Bebelusi de mai-iunie 2005 (47)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Mai, ce stare de cacao am. Nici un pic de febra, dar ma simt de parca am 40 grade.

Thomas a reusit azi sa-si salte fizicul debordant in pozitie aproape erecta. Adica s-a tras de tata-so pana s-a urcat in picioare. Tehnica e asa: din 4 labe s-a urcat in genunchi si de acolo l-a tras de par pana si-a saltat bunatate de fundut sus si gata. Statea intr-un unghi obtuz catre 180 grade. Apoi a venit si s-a catarat si de mine. Deci stie ce are de facut, asteptam ridicaturi mai serioase. De mobila. Si cazaturile mai mult ca sigur.

Oricum, va zic ca noua ne-au spus ca numai prin martie apar primii bani prin noua schema de CIC. Asa ca ...

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Beatriced hai sa-ti spun o intrebare dulce: ciocolata de casa ai facut...?!Eu faceam in tinerete fo arte multa dar nu mai stiu cantitatile...da salam de biscuiti?

Crisdun nu mai tipa la copilu' cand il vezi intr-o situatie critica ca nu stii ce reactie poate avea si in final s epoate intampla ceva rau...mai bine ia situatia prin invaluire si ajungi langa copilu' si atunci iei atitudine...cel mai nasol e cand incep sa mearga si cad mai rau...instinctul te face tipi...fie iiiiiiiiiiii...sau vaiiiiiiii si atunci se sperie si incepe sa planga...Io pana m-am obosnuit la Bianca mi-a luat ceva timp...cadea si eu hopa-sus mare fetita...si mai evitam niste plansete...( ce tare sunt la teorie...)

Ada ea bine...a iesit din scoala si a zis:SUPER...eu pana am asteptat-o am inlemnit:"bai m-am imbatat de revelion ca p...a...m-au carat ai mei in spate pana in pat"-unul de-a cincea..."auzi tu...eu n-am chef de ora asta...iar vine ala sa ma f...la cap cu prostiile lui"-cred ca era a saptea..."am o melodie pe televon cand o auzi te c...i pe tine"-clasa a treia...Eu am plecat habauca din curtea scolii,mai eram si cu Delia in brate

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Loreen, Gabitza, mai nasoala treaba asta cu alergatura... Bine ca am plecat din Romania ca eu cred ca ma apucat toate cele, frate... Eram cred ca o spuma si le mai si injuram pe functionare... Pai asa ceva nu e posibil, mai. Cand aici de cum se naste copilul esti inregistrat in caluclator si-ti vine cecul prin posta... Off, off Romania!

Am venit de la sala intr-o forma de zile mari si ma dusai cu dintisorul meu care daca ma faceai sa vorbesc il scuipam de nu se vedea, ca-mi tot cade... Abia astept maine sa mi-l puna cu ciment, ca e de rau, daca nu!!!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Hellooooo,
Androix am prins curaj si ma dusei pe Mosilor, STUPOARE!! eu care stau vis a vis de voi, mai acana, pe b-dul LAcul Tei!!! depun la Glinka nr. 7!!! YEEEEEEEEEEEEES.formularele binenteles ca nu au venit!! dar ele s-au organizat.au impartit sectorul in sectoare mai mici, pe strazi, astfel incit sa nu se provoace o inghesuiala pe Mosilor!! hai ca am fost rea, cind m-am luat de ele, uite s-au organizat!!!
CrisDun nu e in P-ta Amzei nu mai bate drumul de pomana! du-te la ele cu formularul direct completat, si daca mai fac mutre arata-le articolul cu bifarea stimulentului si intoarce pe prima pagina unde scrie in stinga sus mare cit roata carului PRIMAR!!!

Beatrice scuza-ne, stiu ca nu e placut deloc pentru voi cele din afara, dar o trece si nebunia asta, si om reveni la ale noastre.

da nu-i asa ca e frumos!!!tu platesti la stat niste impozite ca unii sa aiba salarii, singurul lor job este sa fie informat si sa te ajute, e vezi!!aici gresim, avem pretentii nejustificate.

Loreen poate la voi e mai special, ceea ce ma indoiesc, da parca tot as incerca cu cererea la primarie.

sa aveti o noapte linistita va dorim!

