Viermii intestinali

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulianne spune:

FASIGYN,dar nu e naturist,am inteles ca naturistele doar previn imbolnavirea,nu vindeca.Mama a avut si a trebuit sa ne tratam toti.Cutia are 4 tablete si trebuie luate in priza unica.Mai intreaba la farmacie si ...vezi tu! NUMAI BINE ITI DORESC! RAMONA MAMICA LUI DENISSI GIULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela73 spune:

Sunt insarcinata, fetita mea are limbrici, ce sa fac? Dr pediatru mi-a dat Zentel pt cea mica dar pt noi nu. Ne-a zis sa ne facem analizele intai si oricum a zis ca este cam toxic pt o insarcinata . Si inca ceva: cum fierbeti lenjeria la masina de spalat automata? Bagati programul ala cu 90C? sau merge si la 60C?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Eu am facut coprocultura lu' fimiu in acelasi timp cu o prietena al carei pusti (am fost cu totii in vacanta impreuna) a avut timp de o saptamana exact aceleasi simptome cu fimiu (scaune dese si moi, gaze "ude"). La fimiu nu a aparut nimic, la prietenul lui da. Mi s-a recomandat sa repet pt ca nu ies din prima la analiza (e vorba de giardia). In acelasi timp sunt in tratament la homeopata. La ultima vizita am intrebat-o, intentionand sa refac analizele, ce sa-i dau in cazul in care i descopar si lui giardia? raspunsul m-a cam pus pe ganduri : "stiti ce? lasati copilul in pace! O sa-i dati medicamente si apoi va aparea din nou! Asa e-n Romania!"???!!!!! Acu oi fi io exagerata daca mi doresc, copilu sanatos? Si eu am avut, cand eram mica viermisori . Si-mi aduc aminte cu groaza de cursele cu mujdei cand alerga bunica dupa mine sa=mi presteze linguritele zilnice. Acum as manca usturoi si cu prajituri. Dar asta-i alta poveste...

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Omorati cu vermox de exemplu si apoi prevenire cu naturiste...

Am impresia ca majoritatea oamenilor au dar nu stiu ca nu-si fac analize "de control"

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput