Hai Buzau...Buzau... Buzau!!! (6)
Raspunsuri - Pagina 2
Mironna spune:
Buna fetelor,
Camelia, sa-ti taiasca fetita, sa fie sanatoasa, e frumusica foc!
Sper ca sunteti bine.
Va pup.
Mirona si BB Andrada (20.03.2003)
POZE NOI ANDRADA
camelia_daniela spune:
Mironna, iti multumim!
Da, suntem bine! Seara, dupa baita si dupa papa suntem scanciti rau, in rest - toate bune!
Pupici!
Camelia
DARIA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;53;30/st/20060102/n/Daria/dt/7/k/9408/age.png
Poze Camelia
Ira spune:
quote:
Originally posted by ange
Un An Nou fericit plin de realizari!
ange,mamica de 2 ori
http://community.webshots.com/user/kamilia123
Sa traiesti! Si tie la fel ! Am auzit ca te faci buzoianca de 3 luni la vara, hihihi ! Fetele, sa va-ntalniti cu Camiii, sa faceti poze, si sa mi le trimiteti !
Girls, ce mai e pe la Buzau, toate bune ? Io nu am mai avut timp de messenger cu mama ...si sor-mea nu stie nimic, ca e la Bucuresti.
Mi-e dor de Liceul meu de Arta si de colegii mei !!!
Sara buna !
adameasca spune:
'neatza!
ANge, de ce taci malc si nu zici ca vii in vara in Buzau?
Ira, ce sa-ti mai zic mama de Buzau? Azi dimineata e chiciura peste tot, copacii sunt albi, parca sunt ninsi. E ger. Nu prea am vazut zapada, a nins de vreo 3 ori cate juma de ora, deci nu s-a asezat. Crangul e pustiu. Cred ca s-a terminat si cu Oraselul copiilor. Anul asta nu prea am avut parte de pocnitori, si ce bine a fost.... Liceul tau de arta e fix la locul lui. Ca si celelalte licee. S-a deschis in piata un supermarket Avantaj. Nimic spectaculos in el. Pe Unirii se schimba magazinele ca sosetele. S-au marit tare mult chiriile. Si nu mai fac fata comerciantii. Azi e un magazin de usi metalice, maine e magazin de gresie si faianta, poimaine de cadouri si alte cele. Ce sa-ti mai povestesc?
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
Georox spune:
Buna buzoiencelor! Si eu toto de pe acolo, insa m-am mutat cu chirie in Bucuresti, impreuna cu sotul. zi am descoperit clanul vostru si ma bucur sa aflu ca nu sunt singura pe aici. Ia spuneti-mi voua vi s-a intaplat sa va vi se zica ca sunteti moldovence, adica stiati ca mai nou Buzau face parte din Moldova ? Oi fi eu moldoveanca prim casatorie, dar totusi...
In rest toate bune si frumoase, mai ales ca deja sunt la prima zi de intarziere, sper sa se lase cu , tare mult mi-as dori !
tuturor si sanatosi si voiosi!
Mironna spune:
Buna Georox, bine ai venit printre noi!
Da, mi s-a intamplat de foarte multe ori si inca se mai intampla. Eu le raspund printr-o intrebare: "Stiti unde este Milcovul?"....Oricum nu ma irita chstia asta.
Te pup.
Mirona si BB Andrada (20.03.2003)
POZE NOI ANDRADA
ange spune:
daaaaa la vara vin "acasa".Abia astept.Nu stiu daca stau 3 luni dar 2 poate
Daca aveti timp poate ne plimbam prin Crang cu prichindeii.Si poate facem poze multeeee pt. Ira.Nu de alta dar am auzit ca vrea sa-si faca postere cu noi
am vazut ceva poze on line din Bucuresti.Nu aevti pic de zapada!!!La Buzau cum e?
Aici e un ger de crapa pietrele.Nu are rost sa va spun ca astazi dimin. cand am iesit din casa mi-a inghetat geaca pe mine instant.Erau in jur de -25.
Robertzelul mi-a facut o criza de astm de toata frumusetea.Acum stam cuminti in casa sa ne refacem.Iesim obligati dimin. sa o ducem pe Maia la scoala.In rest hibernare.
numai bine.
ange,mamica de 2 ori
http://community.webshots.com/user/kamilia123
Mica-mica spune:
Georox, multi o sa-ti spuna acest lucru .
Inclusiv soacra-mea cand a auzit ca sunt din Buzau..." a moldoveanca"... eu la inceput , incercam sa vin cu argumente,geografie,degeaba... dar acum m-am obisnuit
Hai Buzau, Buzau !!!
mamica oana spune:
Mai dragelor,ca mai zic unii ca Buzaul e in Moldova,mai e cum e,dar sa se creada ca dragul nostru orasel e de fapt un amarat de sat...nu stiu cum v-ar pica.Mie mi s-a intamplat.N-am pus-o prea tare la suflet ca fatuca respectiva nu prea fusese pe la scoala,bucuresteanca,de altfel,cu multe pretentii.E trist sa constati ca unii din compatriotii nostri habar n-au pe ce lume traiesc.Oare sa mai avem pretentii de la straini cand nu stiu sa localizeze pe harta Romania?
Oricum,buzoieni,bucuresteni,moldoveni,munteni,romani suntem cu totii,chiar nu cred ca are vreo importanta zona din care provenim atata timp cat stim sa fim oameni.N-am judecat niciodata oamenii dupa criteriul asta...desi pentru ardeleni am o mare stima.
Desteapta-te ,ROMANE!
poze CRACIUN
Mica-mica spune:
Vai Oana, dar cand eram primul an la facultate (acum 6 ani ) , am fost intrebata de o tipa din grupa (tipa din Bucuresti ) urmatoarele :
"Si stai in oras sau la tara ?" raspuns - in oras
"Si stai la bloc sau la casa?" R-la bloc
"si stai la bloc cu etaje ?" R- da si stau chiar la etajul 5