Bebelusi de mai-iunie 2005 (46)
Raspunsuri - Pagina 9
andreeaatan spune:
Care esti, tu, zuza83, de pe acasa.tv? ![]()
![]()
Oare Loreen?
Mai, eu zic ca am exagerat un pic, dar sper ca ramane intre noi si nu creem probleme pentru Andrei.
Eu va spun noapte buna.
Depresiile- eu trebuie sa recunosc ca primele luni dupa ce am nascut au fost groaznice: nu am avut lapte, grasime, burta, incapacitate de sport, care pentru mine=handicap. Mi se parea ca nu ma ajuta nimeni, ca sunt singura pe lume...
Discutand cu medicul de familie despre medicamente de slabit, tipul m-a luat cu: nu vrei sa mergi la psihologul X. Atunci am realizat ca eram intr-o groapa creata de mine pentru mine si ca desi am de slabit mult si de recuperat un fitness level facut praf, trebuie sa-mi rezolv singura problemele.
Si gata depresia. Asa ca, fetelor, lasati-o drak de depresie. Nu va bazati pe barbati, si nu va isterizati din cauza lor. Tot voi singure sunteti baza pentru propria persoana.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
Androix spune:
Loreen, pai cu ce sa-i fac poza mey ca io n-am aparat
si pana ne vedem cu araditzii probabil tortul va fi injumatatit. D-aia v-am si relatat cu atatea interventii in direct, ca sa suplinesc lipsa pozelor ![]()
Mai, deci nu intrati in panica: pana pe 10 ca sa primim banii la timp in luna februarie, dar pentru cine nu tine la continuitate exista un termen de gratie de 60 de zile de la aparitia ordonantei pentru depunere. Deci daca depunem in termen de 60 de zile ne luam banii si retroactiv de la 01 ian. Daca depunem dupa 60 de zile luam incepand cu data depunerii.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
sufletzica spune:
Nu mai beatrice.Eu cand am nascut ajunsesem la 84 kg de la 60 kg.Bai, si nu am mancat ca sparta dar nu stiu ce aveam ca ma ingrasam si cu aer...Ei si acum am ajuns din nou la 60 kg.Adica le-am dat pe toate jos :).In astea aproape 7 luni.Dar cu Monti sincer nici nu prea am simtzit ca tzin regim.Adica nu am facut foamea si nu am mancat chestii scarboase.Doar ca am renuntzat la ce zice el pe acolo: cartofi, orez si alte alea.
Acum as mai vrea eu sa dau jos inca vreo 2 kg asa din avant muncitoresc...ca tot mi-am intrat in mana...
http://community.webshots.com/user/adele313
Androix spune:
Beatrice, stai ca nu inteleg, ce nu se pune?
Sufletzica, ai starnit furtuna
eu vreau sa vii sa faci galerie si lumina in problema ca tocmai am atacat tortul si de luni sunt la monti pe perioada nedeterminata!
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
sufletzica spune:
bai, eu tzin la continuitatea banilor alora amaratzi ca fara ei sunt in buda rau. asa ca, androix, please daca tu stii unde se duce afurisita aia de declaratzie zi-mi si mie ca fac 13-14 pe aici
http://community.webshots.com/user/adele313
gusta spune:
Buna seara.
Eu sunt plina de nervi ca azi am auzit numai cacatul asta de limba

.Imi vine sa fug cand ii aud.
Sufletica felicitari pentru cele 24 de kg .
Fiicamea doarme si taicasu ma bate la cap sa jucam monopoli .Asa ca se pare ca nu scap .
Androix felicitari pentru ce ai sa incepi.(dieta)
Loreen am vrea si eu un regim numai cu dulciuri dar cica nu exista.
Mie deja mi s-a cam aplecat de ceaiuri si alte chestii si tot ca balena arat.
Mai revin
Marilena mamic de Marut mic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
loreen spune:
Gata mi-au plecat musafirii...au fost nasii Deliei,dar spre deosebire de tine Ioana cand vin musafiri copilu' doarme dus...asa ca singurele agitate sunt matzele,de tampite ce sunt nu din alte motive...
Bai fete m-ati zapacit cu legea asta...clar sunt pe dinafara si sincer nu fac nici un efort sa inteleg ceva din doua motive: una ca neuronii mei mi suge pamantul si al doilea ca sunt apevist si am regim special si gandesc altii pentru mine...adica eu tot sper...
O astept pe Monu la interval,apropo... pe unde umblii colega, poate stie ea ceva mai prospat ca-i la capitala unde se da ora exact cand rasare soarele...
Andreeaatan rectific ZUZA85,io sunt aia...asta-ii nr meu de la fosta masina

