Eveline,cum bea laptele daca zici ca nu mai foloseste deloc biberonul?Direct din cana?
Aime,mai poti incerca sa-i dai ou sub forma de sufleu.Conopida sau broccoli fierte un pic in apa cu putina sare si pe urma puse intr-un vas la cuptor cu urmatorul "liant":branza de vaci+ou+iaurt sau smantana.Iese ceva bun si Radu papa tot.Poate ii place si lui Vladut.
Intrebare : la masa de pranz le dati painica?Ma gandeam ca el papa mancare gatita asa....fara paine.Cred ca ar merge si un pic de miez adaugat in mancarica,nu?
Cum faceti sa dati "quote" la postarile a doi useri diferiti?De exemplu Aime a raspuns in acelasi mesaj folosind "quote" cu mesajul lui Dutzi si mesajul lui Eveline.
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
Jasmine
pai la mesajul Deliei am dat quote, iar la cel al Evelinei, am copiat si-am tastat quote, ca sa arate bine si sa se vada ca ii dau ei un raspuns....daca cineva stie altfel, mi-ar place sa aflu si eu.
Painica eu ii dau, uneori ii pun in ciorbica, cand ii dau copanel sau gratar, ii dau soldatei cu miez de paine. E f bine sa pape si paine si drept sa-ti zic Vladut papa si paine goala, cand stam noi la masa...ii place mult. Pediatra ne-a spun ca necesarul de glucide la copii este evaluat la un raport de 4.2 : 1, glucide : proteine si cam paine are 50% hidrati de carbon...e ok.
Si mersi ptr idee, o incerc si p-asta ca suna bine 
quote:
Originally posted by aime
Jasminepai la mesajul Deliei am dat quote, iar la cel al Evelinei, am copiat si-am tastat quote, ca sa arate bine si sa se vada ca ii dau ei un raspuns....daca cineva stie altfel, mi-ar place sa aflu si eu.
Radu (26.10.2004)
haideti la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66514" target="_blank">capitol nou