ce parere aveti despre testele de ovulatie?
Raspunsuri - Pagina 2

betty78 spune:
si inca ceva: ciclul care ajunge la 35 de zile poate sa fie non-ovulatoriu. Asa ca ar trebui sa faci totusi o ecografie de monitorizare sa verifici daca ai ovulstie
betty78

Adriana mica spune:
Multumesc, Betty pentru raspuns.
Am vrut sa merg la medic sa vad daca totul este ok: prima perioada dupa chiuretaj a fost de 28 de zile, apoi una de 35 de zile si inca una de 32 de zile. Mi-am zis ca poate se regleaza de la sine, sa mai stau putin.
Mi-am mai acordat ragaz vreo 2-3 luni, dupa care fie ma duc la medic cu un test pozitiv de sarcina, fie incep monitorizarile ecografice. Eu sper sa fie prima varianta(data trecuta am ramas foarte usor insarcinata).
Adriana

asi spune:
Testele de ovulatie sunt bune cu conditia ca sa nu ai ovare micropolichistice.Atunci pot aparea fals pozitive.
La testele de ovulatie poate aparea unul pozitiv si totusi ovulata sa nu se produca.
Cel mai sigur e sa montorizezi ecografic ovulatie cel putin pana te lamuresti cum stai.
Succs la bebe!
Familia mea
Razvan

flavia ramona spune:
Desigur ca cea mai buna cale de a vedea cand are loc ovulatia este monitorizarea ecografica, aceasta insa presupune un dr bun, timp si nu in ultimul rand bani.
Eu am avut un ciclu regulat, la 28 de zile si stiam aproximativ cand are loc ovulatia. In aprilie am facut si o monitorizare, ca sa fiu eu sigura, dar luna trecuta am hotarat sa folosesc teste de ovulatie, tot de la Dr. Sigur cum spuneau si celelalte fete pro teste.
La ciclul meu de 28 de zile am inceput testarea in ziua 11 si abia in ziua 14 a fost putin vizibila si a doua liniuta, iar in ziua 15 s-a vazut bine. Am prestat la greu si acum suntem fericitii viitori parinti a unui BB de 6 saptamani.
Deci la mine a functionat PERFECT.pozici

ingeras26a spune:
Fetelor, am incurcat raspunsurile...
Iata-l pe cel corect:
Dupa parerea mea, depinde de la organism la organism si de la luna la luna.
Eu de exemplu, stiu exact cand am ovulat luna trecuta (conf ecografica), dar nici un test nu s-a inrosit...au fost pale, pale.
Luna asta, iar stiu cand am ovulat, dar acum s-au inrosit.
Depinde probabil si de cantitatea de hormoni secretata, care ma gandesc ca difera...
Cine stie? Trebuie incercate toate metodele. Mie de ex imi creste temp dupa ovulatie pana la 37.1-37.4, dar ramane ridicata si in prima zi de CM...desi teoretic ar trebui sa scada cu 2-3 zile inainte :(
Felicitari inca o data Flavia!
Bafta multa, Ingeras

asi spune:
Flavia felicitari pentru bebe!
Eu am o verisoara care a ramas gravida tot cu teste de ovulatie de 2 ori.Sunt bune dar nu se potrivesc oricui.
Familia mea
Razvan

luli spune:
Fetelor as incerca si eu un test de asta luna asta dar nu stiu cum se numeste si pe la farmaciile la care am fost, mi-au spus ca nu au avut asa ceva dar la le dau totusi o denumire ...
Behind every love is a great story
Luli

Dianadi spune:
quote:
Originally posted by melutzica
Si eu folosesc testele de ovulatie dar la mine au iesit in zilele fertile toate pozitive(cu cele 2 liniute prezente) iar eu muream de ciuda ca la testele de sarcina iesea doar o liniuta.Am inceput din ziua a 8 si pana in ziua 15 au mereu 2 liniute.LA inceput mai palide iar apoi foarte puternic rosii in zilele 11 12 13 cand e fertilizarea maxima la mine cel putin.Eu sincer sunt multumita de ele,iar cele folosite de mine se numesc DiaSpot "teste de ovulatie".
Buna, melutzica,
si eu sunt nou venita.

Daiana
Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii.

Kariris spune:
Luli, eu folosesc Dr. Sigur-teste de ovulatie. Mai sunt si altele Diaspot parca ...dar eu dr. sigur folosesc.