Despre greutate
Raspunsuri - Pagina 12
mariana75 spune:
Buna dragelor,
sunt putin ingrijorata... am 2 puiuti... si=mi este teama ca sunt prea slabi :(
Imi spuneti va rog daca este ok conform graficelor?
Baietelul... 19,5 kg la 6 ani 4 luni (inaltime 116 cm)
Fetita.... 14 kg la 4 ani si 2 luni (inaltime 100 cm)
Multumesc mult, va pup.
gogosel spune:
vedeta dolofana a noastra s-a nascut cu 4.200 kg si 51 cm. in primele luni a luat cam 1.200-1.400 kg / luna iar in luna a patra 500g. acum are 9 kg, la 5 luni si o saptamana si 71 cm. eu nu cred ca este de ingrijorat mai ales ca greutatea se va stabiliza sau va mai scadea un pic in momentul cand va merge. dar totusi, el va ramane un baiat mai corpolent, mai dezvoltat decat majoritatea celor de varsta lui. eu am cam uitat graficele pentru ca fiecare individ de pe aceasta planeta este UNIC. nici adultii nu sunt "standard"!
gogosel, mamica lui rares-mihai (11.08.2007)
roxanaz spune:
greutatea la o luna
anca_a
Trimis la - 15/01/2008 : 17:28:05
--------------------------------------------------------------------------------
Cat au luat in greutate copiii vostri pana la 1 luna?
Alex al meu s-a nascut cu 3,5 kg si 52 cm si acum la o luna are 5,05 kg si 57 cm.
Avand in vedere ca il alaptez, mi se pare ca a luat foarte mult in greutate.
Am uitat sa va spun ca nu mananca foarte des, mesele lui fiind la 3-4 ore distanta una de alta.
redai
Trimis la: - 16/01/2008 : 11:12:21
--------------------------------------------------------------------------------
Anca la 3-4 ore nu este foarte des. David al meu are 6 luni si mananca asha. In prima luna e normal sa ia in greutate 1 kg 1 jumate.Si inca ceva. E posibil ca la maternitate sa nu il fi masurat bine. Mie mi se pare enorm sa creasca in prima luna 5 cm. Asha s-a intamplat si la noi. Pacat ca nu am avut ninspiratia sa il masor cand am ajuns acasa.Asha ca stai linistita. E destul de normala greutatea. Sper ca ai trecut bie acolko 5 kg nu 5 jumate.Si treci pe la mamicile de Cluj
dianocica
Trimis la: - 16/01/2008 : 11:27:42
si d a luat f bine in grutate. nu gasesc acum carnetelul, dar pot sa-ti zic ca la 6 sapt avea peste 5 kg. iar la 5,5 luni avea 10,800kg. am inceput atunci un pic de gimnastica mai serioasa, ca sa poata sta in fundulet. dar atat. la 1 an avea cca 13kg, mult pt varsta lui dar arata f bine. si inalt, vreo 82cm, si f bine facut, nu gras. (bine, poate un pic de burtica ). nu cred ca ai de ce sa te stresezi, discuta si cu dr dar...atat timp cat suge la san..nu poate fi decat de bine.
ana1980
Trimis la: - 18/01/2008 : 12:49:02
anca si fetita mea cea mica a luat 1,5 kg in prima luna. Cea mare a luat 1,4. Deci nu mi se pare chiar mult.
ralucaaa spune:
buna ,baietelul meu avea la 1 luna 5,6 kg s#305; 59 cm sa nascut cu 3.9 kg s#305; 54 cm acum la 2 lun#305; avea 7,6 kg s#305;63cm ped#305;atru a spus ca e ok man#305;nca doar s#305;n.Ma#305; am s#305; ofet#305;ta de 5 an#305; jumate care are 26 kg s#305; 122cm a avut acelas r#305;tm de crestere rap#305;d
ac77 spune:
Buna ziua, mamicilor
Fetita mea s-a nascut cu 2,400. Iar acum la 11 luni are doar 7,200. Sunt cam ingrijorata. Deja ii fac tratament cu enzime. Ati mai intalnit cazuri de copii asa slabuti ? Sa-mi fac probleme ?
An@ spune:
quote:
Originally posted by ac77
Buna ziua, mamicilor
Fetita mea s-a nascut cu 2,400. Iar acum la 11 luni are doar 7,200. Sunt cam ingrijorata. Deja ii fac tratament cu enzime. Ati mai intalnit cazuri de copii asa slabuti ? Sa-mi fac probleme ?
auzi, tu vorbesti de fii-mea? aaaa, nu, sorry: a mea are 10,5 luni si are 7 kile . T-ai mai linistit?
Nu ma intreba cat m-am stresat pana la varsta asta, ca a luat in greutate ..tot pe langa. Este in afara tuturor graficelor de greutate. S-a nascut cu 2570 g. E adevarat ca nu este nici lunga (67-68 cm), asa ca pare dolofanica. Toata lumea imi zice ca sunt dusa cu pluta ca ma ingrijorez cand copilul arata asa bine, e ff bine dezvoltata (psihic, locomotor,..) pt varsta ei. Abea acum m-am indurat sa-i dau niste vitamine (desi sunt speriata de bombe, sa nu o dezechilibrez sa devina obeza mai tarziu), desi ea mananca destul de bine (ma rog, are mese si mese).
Acum asteptam cu interes "inventarul" de 11 luni, sa vedem cum stam. Oricum, eu incep sa ma obisnuiesc cu gandul ca nu voi avea un copil elefant tinand cont ca si eu si sotul suntem miniogni.
Ce enzime ii dai? (nu am mai auzit pana acum de altceva in afara de vitamine). Recunosc, eu sunt destul de reticenta la ..chestii artificiale, pt ca imi e frica de efecte nedorite mai tarziu (am exemple printre prieteni din copilarie, carora parintii le-au dat "vitamine" si acum sunt obezi).
mami de Ana (22 mai 2007)
viana spune:
fetita mea are 9.7 kg la 1 an si 6 luni si mi se spune sa nu ma agit.
la nastere avea3.200 .Seamana pe cumnata mea care e mica si slaba.
angipangi spune:
baiatul meu nascut de 3120 avea la 4 luni 8400 acum la 9 ani are 29kg si120cm si cred ca e cam micut dar sper sa creasca mai tarziu.
mamica de ANGELIK-MELANY si ROBERTO http://blingee.com/profile/dorateodora
DianaR spune:
Vad ca sunt multe mamici ingrijorate de copilasii lor slabuti. Asa sunt si ei mei
Deci baietelul nascut cu 3kg, la 3 luni avea 4,2, la un an 8.4 kg, la 2 ani 11.5 iar acum la aproape 4 ani se apropie de 13.5 kg. E drept ca e relativ micut ca inaltime, nu are inca un metru. La el m-am si stresat f f mult, dar apoi a venit fata. Si dupa primul an m-am linistit. Eu nu stiu sa fac altceva decat copii slabuti.
Deci, fata: nascuta cu 3.1 kg, la 3 luni avea 5.2, la un an avea 8 kg iar acum la aproape 2 ani nu are 9,5 kg.
Sunt f f nemancaciosi si mofturosi la mancare, plus ca orice raceala cat de mica le taie complet orice bruma de pofta de mancare care ar putea-o avea in mod normal.
I-am alaptat mult pe amandoi (baietelul un an si 8 luni, fetita inca mai suge).
La fel de slabuti si micuti am fost si eu si sotul, el tot slab e, eu sunt in grafic.
I-am alaptat mult pe amandoi (baietelul un an si 8 luni, fetita inca mai suge).
S-a reluat votarea de la zero... Va plac? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)