racita...ba el...dar de 2 zile iesim si parca doarme un pic mai bine ... eu zic ca poti sa-l scoti macar 20 min in timpul zilei...nici eu nu stau mult ca inghet ...eu il scot pe la 2-3 dupa amiaza, dpa ce papam piureul de legume
Adriana si bb Cezarica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110&whichpage=1 br / " target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada
ellinia spune:
test
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
adrianafedorca spune:
ocrainic bine ai revenit , asteptam pozici cu david cel frumos
cred ca s-a facut asa mare....nu te ingrijora cu lapticul toti au perioade ... si eu am patit-o cu cezar pe la 6 luni si l-a tinut o luna...papa maxim 100 ml ...
eu zic ca papa destul de bine ...dar mi se pare cam des...dar fiecare bb stie mai bine cat si cand sa pape...noi acum avem 5 mese, si papam cam la 4 ore la 9 la 13 la 17 solide si la 20 si la 4 dimineata laptic
gegea asa patesc si eu cu cezar...se uita in gura noastra...si daca nu-i dau si lui ceva de rontzait plange...asa ca-i mai dau cate un biscuite si e atre fericit...mai intai ii vorbeste,il intoarce pe toate partile ...si dupa trece la rontzait...
carliontatei...e o scumpa si o frumoasa , am reusit sa o vad si eu acum...
Adriana si bb Cezarica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110&whichpage=1 br / " target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada