In fiecare luna?Unde?

In fiecare luna?Unde? | Autor: anda74

Link direct la acest mesaj

Cu noua lege,care este o mare prostie,trebuie depusa in fiecare luna o declaratie de venit.Unde?Sotul meu a fost azi la primarie,de unde l-au trimis in piata amzei,nr 13,la Directia fortei de munca,pentru actele necesare,ca sa afle de fapt ca dosarul trebuie trimis de angajator.Este cea mai prosta birocratie din cate exista in lumea asta.In loc sa fim lasate sa ne crestem copii linistite,trebuie sa alergam pt noi acte,dosare...etc.Copilul meu are 1 an si 1 luna.Nu inteleg de ce a fost necesar sa mai facem un dosar....Asta este tara mea,si neamul meu cel romanesc.La oameni noi ,idei noi!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

In norme scrie ca angajatorul depune dosarul in Amzei, noi cate o cerere la primarie ca sa ia in evidenta si apoi in fiecare luna declaratie tot la primarie.
I-au spus sotului tau din Amzei cand incep sa primeasca dosarele pentru ca la telefon nu mai vor sa raspunda?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana76 spune:

Nu trebuie mers la primarie ci la Asistenta Sociala acolo unde ati depus dosarul pentru alocatie.
Eu am fost azi la sediul din Averescu, langa Arcul de Triumf, unde am completat cererea de acordare a indemnizatiei si declaratie pe proprie raspundere cum ca... , o declaratie pe proprie raspundere din partea sotului ca nu beneficiaza de aceasta indemnizatie, acestea le-au primit cei de la serviciul Alocatii. Sunt formulare tipizate le luati de la ei sau direct de pe net. Acestea trebuie depuse personal. Tot aici va trebui sa aduc lunar o adeverinta de la firma cum ca sunt inca angajata lor.Adeverinta o va putea duce si sotul.
Firma va trebui sa depuna in Piata Amzei dosarul cu copii dupa CI, certificat de nastere al copilului, adeverinta din care sa reiasa indeplinirea conditiilor de stagiu de cotizare.

Am sunat in Amzei si mi-au spus sa citesc normele publicate in Monitorul Oficial nr 7 din 04.01.2006 sau la adresa www.ddfssbuc.org
In Amzei se primesc pentru sectorul 1. Pentru celelalte sectoare (de care apartin beneficiarii indemnizatiei nu stiu daca tot aici sau in alta parte).

Eu am avut noroc, a fost destul de liber azi, a fost prima zi de primire a cererilor. (la ora 12.30 eram al 6-lea dosar).
Programul celor de la Alocatii: L-J 09-16, V: 09-14

Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Iuliana, te rog spune-mi daca a fost nevoie sa fie si sotul tau, sau a semnat acasa si tu ai depus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda74 spune:

In Amzei i-au spus sa merg la angajator caci se va ocupa el de tot.Am accesat pagina de net ddfssbuc.org si spune clar ca nu noi alergam cu dosarul.Mi-am sunat sefa de personal,caci eu lucrez la societate de stat ,si nu prea avea habar.Luni ma duc la servici sa vad ce fac impreuna cu sefa de personal.Dosarul trebuie depus pana pe 15 ianuarie.Cererile si declaratiile sunt tipizate si se afla in monitorul oficial din 4 ianuarie.AM INNEBUNIT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Anda, eu ma duc singura sa imi depun dosarul cu o delegatie din partea angajatorului pentru ca seful meu nu vrea sa se duca si pana la urma este normal sa mearga si un reprezentant . Si daca nu vor sa imi primeasca dosarul, nu plec de acolo fara el depus. Si fac si scandal! Vai de capul nostru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

DE UNDE STII CA PANA PE 15 IANUARIE ........??? TE ROG UNDE SCRIE???

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda74 spune:

Trebuie sa predam dosarul pana pe 15 ,pt a lua bani in februarie,altfel...dam bebeilor sa pape aer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

De unde se iau aceste declaratii de venit? Pana acum am inteles ca ar trebui sa depun o declaratie a sotului precum ca nu beneficiaza de indemnizatie,acum s-a modificat? Nu mai inteleg nimic!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana76 spune:

sotul nu a fost acolo. a semnat acasa si am depus eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PAULISH spune:

VALABIL PENTRU CONSTANTA.NU SE DEPUN DOSARELE LUNAR.SE DEPUN NISTE DECLARATII TIP DATE TOT DE PRIMARIE.O CHESTIE MINORA

Mergi la inceput