Mamici din Arad...??? (40)
Raspunsuri - Pagina 11
pufymic spune:
Fetelor nu v-am zis: aseara m-au sunat de la firma aia din Irlanda sa ma intrebe ce mai fac si cum stau cu pregatitul pentru IELTS!
Acum imi fac curaj sa le trimit un email sa le zic vestea cea mare....dar tare necajita sunt ca era firma super-serioasa......dar poate dupa ce nasc m-or mai vrea si plec atunci....mai vedem ce-o mai fi!
Pupici!
Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
flavia ramona spune:
Ceea ce am crezut ca e varicela la Lisa a fost de fapt o alergie la citrice, iar febra a facut-o de la ceva din gat. Deci nu a facut inca varicela si e au trecut 23 de zile. Crede-ti ca mai face?????
Eu am citit ca incubatia este pana la 21 de zile, poate fi si mai mult?
As vrea sa o vad si sa-i vad si pe restul din familie ca i-am tinut in carantina pe toti.
7+
pozici
flavia ramona spune:
Am uitat,
Ioana, daca e firma serioasa poate te iau si peste 2 ani. Tu poti sa intrebi cand vorbesti cu ei sau cand le scrii mail.
Gabi si prietena mea a avut ceva scurgeri, dar totul e ok acum, a luat si ea utrogestan. Sa mergi cat mai repede la medic ca mai mult ca sigur ca iti va da ceva de sustinere a sarcinii. Dupa cum vezi si mie mi-a dat desi nu am avut scurgeri.
alina33 spune:
Salutare burtici!!!!!!
Sa le felicit in ordinea descoperita de mine:Sa fie intr-un ceas bun,Flavia,Alina,Gabitzica si Ioana!!!!!Pe Diana am felicitat-o da o mai felicit o data ca sa fie!
Ma bucur pentru voi si ca sunteti toate bine!Flavia fii cu pofte sa nu fie mofturos cel mic la mincare!!:)
eu nu prea am avut pofte si pofta de mincare si asa nemincacios e Dragos!!!Sper ca ai vostri sa fie cuminti si mincaciosi!
Noi am fost la Birlad de sarbatori (de prin 20 am plecat) si ne-am intors in 6 ian.A fost frumos da cam greu cu trenul.Data viitoare sper sa mergem cu masina.
Eu tot am citit pe net despre cura cu oua de prepelita si cica sunt foarte bune pentru copii,contin mult mai putin colesterol si sunt bune si in alergii.Asa ca o sa incep sa ii dau la Dragos ca el inca mai face "reactie" la oul de gaina.
Ioana nu stiu cum reusesti sa slabesti ca la mine cintarul ala parca e defect .De 1 an tot 67 kg imi arata.Si al meu copil e neastimparat si de stresat ma stresez de nu mai pot da de aia tot nu slabesc.Poate ma imbolnavesc da nu cred ca slabesc...:)
Pupici
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
DianaR spune:
Gabi, stai linistita, scurgerile maronii sunt frecvente in primele 3 luni de sarcina.Daca sangele devine rosu aprins atunci e buba, altfel nu-i problema.
Ioana, ioi ce bine de tine ca ai slabit asa! Eu inainte de Vladut aveam 54 kg, acum inainte sa raman insarcinata a doua oara aveam 51, dar cu alt cantar, mai putin exigent.
Am aproape 5 luni si deja am pus 6 kg, merg vertiginos spre cele 20 din sarcina anterioara
Flavia, las ca trece si perioada asat de greturi si apoi vezi tu ce pofta de mancare vei avea!
Alina 33 ma bucur sa mai aud si de voi! Pupam dulce pe Dragos!
Alinutza graviduta bine ca nu ti-a fost rau de la pulpe!
M-ati tot intrebat cum ma simt, chiar nu prea am ce spune aici, ma simt bine, doar ca sunt tot mai greoaie si asata simt mai ales cand urc scarile la etajul 3, mai ales cu pruncul in brate si mi- mai mereu somn. In rest Timea bebelina mea loveste de zor, ma distreaza sa stau sa simt cand da...
Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (21+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
Decembrie 2005
alinamoro spune:
Salutare fetelor!
Diana, wow...da si tu ai slabit...51 kg? Las ca le dai jos iarasi care le pui acum.Mai poti sa-l duci pe Vladut in brate, nu ti-e greu cu el?
Alina33, bine ai revenit. Ce face Dragos? Nici eu nu am avut pofte cand am fost gravida cu Dragos si nici el nu mananca, ne chinuim cu mancarea.
Ioana, ai facut rost de porumb?
Gabi, nu te stresa, petele maronii sunt normale, avut si prietena mea in primele 2 luni.
Flavia, da' Lisa a intrat in contact cu cineva care a avut varicela? (nu mai retin !).
Eu sunt ok pana acum, parca putin mi-e greata dimineata daca nu mananc, in rest nimic deosebit.
Alina (6+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun
pufymic spune:
Salut fetelor!
Acum am venit de la Dr. Miclea, si sunt taaaaaare dezamagita ca are un ecograf de pe vremea bunicii cred, ca nu a reusit sa vada cu el nimic clar.A zis ca sansele sa fie sarcina sunt foarte mari, insa sa merg vineri din nou la control ca pe atunci crede ca se si vede!
In rest a fost simpatic.
Alinush n-am facut rost de porumb.......si oricum acum mi-e greata!Beax!
Pupici!
Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
flavia ramona spune:
Buna dimineata,
Alina, da Lisa a intrat in contact cu verisorul ei chiar in Ajunul Craciunului si el a avut varicela, de aia eram siguri ca va face, pt ca a intrat in contact cu el chiar cand era contagios.
Am vorbit cu soramea aseara si nu a facut, iar eu cred ca sunt slabe sanse sa mai faca si m-as duce sa o vad, de aia am intrebat.
Azi ma simt bine, nu mi-e greata, sper sa fi fost ceva trecator, dar totusi de mancat nu prea mananc mare lucru. Sa nu va inchipuiti ca mor de foame, dar mananc putin, de ex acum am mancat un iaurt cu corn.
Alina33, incerc sa mananc macar cate o gura din ce mi se ofera. De exemplu am fost la niste prieteni sambata si aveau placinta cu branza si nu am avut chef sa manc, dar am luat o bucatica acasa si am mancat duminica. Am invatat asta de la soramea.
7+
pozici
alina33 spune:
Diana, draga de tine inca il poti cara in brate pe Vladut?Gindeste-te ca stai bine cu kg.Nu cred ca ai sa ajungi la 20 la sfirsit.
Magda cum mai stai cu casa?mai ai de lucru la ea?
Claudelu vad ca stai cit mai putin...ti-e frica ai, de molipseala!
Dragos tot escaladeaza patutul lui.Mi-e drag de el cum se da jos din el dimineata si vine cu noi in pat si zice "mama apte"(lapte)
Mai fetelor sa nu mergeti in Metro.Niste preturi MARI de iti vine a plinge.Sunt foarte scumpi ma mir ca nu le e rusine.Mi-a venit sa las cosul acolo si sa plec.Da era prea tirziu sa mergem si in Selgros.
Uleiul de masline a ajuns la 195.000/500ml de la 145.000.M-am invatat minte sa nu mai merg acolo.
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos