Bebelusi de mai-iunie 2005 (47)
Raspunsuri - Pagina 12
ChrisDun spune:
Dragelor, eu ma gandisem la alta chestie, apropo de discutiile deviate
: vreti sa fac o listuta, ca Beatrice sau ca si Gabitza (si sa o postez pe la inceputul capitolului) in care sa zic pentru fiecare sector unde se depune, ce se depune (caz I - pentru CIC; caz II - pentru stimulent), etc?
Daca vreti, o sa incerc sa scormonesc sa vad cine, ce si unde a depus. Hm? Sau daca nu va deranjeaza prea tare, sa-mi dati PM pe masura ce depuneti, cu sus-mentionatele kestii...
Sau: postez undeva la un inceput de pagina si dau link pe prima pagina... sau pm cu link-ul... Ce ziceti?
loreen spune:
Corni imi pare rau...dar eu nu am treaba cu primaria lu'Mazare...Chiar acum m-a sunat sefu sa ma anunte ca au venit normele la noi si ca trebuie sa-mi fac dosarul care se depune impreuna cu cererea pentru stimulent la ....MINE LA BIROU,asica chiar la mine in birou eu fiind aia care sunt la salarizare... Hip...hip...uraaaaaaaaaaaaaaaaa...De-asta mi-e drag de ministerul nostru ca da flit la primarii...
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Corni sincer imi pare rau...am trecut si eu ieri pe Ecaterina Varga si am vazut ce macel este acolo...
Acuma daca tot sunteti bagate la 220 din cauza asta poate ma luminati si pe mine cu o chestie...exista un site de unde pot lista documentele necesare...ca la mine a venit doar hartia cu ce si cum dar formulare n-ai sa vezi...sa nu dati cu pietre,da...?!
Azi am fost la Oana ...am fi vrut sa stam mai mult dar eram pe fuga ca trebuia sa o iau pe Bianca de la scoala...Am ras de sa ma prapadesc...Alexandra are un fund cat al Deliei si inca jumatate din el...cert este ca daca stau una langa alta in popou,Alex e mai inalta dat fiind stratul in plus de grasime...Arata mortal...si are niste carnacior la degete de-si vine sa o mananci ...si o pofta de gargara de sa mori de dragul ei...a mea muta...era procupata cu taratul cu rosul ...adica de-ale ei...ce mai mortale amandoua si se jucau asa frumos,e drept cam fiecare in legea ei...dar mortale...
Oana as mai sta eu acasa,dar pe langa nevoia materiala apare si nevoia "telectuala" ca ma tampesc rau de tot acasa,si-apoi casun ,mereu pe al meu sot ca el de ce nu ma ajuta,ca nu mai singura trebuie s ale fac pe toate...ce-i drept ca el vine cand vine acasa...cand oi incepe munca sigur nu mai am timp sa-mi dau seama de astea...
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
geanina anghel spune:
Buna si de la noi,
si multumesc mult fetelor care mi-au raspuns la problema mea; situatia la noi este inca neclara si se pare ca noi nu vom beneficia de OG.148.
ChrisDun mai apelez inca o data la tine: daca se poate as mai dori inca o confirmare de la cineva din breasla,de la colega de serviciu a sotului tau, si anume daca beneficiem si noi de aceasta ordonanta. Multumesc anticipat si scuza-mi indrazneala.
Am postat si la legislative, la sfatul vostru, dar se pare ca nimeni nu stie nimic; mai astept.
Gata cu aceasta problema.
Noi suntem bine, asteptam al treilea dintisor, de mancat nu ne omoram prea tare, tipete si urlete, nimic nu-i place, de dormit noaptea,doar cu pauze lungi si dese; alearga toata ziua prin casa cu premergatorul si tipa tot timpul, este vesela si rade mereu(pana la masa); se rostogoleste ca un butuc si se ridica in fundulet, nu merge inca de-a busilea dar se ridica pe marginea patutului; primele cuvinte au fost: tata, da, nu veau.. cam atat si s-a oprit, acum toata ziua zice da da da . Cam atat despre evolutia Mariucai
Pupici multi de la noi la toata lumea.
tzumpiloi spune:
Ziua buna si de la noi!
Am fost si vis a vis de Sectyia 9 si am depus cererea minune. Cererea se poate descarca si de pe net. Alea faceau copii dupa lege.
Nu a fost mai deloc coada si erau foarte dragutze. Cam astea fiind spuse, eu din ce vad pe la stiri la tv inteleg ca in provincie lucrurile se desfasoara altfel: cozi interminabile si mamicile depun tot dosarul la primarie.
Corni, cred ca de aceea cer la voi mai multe acte pentru ca mamica depune ea dosarul la primarie.
Altfel la noi , in Buc , angajatorul depune dosarul iar noi doar cererea si declaratia pe proprie raspundere care e cuprinsa in cerere.
Apoi , m-am preumblat si pe la Z din unirea si nu aveau reduceri!
Am luat niste body-uri bumbacoase la 119000 lei bucata.
Am trecut si pe la birou si sper sa depuna si astia maine dosarul!
Ref la termenul cu 10 ian , s-a prelungit pana pe 15 si nu are legatura cu noi, beneficiarii indemnizatiei si cu faptul cand cei de la directia de munca depun borderoul la primarii. Asta o auzii la stiri pe Realitatea !
Pupici de la noi si o seara buna!
PS sa ne ierte mamicile care nu au treaba cu indemnizatia dar hai ca o sa treaca si lucrurile revin tot la scumpicii nostri!
tzumpiloi spune:
Am uitat sa va mai zic de faptul ca am bifat mandat postal la domiciliu si asta inseamna ca iti aduce postasul acasa banii , numai in caz ca nu te gaseste mergi la posta.
