Bebelusi de mai-iunie 2005 (46)
Raspunsuri - Pagina 11
tzumpiloi spune:
Am revenit
La multi ani pt Ana (Vivit), Bianca Maria (Ile), Olivia (Pisik), sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!
'
Am hranit plodutzu, i-am dat iaurt cu banana si a papat tot.
Iaurtul a fost de la Albalact ( cu bifidus).
M-am cantarit si eu dupa ceva timp sa vad cum mai stau si am 58 kg...dar nu am facut nimic pt asta!
;
Mercedes, am vayut ca tu nu ai poze...poate ne o aratzi si tu pe micutza ta!
O zi frumosa tuturor!
andreeaatan spune:
LA MULTI ANI pentru Ana (Vivit), Bianca Maria (Ile), Olivia (Pisik)!
E cam liniste aici!![]()
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
andreea.a spune:
Sufletzica 
dublu!
Gusta - m-am uitat si eu la poza ta. Nu esti, mei, grasa cum ziceai!
Nelia – cum ti-au iesit lasagna si tortul? 
Si eu cred ca intru la cura tot de saptamana viitoare. Ca mai am niste mancare in frigider si e pacat de ea, ca e facuta de Andrei. Daca gateam eu, nu-mi parea rau, ca eu sunt dezastru total in bucatarie. Numai la legume pasate ma pricep. ![]()
M-am cantarit si de dimineata, pe stomacul gol (ca asa se face, nnu?). Am 55 kg. Nu e chiar rau, dar nici bine. Iar trebuie sa ma inverzesc la fata ca sa-mi probez vechii mei blugi. I hate it!
Andreeaatan – da, chiar ca! Nu ma asteptam, sincer. You girls rule!!!
Mi-e frica sa va povestesc ceva de fi-miu, ca de cate ori il laud, se schimba situatia.. Dar hai sa risc! Deci acum vreo saptamana ii zic lui Andrei sa se mai trezeasca si el noaptea sa-i dea suzeta lui Eric (asa cum ati zis voi, in speranta ca scapa de dependenta de mama). Zis si facut. Eh, ce sa vedeti? De cate ori era randul lui Andrei sa se scoale, Eric nu mai chiuia deloc nnoaptea. Asa ca acum nu mai e randul nimanui.
Se trezeste la 8 jumate cand il mai luam cu noi in pat si dormim macar pana la 9. Un ingeras, ce sa mai! Doamne ajuta in continuare!
Noaptea in schimb nu vrea sa adoarma decat daca vin eu sa-l culc. Am incercat in mai multe seri. Se joaca cu ta-su, e super fericit si cand i se face somn se pune pe plans si nici ca tace pana nu vin eu. Mai zice si "mama". Ma topesc toata! 
Acum ma duc sa mai incerc o imprietenire cu Cindy, ca mai incolo pun pariu ca o sa-mi zica Androix sa iesim pe afara cu copchii.
Andreea, mama lui Eric Andrei
(16 iunie 2005)
Pozele noastre
gusta spune:
Neata si de la noi.
Mie imi cad ochi in gura de somn.De cine nu are somn noaptea asa ii trebuie .
M-a trezit Mara de la 8:30 si acuma imi cad ochi pe tastatura.Asa ca bag repede
si revin.
Andreea e liniste ca lumea inca nu s-a trezit e duminica lenevesc in pat.Pe cele care le lasa copii
.
Marilena mamic de Marut mic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
Androix spune:
Saluti
Loreen,
si eu ma oftic de numa ca nu am aparat. Iar cel pe film, ajunge barbatu cu filmele la developat de doua ori pe an
Lasa, ca acum abia ce m-am invatat sa fac torturi, dar ce ma fac ca de maine intru la monty. Dar are si el cateva retete de dulce, ppoate ma bag.
Sufletzica, si eu tin la continuitate ca ratele mele din indemnizatie isi trag necesarul asa ca nu este cazul sa se puna un mare stop exact acum. Dar cum auzisemn pe aici se putea intelege ca daa nu depunem pana pe 10 nu mai luam niciodata banii. Ceea ce este mult mai grav decat o simpla pauza de bani. Nici eu nu stiu exact unde se depune, aflu maine ca incep "dosariada", vorba Andreei.![]()
Inca o data felicitari pentru cele 24 de kg. Eu zic ca "se pune". Bravo, felicitari pentru vointa si pentru reusita!
Gusta, felicitari pentru decizia luat si pentru faptul ca este si impartasita!
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
ioanailincam spune:
Mai, mai, ce matinale sunteti! Nu stiu cum reusitit sa dati raportul asa de devreme. La noi e o intreaga vazoleala pana adoarme Ana prima tura. Acum nu a adormit de exemplu si fac ture pat/calculator/pat ca sa-i bag suzeta-n bot. Si e rupta de oboseala, dar nu vrea dom'le sa adoarma
Gusta - ce de activitati nocturne ai tu cu tati: jocuri peste jocuri (ma rog, si la propriu si la figurat
). Noi de cand am luat rabla asta de calculator si mai avem si net nu mai facem nimic altceva. Iar de cand avem si calculatorul cumnatului meu nici in pat nu ne mai gasim, ca el a stat toata vacanta pana la 5 dimineata pe jocuri, cand pe unul, cand pe altul. Ei, dar lasa ca de maine se da militaria jos din pod si singura chestie de care o sa ne mai arda seara va fi copilul. Eu presimt ca voi da ora de culcare de la 12-12.30-1 la 11 sau chiar 10.30 Sper numai sa nu va parasesc din acest motiv. Felicitari pentru decizie, si noi am luat una asemanatoare, doar ca nu am stabilit inca un deadline.
Doamne, ce-o avea copilul asta ca zici ca e bagat in priza
. In curand o sa urle de oboseala si tot pe mine va cadea magareata sa o adorm.
Nelia - in ciuda celor de mai sus, asa sunt si eu cu sotul. S-a intamplat de nenumarate ori sa ne sunam in acelasi timo, sa ne gandim in acelasi timp la acelasi lucru si cand unul zicea despre ce era voba celalalt incepea sa rada ca un nebun ca exact acel lucru ii trecea prin cap. De la o vreme ne-am si plictisit, zici ca impartim amandoi acelasi cap
. In orice caz este foarte bine, pentru ca avem un cuplu de prieteni care se cearta in nestire, tocmai pentru ca nu gandesc la fel, iar cateodata gandesc inadins in mod opus tocmai ca sa-l enerveze pe celalalt
, asta mi se pare chiar culmea tampeniei.
Bineinteles ca pana la urma a adormit in urlete - cateodata ma frapeaza cat de bine o cunosc, desi nu are trebui sa fie de mirare si ma gandesc cu groaza ca in curand o va cunoaste femeia mai bine decat mine, iar in week-end nu ma voi descurca - si leganata in brate pentru ca trecuse de pragul in care putea dormi singura. Asa ca ma duc sa ma intind si eu un pic langa ea pentru ca numai peste o saptamana voi mai avea acest privilegiu. Iar dupa pranz sunt hotarata sa o scot afara ca pare tare frumos. Macar jumate de ora daca e ger.
O duminica frumoasa va doresc!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
babygirl spune:
este pe cererea si declariatia pe propria raspundere :
ava rog sa-mi aprobati acordarea:
indemnizatiei pt cresterea copilului
alocatiei destat pt copil
stimulentului pt cresterea copilului
eu bifez doar prima daca stau inca acasa cu bb?
cine vine maine la primaria sectorului 1 si pe la ce ora?
andreea de la cj, de ce ai nevoie ca sa iti trimita astia banii pe card? ma gandeam sa ma folosesc tot de cardul pe care primeam banii de la servici.
am citit ca doar cu cererea asta de 6 pag se merge la primarie. sigur? eu am primit un mail de la munca cu o adeverinta semnata de directoare si urmatorul mesaj:
> buna,nico.
> trebuie printata aceasta adeverinta, semnata si stampilata de diana.
> si trebuie dat numar de inregistrare la ea. la aceasta adeverinta se
> ataseaza copia dupa buletinul de identitate si certificatul de
nastere al
> copilului. si depuse de adina la primaria unde are domiciliul.
> mersi mult,
> mihaela.
> (See attached file: Adeverinta crestere copil 13.12.05 hrincu.doc)
>
Adina iti trimit acest mesaj ca sa vezi ce acte ai nevoie pentru
dosarul
care il depui tu. Te rog sa te uiti si pe adeverinta si sa vezi daca
sint
scrise corect datele tale.
Iti mai trimit inca un mesaj cu modelul de declaratie.
Luni va fi semnata adeverinta de Diana.
nico
ADICA TRE" SA DUC SI ADEVERINTA ASTA MAINE LA PRIMARIE?
Androix spune:
Am uitat sa va zic ce i-a iesit lui filip din curulet aseara, de am ramas masca
UN AC DE BRAD.
Mihai zicea ca poate l-a cules in pampers cand l-am schimbat, dar apoi am ajuns amandoi la concluzia ca nu avea de unde-l culege, decat daca il schimbam in varful bradului ceea ce nu este cazul. Deci l-a inghitit si apoi l-a eliminat. Zicem mersi ca l-a eliminat, dar cand l-a inghitit mai frate?
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
laura radulescu spune:
Androix, un ac de brad? Cum mirosea rahatelul?
Pe mine m-a bufnit rasul cand am citit, dar nu prea este de ras. Cum l-o fi inghitit?
Babygirl, cererea si declaratia pe proprie raspundere trebuiesc depuse acolo unde ai facut cerere pentru alocatie, in Maresal Averescu.Si le completezi tu, nu firma. Le ai sau ti le trimit eu pe mail? Eu merg, dar marti in jur de 13.
Adeverinta pe care ti-au trimis-o ei e posibil sa fie cea care trebuie atasata la dosarul care trebuie depus in Amzei. Daca vrei sa vorbim iti dau pm cu adresa mea.
patriciaRO spune:
Androix, pai era vorba de kg alea, dar acu m-am lamurit!
Gusta, mai bravo ca esti hotarata, dar si noi vrem, dara sa ajunga Alex la vre-o 2,3 anisori si om vedea...
Mai noi azi fusaram pe-afara. Si este un frig de n-am vazut asa ceva! Ta-su racit cobza a luat de la Alex, pifosul mai are un pic si isi revine cu nasul, dar tot respira greu seara de nu mai stiu ce sa fac, dar ii trece in cateva zile, sper... Si eu ma apuc sa fac sarmale, ca am niste varza acra cumparata si e desfacuta si apoi se usuca, ca e din aia vidata si am si pofta de sarmale... Hm! Ca aseara am mancat la varza acra de ziceai ca sunt in pofte, nu alta!
Hai o zi excelenta!
Olivia, Bianca, Ana,
. Sa cresteti mari si sanatoase!!!
Beatrice, mami de
Alex pifos