cum faceti maioneza cu blenderul?
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
michelle7 spune:
Las blender se taie maioneza daca vreti sa faceti cantitate mai mare ( mai mult de 1 pahar). Cu mixerul iese cel mai bine dupa parerea mea.
"The harder you work, the luckier you get"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ardeiash spune:
dar cea de cumparat nu va place, am vazut maioneza fara colesterol la supermarket!!!!
s-auzim numai de bine! si
un an nou fericit sa aveti!
michelle7 spune:
daca citesti eticheta si o sa vezi cate chimicale sunt intr-o maioneza de comert nu o sa-ti mai vina sa o cumperi . La cate porcarii sunt in comert , eu una prefer sa evit pe cat se poate chestiile " de-a gata " . Americanii au boala asta , cumpara totul gata preparat si cred ca si asta contribuie la obezitatea in continua crestere care vine cu bolile aferente.
"The harder you work, the luckier you get"
Deanny spune:
Nici mie nu-mi plac maionezele cumparate - intr-adevar au o multime de chimicale, si nici gustul nu se compara. Am luat o singura data din lipsa de timp si m-am lecuit, am aruncat-o...
Loma spune:
mie nu mi-a iesit cu un ou crud, cum ati zis voi cu blenderul... am gresit cu ceva?, am pus zeama de la o jum. de lamaie (o fi prea mult, eu sunt cu acrituri la greu) la doua oua, si ulei mai putin la inceput apoi am mai pus insa, mi-a iesit ca un lapte.... curge, curge... nu pot sa fac nimic cu ea....
Loma
michelle7 spune:
Loma si mie mi se taie maioneza in blender. fa-o cu mana ce Dumnezeu sau cel mai bine cu mixerul.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ellinia/ellinia.jpg)
ellinia spune:
Cum iese maioneza alba? Datorita albusului de ou? Va intreb pentru ca in toate salatele cumparate maioneza este alba si parca are si alta consistenta. Mi-ar placea sa-mi iasa si mie alba. Stiti vreo reteta pentru maioneza alba?
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
Loma spune:
Michelle nu prea am timp de facut cu mana, si mixer inca nu mi-am cumparat, am doar blender
Deanny am pus si de mustar, si tot nu a iesit, insa am pus-o o jum. de ora in frigider si parca a devenit mai consistenta insa tot e moale, dar la gust e buna, chiar mai buna decat cea clasica cu ou fiert.
Ellinia, ca sa iti iasa cat mai alba pui mai multa lamaie, ulei de porumb ca-i mai decolorat, si oualele sa nu fie din acelea cu coaja rosie ca au galbenusurile mai galbene.
hristina spune:
Anunt cu mare regret, ca nici mie nu mi-a iesit la blender! Credeam ca am dat lovitura, dar nu stiu unde am gresit!
Sa fi fost oul rece, uleiul pus tot, prea mult o lingurita de zeama de lamaie, sau mustarul o lingurita rece?
Ce credeti?
Care e secretul , ca mor de ciuda?
Era lunga, lunga! Zeama!
Helppp!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos