Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-98
Raspunsuri - Pagina 5

simonette spune:
fetelor, va pup mult pe toate!!! io nu mai am timp de aproape nimic! Sunt in febra cautarilor actelor si a legalizarilor care ma depasesc! Ma gandesc intr-una numai la Annastasia mea pe care am s-o vad luni de-abia! Am fost ieri la DPC, din sect. 3 si am stat de vb cu o domnisoara tare dragutza si amabila care ne-a indrumat bine, zic io! Dar de emotii mi-am pierdut geanta cu totul! Bine ca nu aveam actele in ea, ca le aveam pe toate intr-un dosar!
Stiti f. bine ca va iubesc pe toate din toata inima...nu e nevoie sa v-o mai spun! Va doresc la toate sa fiti fericite si sa aveti parte de tot ce-i mai bun!
Io mai am de legalizat ceva, de facut analizele si de luat cazierul dupa care astept sa ma contacteze ei! Majoritatea actelor si caracterizarile le-am dus deja! Cel mai important e ca fetitza sa fie sanatoasa si sa fie Romanca!
Pana la noi vesti...uite ce-am io pt voi:

felicia_ spune:
Am intrat si eu sa le zic "La Multi Ani"tuturor celor cu numele de Ion sau Ioana, sa fie sanatosi si voiosi tot anul!

Tabitha spune:
simonette: abia asteptam sa o vezi pe Annastasia si sa ne zici cum arata. Sunt sigura ca e o mandrete de fata.
Pe Floricika o s-o trec la gravidute de luna ianuarie, de acord?
LA MULTI ANI tuturor celor care astazi isi serbeaza ziua numelui. Ati fost niste scumpici !

crinuta71 spune:
Asi multumesc.La multi ani si tie si lui Razvan!
La multi ani tuturor care isi sarbatoresc azi ziua de nume!

Liana30 spune:
soroooooo multa bafta!!!!
lasa da'o drak'ului de geanta asta sa fie paguba mare ..bine ca nu ai avut actele in ea..
motzunica ete ca ma culcai atunci..pai de unde sa stiu io ca voi mai ramaneti..ptiuuuuu daca stiam..io...da lasa ca mai prindem noi o seara...apropo da de ce ma intrebi muica daca ma mutai in capitala?????????ha????ma zarisi pe'acolo????????
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

maria carmen spune:
Ceau!
Catty poate ma poti ajuta tu.Am pus intrebarea si la homeopate, am nevoie de un dr. homeopat in Pitesti pt. nepotelul meu.Am gasit unul pe net-dr.Cadar Sorin pe str.Exercitiului.Mai sunt si altii? Care mi-l poti recomanda?
Mersi mult!Carmen