bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magga spune:

hello hello si La Multi Ani sa ne traiasca Ioanele, Ionutii si sarbatoritii zilei. Va pupam pe toti.

noi am fost in wkend mai pe la munte, s-au speriat toti vecinii de cabana, au zis ca Hana e neastimparata ca un baiat; in sfirsit a priceput si domnul sotz ce vream sa spun de atita amar de vreme, ca sa fac haz de necaz, niciodata nu e prea tirziu:))

multzumim pentru sugestii, cred ca are domnisoreasa mea o criza de independentza mai acuta, sper sa-i treaca, caci deocamdata nu vrea sa manince decit singura, cu linguritza si furculitza ei tot pe alaturi trece mincarea, dar se amelioreaza la capitolul degete. Despre rufe, intrebam si eu, caci sotzul (Anda, nu ride!!!) mi-a zis ca in ritmul asta miine poimiine imi trebuie o masina de spalat numai si numai pt copil, caci a noastra nu va mai fi suficient de septica.

Fiti serioase, mi-a facut placere si nici nu mi-a luat cine stie ce vreme, am viteza
Tomasa, nu am poze, caci a dat pestisoara cu aparatul foto de pamint. Eram sigura ca sotzul o sa ne ia altul de Craciun, asa ca nu mi-am luat singura, dar nu stiu ce s-a intimplat caci anul asta s-a gindit sa aiba mai putin simt practic. Cind se intoarce socrul meu la birou, imi trimite ce a fotogrfiat el si o sa le pun. in rest, am facut poze normale, nu le-am developat inca si n-am scanner.

Lavinia, hello, relaxeaza-ta, nici eu n-am mers veci de-a busilea si am fost normala (pentru prezent nu bag mina in foc:)). Pupici amindoura, vrem poze, daca se poate.

Crinuta, hai sa-ti spun si eu cum este cu copiii bilingvi. Este bine ca fiecare parinte sa vorbeasca cu copilul in limba lui. Nu este o tragedie daca parintii vorbesc si in alte limbi, dar atunci ideal ar fi sa se respecte un anumit cod, de exemplu, limba materna, atunci cind parintele este singur cu copilul si alta limba atunci cind sunt in societate. Nu prea e bine ca acelasi parinte sa amestece doua limbi in situatii identice. Eu m-am stresat destul de mult pe tema asta, pentru ca sotul meu deja este bilingv fr-engl si pina sa o aiba pe Hana nu a facut niciodata efortul sa incerce sa vorbeasca intr-o singura limba, dar acum vorbeste numai in franceza cu copila, desi multi dintre prietenii nostri sunt anglofoni si atunci are voie sa vorbeasca ce vrea el chiar daca fetita este de fata. Ai priceput oare ceva? Eu am remarcat ca ea face oarecum diferenta intre ro si fr, pentru ca atunci cind este cu mine bolboroseste cu o intonatie romaneasca, cu z-uri si dg-uri, iar cu sotzul are alta intonatie, mai melodioasa si zice mai multe vocale. (Bineinteles asta este numai o teorie, si pe mine, ca pe noi toti practica ma omoara )

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Magga, am inteles.
Eu cand sunt singura cu el vorbesc in romana, iar sotul vb cu el in araba, dar cand suntem toti 3 mai vorbim si engleza.
Sa inteleg ca atunci cand suntem toti 3 sa vorbim doar engleza, iar in rest fiecare sa vb limba materna cu el?

Dar oare el ascultand la tv nu invata?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Na ca i-am dat si inghetata

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Acum am aflat(mi-a zis mama!) ca eu am mers de-a busilea, dar inapoi, ca racul! dar f. putin, apoi la 11 luni am mers in picioare.

MihaT, bine ai venit in club!!!

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

abia acum am reusti si eu sa intru putin pe aici... am multa treaba cu bona sa o invatz de toate si imi place ca e si ambitioasa, zice gata, lasa-ma pe mine acum ca vrea sa vad ca am invatzat si eu tb sa stau si sa privesc / indic. azi a dat examenul de carutz si in cont il va da pe cel de pampers cu kk (nu stie deloc, cum eram si eu la inceput).

in rest uram si noi:

La multi ani TUDOR!!! sa ai oviata frumoasa si multa multa fericire!!!!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Cum adica nu stie deloc? Pai nu ai zis ca are copii? Sau nu stie sa se descurce cu noii pampersi?
Oricum, mie mi-a placut tipa, pare serioasa.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

crinuta, copiii ei sint cam de seama cu noi (28 si resp 23) , pe atunci foloseau scutece de cirpa pt funduletzul bebeilor, nici nu auzisera de pampersii de azi .
si eu sper sa fie ok! pina acum asa pare.

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Aha, ma gandeam eu ca asta e cauza.
Ei lasa, ai sa vezi ca se descurca, pare o femeie de treaba.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Crinuta, , ah ce buna e . lasa ca nu-i nimic daca i-ai dat sa guste, dar sa fie topita.
i-am dat si eu o firimitura de umplutura de ciocolata Kinder pinguin, care este delicioasa (e din lapte umplutura) si ii plac lui mami cioco Kinder

Shobo, las' ca invata. noi cum am invatat?noi pe primul l-am pus pe dos prima data si mi se parea asa de complicat...

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Va invit la sectiunea evenimente.... http://www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=70

Beatrice si piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi

Mergi la inceput