Asa mi-au zis si mie ca e cel mai sigur si ajung mai repede!
ioanailincam spune:
Salutare! Ce ma bucur ca azi ati fost cumintele cu scrisul, iaca am apucat si eu sa recuperez.
Pentru ca bineinteles trei sferturi de zi tot cu dosariada mi-am pierdut timpul si in zadar, pe deasupra. Evident ca pana am ajuns eu in Amzei, pana am reusit sa parchez, pana am ajuns la rand si am asteptat vreo ora s-a facut 2 si au zis ca nu mai iau decat 5 persoane
. Asa ca o iau de la capat maine. Si da, erau mamici cu copii dintre cei mai mici, care in marsupiu, care in brate. Mi s-a facut o mila... Si mai era o fetita chiar in fata mea (sa tot fi avut 2-3 ani) care mi-a amintit perfect de Delia lui Loreen, tot asa creola cu ochi caprui, statea atarnata in brate si bunic si plangea cu lacrimi de crocodil si zicea "mama, mama" de nu mai stia ce sa-i faca bietul om (ma-sa plecase sa cumpere niste formulare de la xerox, unde coada era la fel de mare
).
Partea buna e ca am ajuns la Z-ul de pe Victoriei, unde la fel, nu scria nimic de reduceri. ASa ca mi-am luat eu inima in dinti si am intrebat care e situatia. Si a inceput sa-mi explice vanzatoarea pe un ton superior ca clientii fideli au primit invitatie, dar ca se aplica si clientilor care se afla in magazin. Asa ca am bagat vreo 4 body-uri, neshte sosete si caciuli, dar oricum vreau sa ma trec o data si prin Mall pentru ca mai erau niste chestii pe care nu le aveau pe Victoriei. Iar la plecare am intrebat si eu ironic ce trebuie sa faci ca sa fii declarat client fidel si au catadicsit sa-mi dea o fituica unde sa-mi scriu coordonatele si de acum incolo voi fi si eu inclusa in promotii
. De ce n-ati zis de la inceput ca nu scrie nimic pe magazin, ca eu ma asteptam sa vad afise mari cu reduceri sau macar sa scrie ceva pe etichete, dar ei nimic. Oricum mi se pare de super prost gust si daca nu ma insel si putin ilega. Dar nu am chef sa caut acum legea si sa vad ce scrie pe acolo.
Roisin - multa sanatate Irinei!
Simona - hai ca ieri am fost chiar pe felie, azi mai putin ca a fost o zi cam tampita. Constat cu fiecare ora ca nu am spor, dom'le. Incerc sa termin ceva de cateva ore si nimic. Si asta mai merge o zi, doua, dar nu mai mult din pacate. Deja incep sa primesc dosare, iar clientii nu asteapta. Plus ca incep sa am nostalgia statului acasa, ce bine era sa nu faci nimic! Partea buna e ca am vorbi cu sefa si i-am spus ca voi face tot posibilul sa plec la 18.30 ca femeia nu asteapta, ca alaptez etc, iar ea nu a avut de obiectat. Ceea ce m-a surprins f. tare dat fiind ca bucuria ei cea mai mare e sa na vada muncind si in creierul noptii si in week-end, daca se poate. Sa zicem ca pentru o vreme sunt acoperita. Cu conditia sa-mi recapat dexteritatea si repeziciunea cu care lucram.
Corni - una din conditiile folosirii la parametri normali a termopanului este aerisirea zilnica a incaperilor cel putin 10 minute pe zi. Mi-au explicat si mie cand mi le-au pus ca termopanele nu mai dau voie la aerul de afara sa circule liber in casa precum greamurile clasice si daca nu aerisesti in mod constant faci mucegai de urgenta.
Chrisdun - excelenta idee. Go for it, daca ai timp!
Gata, va las acum ca mai este jumate de ora, poate apuc sa fac si eu ceva constructiv. desi nu cred ca dupa ce ca nu am chef am si obosit. Of, grea munca asta intelectuala
. SI Elisor tot nu a aparut... Nici Stefania!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
maysa spune:
Mai scoatem si noi capul din cind in cind sa va mai dam de veste. Acum ce-i drept sintem bine, dar acum citeva zile intrasem in priza din cauza unor bubite pe burtic, pe gitutz si pe fatza, care s-au accentuat foarte tare seara la baitza. Din pacate intrasem in panica si la "incurajarile" lui tati l-am scos pe broscutz nespalat din baie(.Vreau sa spun ca e prima data cind am fost pusi intr-o astfel de situatie si se pare ca ne panicam in detrimentul actiunii. Nu avea temperatura, nu era miirit, nu mincase nimic nou... Am chemat doctoritza care ne-a zis ca e 'sudamina' (cauza caldura + transpiratie).
Pentru noi a devenit foarte clar: ne lipseste experienta, ca materiale informative am citit si aveam la indemina suficiente.
In ceea ce priveste STIMULENTUL in cazul meu sefa de la personal a inteles ca ea trebuie sa se ocupe in totalitate... eu doar am semnat niste cereri. Sa vedem daca functioneaza.
Mai Ioana, tu chiar ca te-ai tinut de cuvint in ceea ce priveste ultimatumul pe care l-ai fixat pentru freza suvitata. Vreau sa-ti spun ca ce a rezultat in final mie chiar mi-a placut.
A si uitasem sa va spun ca si eu am pus vreo doau kg de sarbatori, dar in cazul meu sint binevenite. Acum trebuie doar sa se opreasca.
Androix multumesc pentrulamuririle in ceea ce priveste laptele praf, luna asta nu vreau sa-l mai pierd.
O seara linistita va dorim!
Poze Rares