-CT_85_ZUZ...
io n-am facut depresie postnatala,ci in general am predispozitie ca asa mi-e organismul si nu din cauza de barbati...cred ca ar fi singurele fiinte care mi-ar putea provoca asa ceva...
Nelia ce vezi tu la mine nu este lemn ci tamplarie de PVC de nuanta stejarului...ma saturasem de alb pana-n gat,plus ca se intretine greu...asta da bine rau de tot,mai ales daca o vezi de-afara clar zici ca-i lemn...
Ioana cu bestia soacra as putea scrie o telenovela,eventual o pun si de-o ecranizare si cu banii scosi imi traiesc pisicile regeste...ultima chestie care mi-a zis-o si care m-a secat pana-n maduva oaselor ca nu era cazul si momentul a fost legata de Delia:"se arunca in partea asta a ta,cu tac-tu seamana"...pai lu' ma-sa sa-i spuna asta bestia naibii,odata ca ai mei nu sunt "partea asta",apoi putin respect pentru tata ca abia i s-a racit tarana,si ea cand vorbeste despre copii mei trebuie sa ia pozitia de drepti ca neam de neamul ei nu a fost in stare sa faca doi copii asa reusiti...asa vorbeste de parca le-am facut cu boschetarul blond din fata garii si nu fii-su...
Gusta nici mie nu-mi plac limbile vorbite pe-acolo...zici ca scuipa cand vorbesc...fetele nu va suparati pe mine care stati pe-acolo,dar zau ca nu-mi plac auzului,atata tot...
Androix poti sa faci poze cu aparat normal iar cand le developezi ceri sa le transfere pe cedeu si gata...vedeam si eu bunatate de tort

...fii-mi-ar rusine de cata pofta imi este...
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gusta spune:
Hotarat azi bat pe tati ,pana acuma plangea pe langa mine sa joc monopoli si acuma nu ca el se uita la o emisiune la tv.O sa ma dea astea la ziar daca nu ii fac ceva in seara asta.
Loren putin spus ca scuipa .Au niste cuvinte de ramai trasnit.
loreen spune:
Gusta cand eram tanara si nehormonata ma uitam la greu la teveu ...si butonam prin toate canalele...italienii imi lasa impresia ca se cearta mereu,nemtii is oribili,fracezii raro-sasaiti,olandezii,norvegienii,suedezii mai ales astia ma omoara...ii mai vad vara la mare cu copii cat mine de mari atarnati prin carucioare,ele cat teracota dar cu haine mulate fara pic de jena...
Io pe mine nu ma vad ca mi-s chioara dat totusi limba noastra are ceva aparte...probabil vazuta de altii e la fel de groaznica...
Na ca iar se facu de miezul noptii...
LA MULTI ANI pentru mititeii de azi...Olivia( poze sa vedem frumusete de frantuzoica),Bianca Maria si Ana...sa va faceti mari mari...
Pregatesc biberonul si daca mai sunteti revin,daca nu va spun Noapte buna...
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gusta spune:
Loreen crede-ma ca si ei spun la fel de limba noastra ca e extraterestra.
Iar de copii prin caricior si de chesti de astea sa nu vorbim ca daca iti spun ca si la 4 ani beau din biberon sau mai au inca pampersi iar carutul este ceva obligatoriu .La magazin cand merg vad fetitele aranjate machiate si cu deghetele prin gura si beau din biberon si opa sus in carut.Iar eu debea astept ca mara sa poata sa mearga sa numai car ditamai carutoil dupa mine.Daca o sa ma prosteze in halul asta la cap ca la 4 ani sa o duc inca in carut e clar ca numai sunt sanatoasa.
Eu inloc sa dorm ca de luni incepe alergatul din nou scoala si examene eu o bat in cap pe net.Spuneti voi daca nu sunt eu cu capul.