Matei 6 luni (21.05.2005)
Matei 4 luni si prietenii in parc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

uite Loreen, cantitati:

Ingrediente
- 500g lapte praf
- 500g zahar tos
- 50g cacao
- 200g unt (gras, 80%)
- 1 cana(200ml) apa
- esenta de rom
- nuca pisata

Mod de preparare
Se ia o cratita de 4 kg si se amesteca 500g de zahar cu 200 ml de apa. Se lasa la fiert. Dupa ce incepe sa fiarba se mai lasa 3 minute. Apoi se trage cratita de pe foc si se adauga cele 50g cacao, amestecandu-se bine. Se pune din nou pe foc. Din momentul in care reincepe amestecul sa fiarba se mai lasa fix 2 minute. Se stinge focul si se adauga laptele si esenta de rom. Se amesteca bine, pana se obtine un amestec omogen, fara cocoloase. Compozitia astfel realizata se pune in tava de aragaz. Se lasa pentru a se intari 1/2 ora. Apoi, dupa preferinta, se taie in forme sau se formeaza bule de ciocolata. Se presara cu nuca pisata.

Salam de biscuiti

Ingrediente
450 g biscuiti
110 g unt
125 ml lapte
2-6 linguri zahar
3 linguri cacao
60 g rahat
50 g nuci
5 curmale
5 smochine (optional)
3 linguri stafide
1/2 lingurita esenta de vanilie
1 lingurita esenta de rom
folie de plastic sau o punga curata

Mod de preparare
1Biscuitii se rup bucatele si se pun intr-un castron. Se face un sos la foc mic din lapte, zahar si cacao. Se lasa cat sa se topeasca zaharul. Cand s-a mai racit (sa nu fie foarte fierbinte) se adauga untul. Acest amestec se poate face si in cuptorul cu microunde. Cantitatea de zahar depinde de cat de dulci sunt biscuitii si rahatul. La biscuitii „populari” si rahatul romanesc se pot pune toate cele 6 linguri de zahar. Daca folositi biscuiti gen digestive si rahat mult mai dulce chiar si 2 linguri de zahar pot fi arhisuficiente. Puteti pune mai putin zahar, apoi gusta compozitia si daca vi se pare ca mai are nevoie de zahar, puneti zahar pudra.
2Cand s-a mai racit sosul se adauga esentele. Intre timp se taie bucatele rahatul, curmalele, nucile.
3In castronul cu biscuiti se pune sosul caldut si se amesteca repede ca sa se incorporeze. Se adauga rahatul, curmalele, nucile, stafidele, smochinele amestecandu-se usor. Daca vi se pare sfaramicioasa compozitia mai incalziti putin lapte si adaugati-l in compozitie.
4Se rupe o bucata de folie de 40-50 de cm si se intinde pe masa. Se poate tapeta cu cacao cernuta in prealabil. Se pune ametecul de-a lungul foliei, pe mijloc. Se ruleaza si se da la frigider pana a 2-a zi. Daca pare prea moale nu va speriati. Untul se va intari si veti obtine un salam „inchegat”.

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletzica spune:

