Bebelusi de mai-iunie 2005 (47)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

da..deci pana la urma si la sectorul 2 e ca la sectorul 1. pai de ce-a fost incurcatura de pana acum, mai fetelor?vad ca si androix (sect 2) v-a spus ce v-am spus si eu (sector 1)
Margott, tu ce cauti la Primarie? Mergi acolo unde ti-ai luat 1,800.000leidupa ce ai nascut. Primesti acolo formularul (sau daca nu, iti vor spune de unde sa-l iei, cum i-au spus lui Androix), il completezi, iti dau un nr de inr. si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Babygirl, eu indemnizatia de la prim sect 5 am luat-o, de pe Kogalniceanu.

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Apropo de contul bancar: Nu este nici o problema IN APARENTA, poti avea cont oriunde DAR: au existat ocazii in care alocatii trimise prin banci au intarziat luni de zile pentru ca statul nu a avut bani pentru comisioanle bancare. Asa ca cel mai sigur este sa cereti sa vina prin mandat postal. Ei nu au nici o problema puteti avea cont oriunde, dar daca nu sunt bani de comisioane veti astepta mult si bine.

TZumpiloi, in mosilor am depus. S-a uitat o tipa peste cereri dar nu ne-a intrebat specific strada, a citit-o singura. Noi stam in colentina, dar una sta pe colentina alta pe sinaia. un necunoscator habar n-are ca ne desparte o trecere de pietoni. Deci nu cred ca a contat strada. Ce este vis-a vis de sectia 9? SI mai ales UNDE este sectia 9?

Nu au cerut NICI O COPIE. Am depus DOAR cererea, nici nu s-a uitat peste copiile noastre, ca le aveam la noi.
Formularul NU POATE FI STAMPILAT sau SEMNAT de primar si abia apoi distribuit si completat de oameni. Cred ca nici noi ca oameni simpli nu am semna ceva in alb daramite ditamai primaru!

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

Androix, am fost si eu azi acolo ca am avut drum pana la universitate si zic hai sa trec sa vad ce si cum!
Intreb de cerere , ei zic ca n-au sa vin miercuri.
Eu zic ok dar dupa ce fac rost de cerere unde o depun? Ea zice aici sau vis a vis de Sectia 9 ( asta e pe Sos Pantelimon colt cu Socului). Ma intreaba pe ce str stau ( eu stau pe victor manu) si ea se uita pe o lista si vad ca era trecuta strada mea acolo si imi zice sa depun la sediul de vis a vis de Sectia 9 de langa scoala.
Nu stiu exact unde este dar trec maine pe acolo.

Habar nu am de ce sau poate vorba lui Loreen , am fatza de toanta! Probabil strazile voastre erau la sediul din mosilor.

Maine ma duc si la birou ca ii trebuie angajatorului si copie dupa livret familie si sa vad cand au de gand sa depuna si ei dosarul meu iar apoi sa vad cum fac rost de cererea tip sa ma duc sa depun si eu.

Unde mai est magazin Z in afara de Mall?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_a spune:

Loreen, da biscuitii de la milupa sunt din colectia cereale cu lapte si scrie pe ei mai jos biscuiti si ca se fac cu lapte dar eu ii fara.

Am vorbit cu o colega care s-a dus in Piatza Amzei caci ei firma nu vrea sa-i depuna dosarul(si nici nu are incredere ca ii pune toate actele) si mi-a spus ca ii trebie:
1. dosar sina
2. Adresa societatii cu documentele cuprinse in dosar(cred ca un fel de index)
3. Delegatie sau imputernicire din partea firmei pentru ca sadepuna ea dosarul
4. Cererea pentru indemnizatie inregistraa la angajator
5. copii BI, certif nastere, certif casatorie(trebie sa scrie conform cu originalul si semnatura si stampila)
6. declaratia de 6 pagini
7. adeverintza de la angajator
8. declaratia ca nu ai alte venituri(ultimle 3 formulate tip de pe http://www.ddfssbuc.org/)

Credeti ca pot sa-i dau eu secretarei declaratia de 6 pagini sa o depuna impreuna cu dosarul sa nu mai merg eu pe la primarie? Si o pot lua pe cea de pe internet fara sa-mi dea nr de ordine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_a spune:

tumpiloi Z mai e si la Unirii la et 3 cred

geanina, pune intrebari la legislative ca raspunde un avocat.Scrie in ordonanta cred ca actele se dupun in 90 zile si daca nu depui atunci banii iti vor venii din data in care depui cererea.Nu stiu sigur mai cauta tu

Am uitat sa scriu ca trebuie in dosar si copie dupa livretul de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

multumesc alina_a!

Chiar maine am drum la unirea!
Va zic ce am gasit pe acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Cred ca subiectul asta trebuia sa se numeasca legislatii si cereri, ca vad ca nu mai zice nimeni nimic de copilasi...

Eu ma duc la sala sa mai dam niste centimetri jos... Voi ce ganduri aveti? Hai ca miercurea viitoare la raport va vad eu cine a slabit sau nu si pun eu cureaua pe voi!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletzica spune:

Tzumpiloi, Z are asa magazine: calea victoriei 112, plaza Romania, et 1, centrul com Orhideea, unirea, et 3, corp splai
Supa de galusti se face asa: se pune o bucata de pui la fiert (eu pun spatele si oasele de la piept care raman dupa dezosarea ppieptului de pui) plus o ceapa si un morcov.cand se fierbe carnea culegi spuma, scotzi carnea si ceapa (morcovii ii poti lasa daca iti plac) si adaugi delikat , sare si apoi pui de Dupa asta este gata de halit.
Bai deci eu maine trebuie sa ma intorc sa redepun declaratzia aia, fir-ar sa fie ea de declaratzie.Ca fara nr de inreg este zero barat.Dar si eu ce vaca pot ca sa fiu de am plecat de acolo fara sa cer si eu ceva la mana ca a primit hartzoaga aia...ma rog, sa-mi fie invatzatura de minte

http://community.webshots.com/user/adele313

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

alina_a, ref. la biscuiti Milupa nu cumva au in compozitie si lapte?
Eu am gasit numai cereale cu lapte-biscuiti, produse fara lapte de la Milupa am gasit doar fulgi de orez si 7 cereale si 3 cereale.

Babygirl, multumesc pentru raspuns ref. iaurt.O sa-l incerc si pe Milli si chiar imi amintesc ca doctoritza imi recomandase Milli.

Loreen, ai dreptate ca nu e bine sa o invat sa manance cu fel de fel de prosteli dar fac compromisul asta acum cand inca este mica si nu pot comunica cu ea , mai tarziu cred ca renunt la metodele astea, daca o sa mai pot Tu stii bine ,cand vad ca nu mananca suficient uit teoria si trec la fel de fel de artificii.

Eu inca nu am fost la Primarie dar a fost sora-mea ptr. ea si mi-a zis ca este nebunie si la noi chiar daca nu avem sectoare.
Ref. la comision pentru plata de ce nu opresc din indemnizatie c/v comisionului.
Intradevar sunt si banci care percep comision si la incasare,plus si transferul bancar facut de Primarie si nu stiu daca au voie sa-si opreasca banii ptr. comision din indemnizatie si mai platim comision si la ridicare asa ca ne usureaza de ceva bani.

Mergi la inceput