Rezerva cu plata in Buc ?
Raspunsuri - Pagina 2
Kehleyr spune:
quote:
Initial creeata de AYSHA 2
De cand am ramas insarcinata am auzit tot felul de povesti despre conditiile de nastere si spitalizare din Bucuresti, unele frumoase, altele terifiante. Eu sunt doar in luna a IV-a, dar ma preocupa si locul si conditiile in care voi naste.
Voi ce stiti, unde sunt conditii mai bune de spitalizare ?
Stiti cumva daca unele spitale (Giulesti, in special)au rezerva cu plata in care sa fie conditii mai bune, de ex. singura in camera, aer conditionat ?
Va pupa pe toate
Aysha 12+
Daca esti dispusa sa dai o suma maaaare de bani (1300 EUR nastere naturala, 1800 EUR nastere cezariana), cei de la Centrul Medical Unirea au deschis in colaborare cu spitalul Elias o sectie particulara. Nu stiu care sunt contitiile exacte in care se naste (adica dacase folosesc tot salile de la Elias sau altele, cred ca totusi la suma asta sunt unle etotal noi), dar ai rezerva cu tot ce vrei si suma include tot pachetul de servicii de nastere.
Sabana spune:
Eu l-am intrebat pe dr meu de nasterea in sistem privat CMU. Si mi-a spus ca este acelasi lucru ca la oricare alt spital, doar ca se numeste in nastere parteneriat publiuc privat. Iti iau banii, dar conditiile spitalicesti sunt aceleasi. Si eu ma gandeam la un moment dat la varianta Elias, am zis ca dau un ban in plus, dar stau in fata. El mi-a recomandat rezervele speciale, cele tip garsoniera. Daca nu s-o putea acolo ma multumesc si la 2 paturi, numai ca mie mi-ar fi mult mai usor sa fie si mama cu mine.
Am o prietena care a nascut la Centrul de Diagnostic si Tratament Victor Babes, super conditii, super rezerve, vin medicii de la Cantacuzino, pe ea montorizat-o Roxana Dumitrescu. Si cand e sa nasti toata echipa e acolo, cu neantolog, anestezist, ginecolog,
asistente, moase etc. Stiu ca anul trecut a costat-o in jur de 1.000 de EUR, acum a auzit ceva de 1.500.
In rest din cate stiu eu, cam fiecare spital are rezervele lui, cu mica spaga de rigoare ai parte cat de cat de alte conditii.
Sabana 15+
Kehleyr spune:
Sabana, nu se poate sa fie la fel... dece ti-ar lua atatia bani atunci? Oricum, daca ajung sa le vad, iti spun si tie...
ralcat spune:
Kikiriki, mi-am amintit ca esti tare aproape de un moment minunat si am vrut sa-ti urez nastere usoara. Sa ai noroc si sa te bucuri de cel mai frumos moment din viata unei femei: momentul in care isi vede pentru prima oara copilul.
pupici
Raluca, leoaica cu pui nazdravan