chrisdun, mancam cam as:
- dimineata: lapte cu cereale integrale si cafea indulcita cu indulcitor sau omleta cu cascaval si sunca
- pranz : friptura/carnatzi sau orice de genul asta cu salata sau cu cascaval
- seara: ceva asemanator cu pranzul sau fructe sau iaurt sau supa (asta mai rar ca nu ma omor dupa ea)
sunt niste principii de baza pe care trebuie sa le respectzi in rest este f lejer regimul - nu ai voie zahar sau dulciuri (poate doar ciocolata neagra 70%), nu cartofi, orez si pastefainoase (orez brun si paste integrale ai voie) si nu ai voie sa combini glucidele cu proteinele la aceasi masa (adica paste cu carne sau branza sau paine cu branza etc).Fructele se mananca cu juma de ora inainte de masa sau dupa 3 ore de la masa
in mare asta este.Sper sa nu fi gresit.Androix cred ca il stie mai bine decat mine.Eu cred ca l-am mai pocit destul de des
Dar vezi ca la femina este un capitol special pentru monti si te mai poti documenta si pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Scurt, scurt ca nu e timp!
Fusei acum la Z in Mall-ul vechi si in Orhideea si... nimc. Sa mor de ciuda, la Mall chiar nu era nimc redus, iar in O doarhaine de copii mai mari si eu nu am de gand sa-mi fac stoc pana la adanci batranete. Poate incerc maine pe Calea Victoriei, unde e mai exact, mai spre Piata Victoriei sau mai spre Universiatate? Eu stiam ca abia pe 11 se da tonul la reduceri la ei, dar nu mai stau sa risc.
Androix - aveti grija cu cardul, mie azi mi-a zis directorul executiv ca sa nu visam la conturi bancare ca in primele luni se va trimite clar prin posta. De ce? Pentru ca nu are lista bancilor cu care vor colabora. Acuma, voi faceti cum vreti, ferice de mine ca nu am cont. Sa vezi de-acuma ce cozi halesc eu sambata si pentru banii astia la posta, laolalta ci pensionarii.
Loreen - sincer, a fost mai usor decat ma asteptam. Cred ca ma plictisisem sa mai fiu deprimata si stresata, am capatat ceva incredere si in femeie (am vorbit cu ea doar de 2 ori), iar studierea normelor a fost atat de palpitanta incat ziua a trecut f. repede. Iar Ana nu a reactionat in nici un fel cand m-a vazut. A facut ochii mari, daca ii poate face mai mare decat ii are in realitate si se uita la femeie intrebatoare, probabil zicand in mintea ei: Cine o mai fi si asta.
Gabitzam - noi avem un ritual cand o scoatem pe Ana din baie, inainte de a iesi: infasurata in prosop o punem sa se uite in oglinda si radem cu ea. De cateva zile, cum o scoatem, cum se uita singura in directia oglinzii, desi nu vede ca e un pic mai sus si trebuie ridicata sa se vada. Iar in baie, la fel, cu cat tip eu mai tare sa se potoleasca, cu atat da mai abitir din picioroange, ma mureaza pe jumate.
Elena - bine v-ati intors! Cand va mutati?
ChrisDun - tu nu te-ai intors la munca parca? Eu din cate am studiat, am ajuns la concluzia ca cele ce s-au intors nu trebuie sa depuna nimic. Ci numai angajatorul, care se duce intr-adevar in Pta Amzei. Va mai spun maine ce mai aflu, ca mai bag o tura.
Va pup acum ca ma duc sa trantesc un ostropel.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Beatrice
asta-i ...saru'mana...nu eram sigura daca o cana de apa sau alta cantitate...

Florentina nu merita neuronii tai efortul de a te enerva pentru astia...oricum tu pentru ei nu existi...pe mine ma bate gandul sa-i fac plodului copro sa vad daca nu cumva are si ceva musafiri prin intestin...

Lucas noi suntem salarizati in baza 360/2002 si a 138/2004...adica platim doar cass 6,5% si casi 5%,iar angajatorul nu plateste pentru noi decat cass 7%...la noi nu se fac dischete pentru somaj si casa de pensii decat pentru salariatii civili...banii pentru indemnizatie ii primesc din fondul ministerului de interne,de-aia iau si mai putin decat voi cu 100 lei,ca mi se retin in continuare balariile astea...asa ca ma duc la primarie doar ca sa-l scuip pe Mazare intre ochi...

Azi am fost si eu,dasteapta lu' Pacala,sa-mi iau actele pentru alocatia aia de 200 de mii ca nici acum nu mi-am facut dosarul... Ha...ce credeti ca m-am putut apropia de sediu, nuuuuuuuuuuu...era plin de femei probabil cu aceleasi probleme ca ale voastre....Mi-a trecut repede...

Iar m-a sunat sefu sa ma curteze...ca ma imi face cererea el,dar po t sa vin de miercuri...NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna seara fetelor!
Ma alatur si eu voua cu comentarii despre birocratii si papa de bebelusi.

Sa incep cu ce e mai frumos: Dragos papa de vreo 2luni biscutiti Delma simpli, pachet bleu, pe aia ii mananca de fapt de la la 5 luni si jumatate de 2 ori pe zi=3biscuiti si se impaca f. bine cu ei.
Cat despre iaurtm, am inceput de doua zile sa-i dau cu mandarine si mar ras si i-am dat CAMPINA, vad ca ii place.

Si acum despre nenorocitele astea de declaratii:
Dupa ce i-am considerat mereu niste nenorociti, astia de la firma mi-au trimis azi prin sotul meu declaratia care trebuie s-o depun din cate am inteles de la voi pe Mosilor. Asta daca apartin de ei si nu de alta sucursala.... Apucandu-ma sa o completez, m-am impotmolit ca tuta ce sunt la punctul C(PENULTIMUL PUNCT), ca nu stiu codul fiscal al firmei si nu stiu ce sa bifez(banuiesc ca "beneficiar al indemnizatieiprevazuta de OUG...."), dar mi-e teama sa nu bifez gresit.
De asemenea,nu stiu daca dupa ce am completat la copilul pt care solicit dreptul, trebuie sa mai comletez si la "copiii pe care ii am in intretinere"....SUNT IN CEATZA! ISI ADUCE CINEVA AMINTE CE A COMPLETAT CUMVA???Va pup cu drag si noapte buna

