Bebelusi de mai-iunie 2005 (46)
Raspunsuri - Pagina 13
patriciaRO spune:
Bai terminaram de "impletit" sarmalele. Ca le facuram eu si sotul, ca pe Alex l-am trimis la culcare si i-am dat si biberonul cu el si doarme de vre-o 2 ore...
De saptamana viitoare, incepem cu slabitul din niou, in forta ca nu mai tine... Eu am de 3 ori/saptamana aerobic. Abia astept! Ca sta cu ochii pe mine instructorul ca pe butelie!
Beatrice, mami de
Alex pifos
laura radulescu spune:
Lucas, ce dreq inteleg ei prin angajator? Ca doar nu s-o duce Copos spre exemplu sa depuna dosare. II doare undeva pe angajatori, zic merci ca au scapat de noi.
babygirl spune:
minunata povestea ta,lucas! m-ai lasat cu gura cascata. nebunie curata.
da' io-s la sectorul 1. unde naiba merg maine? mai e cineva in sectorul 1?
loreen spune:
Am luat oug si normele de aplicare la purificat si naiba daca cele ca mine se regasesc undeva,doar la parinti naturali sau persoane care realizeaza venit...Aceeasi mare tampenie care exista dintotdeauna...noi astia acare nu aveam contract de munca nu existam pentru nimeni in tara asta...
Am vorbit si cu o colega care e in aceeasi situatie,ea saraca nici macar nu stia de asta...
Apropo parca Crisdun tu lucrezi la program redus?! Exista vreo lege care prevede asta,programul normat de lucru...sau cumva in OUG 96/2003?!
Ada dupa un an ti-ar spune dr. ...sau cand vrei tu daca ai o vaca buna,verificata...
Androix iei 2 oua la temperatura camerei,de gaina sa fie
,o juma de lingurita de praf de copt,sare, 1 1/2 liungura de ulei si le bati bine pe toate dupa care torni in ploaie gris pana devine de consistenta unui pandispan...apoi cu lingurita iei din compozitie si fierb galustele in zeama cu pricina...ca sa nu se lipeasca de lingurita o bagi pe respectiva inainte in lichidul fierbinte.Astepti sa vezi cum iese prima,daca e prea moale mai pui gris,daca e prea tare mai pui un ou...Daca nu intelegi nimic din ce-am indrugat eu aici intreaba-ma...
Consistenta la mine a fost cam de cerealele lui Delia...
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gusta spune:
Acuma am ajuns si eu de pe drumuri si sunt franta de oboseala si numai pot de frig.
La multi ani Oana si tot ce ti-a urat Babygirl si de la mine.
Eu sper la noapte sa numai bantui pe aici ca daca da sigur maine numai ajung la scoala.
Si eu as vrea sa tin o cura de slabire da parca numai am vointa imi propun sa tin dar nu trec de prima zi ca si calc stramb.Androix bine ai spus ca intai e pregatire sufleteasca si pshica si dupa sa trec la atac.
Trebuie sa fac ceva ca acusi o sa ajung ca Miss Pigy vorba lui Loreen.
Elisor da si tu un semn de viata.
Marilena mamic de Marut mic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
Ada_74 spune:
Loreen, saru'mana de raspuns. Vaca n-am, verificata nici atat, dar ma gandeam ca astea care dau laptele direct in cutie au analizele la zi. Daca nici tu, care ai fost exemplul meu in ale diversificarii, nu ai inceput, probabil o sa mai astept si eu.
Vad ca in seara asta toata lumea studiaza normele. Tocmai am citit ca o sa ma stimuleze statul si pe mine. Buna treaba.
Va pupam,
Lili si Sergiu (11.05.2005)
andreea.a spune:
Lucas - ce ai povestit suna nasol. Cu toate ca banuiam ca maine nu vom face un singur drum, ci mai multe, sa fie acolo.. Mama ei de birocratie! 
Deci - sa va povestesc cum imi "fac eu chef" de cura, poate merge si la voi (cine vrea, adica).. Faza I - ma dezbarc, ma uit in oglinda si.. nu-mi place ce vad!! Daca as fi barbat, nu m-as uita la mine.. Faza II - imi porbez blugii din "tinerete", adica inainte de burtoi. Si constat ca nu-mi mai intra!! 

Rezulta: INFOMETARE. Cu masura.. Azi am avut zi pregatitoare, adica am mancat cereale dimineata, la pranz niste lasagna (ca mai era un pic si trebuia terminata ca sa nu ma tenteze maine!) si gata.. Acum beau lichide. Mi-e foame? Mai beau un pahar cu apa. Mai rabd cat pot, si cand nu mai pot o sa bag un Fibrobar.. ![]()
Nu ca as fi vreun model in ceea ce priveste slabitul..![]()
Si tot vroiam sa intreb, dar uitam, normal: Ioanailincam ce fel de masaj iti face tanti care vine pe la tine? Si daca pot sa fiu nesimtita - how much?..
Andreea, mama lui Eric Andrei
(16 iunie 2005)
Pozele noastre
loreen spune:
Aoleu Ada m-ai spart...saru'mana de aprecieri...las ca tu te-ai descurcat mai bine ca mine...io-s disperata rau mai ales acum de cand nu haleste mimoza pudica...Nu am inceput inca cu laptele ca am zis sa astept sa faca un an...oricum cutia ma tine destul.nu mai este ca la inceput...daca vrei sa incepi sa nu iei lapte dregesat ca stia mici inca au nevoie de grasimile din lapte...pana pe la vreo 2 ani...dupa care-i facem fotomodele...![]()
Ioana daca nu ne mai auzim on-line...mama draga mi-a parut bine de cunostiinta sa ai grija de Mogaldea,sa o faci mare si macar in uichend sa mai dai pe-aici...Bafta maine la servici,sa te acomodezi usor si asteptam impresii...
Ma duc sa fac o baie relaxanta si revin
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Androix spune:
bai, deci puteti sa radeti de mine cu pregatirea mea cu tot da sa stiti ca e cand ma pregatesc psihic si sufleteste am inceput deja sa dau jos. E adevarat ca nici nu am mai bagat ca de revelion dar oricum. Deci la mine functioneaza perfect.
Tzumpiloi, sarumana ca te-ai gandit la noi, dar am vorbit cu Andreea.a si mergem impreuna cu bebeii
deci daca vezi doua mame cu pletele in vant si bebeii de gat sa stii ca noi suntem.
Pana la urma ma lamureste si pe mine cineva: trebuie sa inregistram cererile la munca? Adik mergem la protectia soc. luam formularul, il completam, mergem la angajator si dupa inapoi la protectie soc. ca sa o depunem?
Ada, eu citisem de 7 luni in caprari. Si eu intentionez sa incep sa-i dau treptat, dar cred ca o sa intreb medica saptamana asta. Dupa dosariada cand oi ajunge si la doctor.
Loreen, multumesc, vad noutati in reteta ta: praf de copt. P-asta n-o incercasem. Dar din pacate o sa fac dar n-o sa pot manca eu ca nu sunt permise in dieta monty. Dar nu-i nimic ca ii fac lui Filip. Chiar, a dat careva galuste la puiuti?
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
gabitzam spune:
Ioana, succes pentru maine cu reinceperea muncii! Nu o sa ai tu inima sa ne lasi fara sa ne mai zici una-alta ![]()
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei