Din ce categorie faceti parte?
1.Mamele perfecte
-zambesc mereu
-isi tin casa curata luna
-fac scutecele sa zboare ca zmeiele
-citesc carti despre dezvoltarea copilului
-nu tipa niciodata
2.Mamele adevarate:
-au hainele patate de mancare
-nu duc nimic la bun sfarsit
-schioapata dupa ce au calcat pe cuburi
-citesc cele mai romantice romane de dragoste
-plang de oboseala
Citat din cartea "Cum sa nu fii o mama perfecta".
Voi cum sunteti?
Raspunsuri
Veve spune:
Hihihi!Buna intrebare!...1/4 "perfecta",3/4 "adevarata"...Se poate-asa
Irina & Veve cea cumintzica foc!
ionela-roxana spune:
Eu din amandoua exceptand acea cu " casa luna " ca nu ma lasa sotul si mai nou nici cel mic!Dar ma straduiesc!
Multi pupici!
Ione`
carla spune:
Toate ne dorim sa fim mame perfecte, adevarate... Cat reusim? Probabil, copiii nostri vor fi in masura sa aprecieze peste ani...
Important este sa ne simtim bine, alaturi de sotii si copiii nostri, chiar daca, uneori, praful treneaza pe mobile, jucariile sunt imprastiate pe covor... Ideal ar fi sa zambim tot timpul ! Pentru tonusul nostru, pentru minunatii copii care sunt adevarate daruri de la Dumnezeu, pentru sotii nostri care, chiar daca nu ridica/coboara capacul de la WC, chiar daca dorm bustean cand bebele urla in toiul noptii...(si aici lista ar putea continua!), sunt totusi taticii copiilor nostri...
Nu stiu cat de coerenta am fost, pentru ca sunt dupa o noapte de nesomn din cauza Biancai. Mi-as fi imaginat orice, dar nu ca-i ies la 3 luni dintisorii !!! Dar asta, in alt subiect...
Pe curand.
mirelam spune:
Cred ca din a doua categorie, exceptand romanele. N-am mai citit o carte buna de nu stiu cat timp(in afara celor de copii).
Lidia spune:
Ne cam obligi sa spunem ca facem parte din a doua categorie!
Lidia
Este imposibil sa-i multumesti pe toti!
Angela T. spune:
1.Mamele perfecte
-zambesc mereu 60%
-isi tin casa curata luna 50%
-fac scutecele sa zboare ca zmeiele 100% (meritul apartine bebeului, care "depreciaza" 10-12 scutece / zi)
-citesc carti despre dezvoltarea copilului 10% (...noroc cu site-ul despre copii)
-nu tipa niciodata 90%
2.Mamele adevarate:
-au hainele patate de mancare 100% (nu chiar de mancare ... sau intra si papa de bb in categoria asta?)
-nu duc nimic la bun sfarsit 20% (adevarul ca ma cam apuca uneori harnicia si incep vreo 12 treburi deodata, dupa care ordinea prioritatilor se modifica in mod aleatoriu si sfarsesc prin a le termina ...cand da domnu)
-schioapata dupa ce au calcat pe cuburi sau cioburi ?
-citesc cele mai romantice romane de dragoste adica siropoase......... no, thanks!
-plang de oboseala sau de ameteala