Andutzy si Dragoselu
poze cu familia noastra:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andra_teodoru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Beatrice, te rog sa nu te superi, la fel de bine putem sa-i zicem cum sa dam sunca jos sau ce am mai gatit azi, nu? Fara suparare, e o chestie care ne intereseaza zilele astea ca sa ne luam banii. Iar faptul ca putem comunica asa sincer pe mine una m-a scutit de multi nervi si multe drumuri de pomana, asa ca mai suporta-ne un pic
Alina_a cererea nu se depune la Amzei! Deci, daca iti vrei banutii te duci si iti depui tu la directia de asistenta sociala si protectia copilului (ca am vazut si cum ii zice, scrie pe fluturasul cu nr. de inreg.)
Geanina, sorry, chiar nu stiu cum te pot ajuta. Daca depui peste cateva luni depasesti termenul de gratie si vei primi banii incepand cu data de la care ai depus. Daca depui in termen de 60 de zile primesti retroactiv incepand cu 01. ian. 2006. adica in continuarea celei vechi.
Moama, da cate bresle au legi proprii
ChrisDun, ce zici tu este si mai bine pentru noi. Insa: mie imi era teama ca daca merg miercuri adik pe data de 11 pierd borderoul lunii ian. si ma trezesc ca il prind abia in feb. Pe cand tipa m-a atentionat ca e vorba de 10 ale lunii pentru ce s-a depus cu o luna in urma. Dar asta scria in lege, si in norme iata ca tu ai gasit altceva care e in avantajul nostru. ceea ce e super! Iar cu declaratia nu stiu ce zici, care e faza? in cererea asta de 6 pagini e inclusa decalaratia pe care evident va trebui s-o inoim in fiecare luna. Dar nu inteleg de ce imi atragi atentia cu asta?
Cu comisioanele nu stiu, nu poti bifa ca suporti tu. Eu am ales mandatul postal desi si mie imi era comod sa ii am pe card. Dar decat sa nu-i vad cu lunile mai bine "numerar in mana" Va zic ca eu la sectorul unu m-am intalnit din intamplare cu o buna prietena a nasei mele, care lucra chiar acolo unde se depuneau cererile, pe care am intrebat-o de cont si m-a sfatuit sa aleg mandatul. Apoi cand am depus chiar tipa care ne-a preluat cererile a intrebat-o pe Andreea de ce nu vrea mandat, ea avand in buletin alta adresa decat cea la care locuieste si fiindu-i incomod sa mearga acolo sa-si ia banii. Si ne-a zis si ea ca au fost antecedente cu bani intarziati la alocatiile pentru copii.

Si acum mult asteptata concluzie: sa stiti ca nu e asa mare bulibaseala nici in bucuresti. La sectorul unu erau vreo 10 functionare la preluarea cererilor si cred ca mergea destul de repede, la 2 ma rog mai putin imparteala aia idioata si lipsa formularelor, iar la restul sectoarelor nu stiu cum o fi fost. Cert este ca aseara mai in gluma mai in serios cand am zis ca mergem amandoua cu copiii am glumit cu sotul meu si i-am zis ca mergem cu piticii ca sa ne bagam in fata daca e coada. Iar el mi-a zis: si ce te faci daca toti sunt cu copiii dupa ei? Nu-i nimic, avem telefoane: sa vina protv, antena1,3, realitatea, N24 etc. sa ne filmeze. Ei bine, iar fara suparare imaginile cu cozi interminabile pentru depunerea cererilor erau filmate tot prin tara, nu in Bucuresti. Am vazut eu stire pe realitatea in seara asta.
Asa ca fetelor, curaj, mergeti si rezolvati treaba ca nu e chiar asa complicat. Mai rau ne tampeste dezinformarea, faptul ca se merge in jdemii de locuri dupa caz: care e in cic, care vrea stimulent, care e angajat, care e angajator

PS. Si am un presentiment sumbru ca vom mai vorbi de multe ori depre indemnizatia asta tot asteptand-o. Pana acum statul nu avea fizic acesti bani, ci ei proveneau in mare parte de la angajator care vira mai putine dari si indemnizatiile noastre in loc sa le dea la stat le trimetea la noi. Acum statul va trebui sa ne dea acesti bani. Presimt ca de multe ori vor intarzia ca nu sunt bani.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput