Viermii intestinali
Raspunsuri - Pagina 2
giulianne spune:
FASIGYN,dar nu e naturist,am inteles ca naturistele doar previn imbolnavirea,nu vindeca.Mama a avut si a trebuit sa ne tratam toti.Cutia are 4 tablete si trebuie luate in priza unica.Mai intreaba la farmacie si ...vezi tu! NUMAI BINE ITI DORESC! RAMONA MAMICA LUI DENIS
SI GIULIA
mihaela73 spune:
Sunt insarcinata, fetita mea are limbrici, ce sa fac? Dr pediatru mi-a dat Zentel pt cea mica dar pt noi nu. Ne-a zis sa ne facem analizele intai si oricum a zis ca este cam toxic pt o insarcinata
. Si inca ceva: cum fierbeti lenjeria la masina de spalat automata? Bagati programul ala cu 90C? sau merge si la 60C?
Kittie spune:
Eu am facut coprocultura lu' fimiu in acelasi timp cu o prietena al carei pusti (am fost cu totii in vacanta impreuna) a avut timp de o saptamana exact aceleasi simptome cu fimiu (scaune dese si moi, gaze "ude"). La fimiu nu a aparut nimic, la prietenul lui da. Mi s-a recomandat sa repet pt ca nu ies din prima la analiza (e vorba de giardia). In acelasi timp sunt in tratament la homeopata. La ultima vizita am intrebat-o, intentionand sa refac analizele, ce sa-i dau in cazul in care i descopar si lui giardia? raspunsul m-a cam pus pe ganduri : "stiti ce? lasati copilul in pace! O sa-i dati medicamente si apoi va aparea din nou! Asa e-n Romania!"???!!!!! Acu oi fi io exagerata daca mi doresc, copilu sanatos? Si eu am avut, cand eram mica viermisori . Si-mi aduc aminte cu groaza de cursele cu mujdei cand alerga bunica dupa mine sa=mi presteze linguritele zilnice. Acum as manca usturoi si cu prajituri. Dar asta-i alta poveste...
, mami de
( 13oct04 )
arinna spune:
Omorati cu vermox de exemplu si apoi prevenire cu naturiste...
Am impresia ca majoritatea oamenilor au
dar nu stiu ca nu-si fac analize "de control"
........................
Knowledge is power!